114

помак

преди 8 години

Много коментари ,много чудо,а за глупостите и омразата да не говорим.Прави ми впечатление,че Темите свързани с Турция се коментират мнооого,както тази Тема над 200 коментара,а защо Темите свързани с България някакси се подминават,нека да оставим Комшиите и да си гледане нашата държава.

113

Русия

преди 8 години

Българските русофоби тоже !

112

Анонимен

преди 8 години

Погледни от друга страна. Културата и образованието в България и източната римска империя през 9 век са били в пъти по-добри отколкото тези в османската империя през 17век. Магнаурската школа я превръщат (ако не се лъжа) в духовно училище. В западна европа има инквизиция но има велики умове. 16 век почва да се развива астрономия, физика математика, а в османската империя ?

111

Анонимен

преди 8 години

Смешно е как се занимаваме с един самообявил се за султан. Нека да погледнем факта, че за 27 години населението на БГ е намаляло с 2 милиона. Този демографски срив е нехознат в нашата идстория дори и по времето на най кравопролитните войни. Това е геноцид осъществяван от управляващите---котило от омразна на народа камарила без цвят и партии. ТОВА НИ Е ПРОБЛЕМЪТ.... А НЕ КАКВО КАЗАЛ НЯКОЙ СИ....

110

да

преди 8 години

Турция е роб и марионетка на САЩ и Израел за това ще има Кюрдистан... защото никой не пита слабата Турция за нищо

109

българина

преди 8 години

След тази година Турция буквално открадва 500 г развитие на няколко народа. Още не си е платил за това. Германия изтрепва 27 млн души и сега те се връщат под формата на мюсюлмани. В за това Турция ще се разпадне

108

2023

преди 8 години

Турция ще е като Сирия.

107

Анонимен

преди 8 години

Защо честват неща, случили се преди повече от половин хилядолетие? Ами защото нямат нищо по - прясно за честване ;)))

106

ж

преди 8 години

Бай Тошо празнуваше Златен век преди да падне от власт- същите простотии .

105

ф

преди 8 години

Глупости на търкалета ......Ердоган е като шейховете в Близкия изток .Златния петро доларен дъжд възприемат за свое творение .Един ден петро доларите няма да ги има и всичко ще отиде зян .

104

Анонимен

преди 8 години

Всеки *** се упражнява по история и разни смешни теорийки в скапаната уикипедийка. Номера не минава.Неуспешен опит.

103

Я па тия

преди 8 години

Еееееей, Днес.бг,Откога българин стана *** дума, та го заменяте със звездички?Заради тези недоразумения вече почти не идвам в този сайт и изглежда постъпвам правилно!

102

До 181

преди 8 години

Вулгар и *** нямат нищо общо.Ти, щом си грамотен, ако си и интелигентен, кой знае чий потомък си и кога твоите предци са приели исляма. Вероятно е станало тук, на Балканите, за да отърват кожата в рисков момент или с цел облагодетелстване.Що се отнася до годишнината, то бива гостуване, бива, ама по някое време всеки гостенин трябва да стане и да си ходи. Не се отнася за теб, ти си тукашен, местен. :)

101

Капитан България

преди 8 години

Такива неблагодарници като българските турци няма, в България си изповядват религията носят си турските имена, и са свободни личности, а дали в другите страни малцинствата са свободни по този начин? Неблагодарници и това е, лаят против България. Храни куче да те лае.

100

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 172 стига грухтя от *** си ИСТИНАТА Е че русия е ИМА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТУРЦИЯ

99

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб Османлията знаем че си ханъма Путине стига ни го напомня

98

100 % TURK

преди 8 години

Ох бе, голям парад беше. Сякаш днес сме го превзели. Верно е , не е лесно да си турчин ,но е много приятно. Yashasin TURKIYE.

97

Анонимен

преди 8 години

след месец Могат и да честват и превземането на Москва ФАКТ е че са го правили

96

Hidalgo

преди 8 години

Молете се грешници... И се покайте за зверствата и омразата си към всички невинни християни, които са изклали дедите ви. Прошката, а не омразата е израз на сила и мъжество.Силният човек владее над омразата, а слабият е роб на греховете си.

95

Анонимен

преди 8 години

Не ми е ясна стратегията на грабливата птица каква е... Те и на вас викат гявyp, бе абдалино, не заслужавате хляба ни, дето го ядете или и ти се броиш за хора... За такива като теб няма да бъде простено нито на този, нито на другия свят.