59

Анонимен

преди 8 години

Днес бг, продължаате с глупави статии за парвенюшките изцепки на някакви хора с ограничено мислене и приоритети, което не подобава насериозна новинарска медия, а по-скоро на клюкарски жълто-кафяв сайт; много слабо.

58

gtf

преди 8 години

"защото те са такива благодарение и на нас", благодарение на кои нас, ние кво сме криви за тая извратения ?

57

Анонимен

преди 8 години

Абе Саше, ти пак ли взе да мислиш.

56

Една звизда

преди 8 години

Амчи простаци такиа! Вие сте едни злобни балгари че ко мое да са очаква от вас. Утре заминавам на Бахамито послед на Съну Бичъ да си празнувам 2ра и 3та абитуриентска, а вие умирайте от глад и си мислете от колко дълго време не сте яли месо. Ама да ви е яд щото аз месо ша си присъдъ на задникъ щото сега излези такваз модъ да прили1ам поече на Ким Курдушиян.

55

Ру

преди 8 години

До Една секси мацкаПод добре избрано име пишеш и тук. И неграмотно. А съдържанието на коментара ти няма нужда от коментар.

54

Анонимен

преди 8 години

Отива им като на свинче звънче.

53

asd

преди 8 години

Не, не сме завистливи. Аз никога няма да си помисля нещо отрицателно по техен адрес, ако това бяха пари изкарани с труд и талант. Ако родителите на тези деца бяха създали бизнес, с който присъстват на свободния пазар или си изкарват парите по друг, честен начин. Проблема е, че това обикновено са престъпници, чийто бизнес е в сенчестата икономика, и които ни крадът пряко или индиректно, със съдействието на полицията и прокуратурата.

52

Nobody

преди 8 години

Никаква сума изхарчени пари не може да оправдае простотията да си кръстиш отрочето Каролина-Клер

51

младен

преди 8 години

Екстра са. Я ги вижте какви са убавици и умници..., второто им излиза от ушите чак ;)

50

Даниела

преди 8 години

Че момичетата са жалки - ясно. Че родителите им са жалки - също. Но защо журналистите от "Днес" си позволяват да ни занимават с тях е загадка. Защо искат да докарат всяка медия до нивото на ПИК, Шоу, Уикенд и т.н.! Защо продължават да развращават съзнанието на българите, вече доволно пострадало от помиярски сериали! Простотията няма да затихне, докато й се обръща внимание.

49

Една секси мацка

преди 8 години

Спрете да завиждати! Простаци такива! Медийте говорят само за такива красиви и умни хора, а не за ваз! Нишо не разбирате от стил и класа! Балгарите като видят че някой има пари веднага злобеят ама нищо неразбирати!Подпис:Приятелкъ на Гани Якуб

48

Анонимен

преди 8 години

Първото момиче, с червената рокля, изглежда ужасно.Тези родители са за разстрел, щом са възпитали подобни ценности и вкус у детето си.Тя прилича на чалга звезда, но явно това и харесва.

47

Една

преди 8 години

Пфуууууу! Направо ще повърна! Какви джуки, какво чудо! От малка се е направила на *** и се е състарила поне с 10 години и вече прилича на захабена труженичка. И к'во като имат пари като нямат класа? В такъв случай пак ще окепазят парите дето ги имат. От цялата тая история лъха такава насилствен показност, малоумие, първенющина и чалга простотия, че направо да ти се придрайфа!

46

Анонимен

преди 8 години

Преди 10-на години на абитуриентските един беше дошъл като текезесар с потник и каскет качен на самосвал ГАЗ. Ето това е ефектно появяване за нищо пара и ще го помня цял живот, докато тези двете ще съм ги забравил до вечерта.

45

Анонимен

преди 8 години

И от самата статия лъха доста на чалга.За момичетата няма да коментирам.Очаквам да се появят в Пайнир или да ни ги представят медиите като новите супер модели на България, гаджета на някоя мутра.Времето ще покаже.За мен лично, най-лошото в случая са променените напълно ценности.Да искаш да демонстрираш, да се покажеш, че си на някакво социално положение...и да го правиш, отново, платено...да плащаш на медии.Парвенющина и комплекси на селски хорица, сдобили се с пари.

44

ikar

преди 8 години

Твърде много суета за една вечер. За Габриела, за която са пръснали толкова пари и сама казва, че баща й ще я продаде, какво ще е нейното бъдеще. Дали ще учи, за стане ценен човек, а не кукла. За Клер нещата са малко завоалирани, може би защото майката е правила коментара, но знайте момичета, че красотата е до време, а красотото на ума - вечна.

43

Анонимен

преди 8 години

Якубче, аз на сватбата си преди 8 години бях с такъв Mерцедес бе. :DСтара новина си.

42

Анонимен

преди 8 години

Сашо, към тебе се обръщам най-вече защото ти редовно ни заливаш с чалга помията и кифленски истории от абитуриентските- СПРИ СЕ БЕ!

41

Анонимен

преди 8 години

Сашеее, този път бива.

40

1

преди 8 години

На гол тумбак, чифте пищови! ГолЕма работа като завършват едно никакво средно образование и са полуграмотни, та да си струва хилядите хвърлени левове! Нобеловите лауреати празнуват по-скромно!