62

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ КАТО ПОСТОЯНЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В ООН ОБВИНИ САЩ,ЧЕ ИЗПОЛЗВАТ КЛИМАТИЧНО О0РЪЖИЕ В СТРАНИТЕ ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ.РУСКИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ООН ВИТАЛИЙ ЧУРКИН ОБВИНИ ПРЯКО САЩ ,ЧЕ ИЗПОЛЗВАТ САМОЛЕТИ КОИТО ОТ ВЪЗДУХА ПРЪСКАТ С ХИМИКАЛИ И СЪЕДИНЕНИЯ НА ТЕЖКИ МЕТАКЛИ -КЕМТРЕЙЛЪРС И ПО ТОЗИ НАЧИН ОСВЕН ,ЧЕ СЕ МАНИПУЛИРА КЛИМАТА СЕ НАНАСЯТ ВРЕДИ НА ПОЧВАТА И ХОРАТА.РУСИЯ ПОИСКА ТОВА ВЕДНАГА ДА БЪДЕ ПРЕУСТАНОВЕНО ПОЗОВАВАЙКИ СЕ РЕЗОЛЮЦИЯ НА ООН ЗАБРАНЯВАЩА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ХИМ.ОРЪЖИЯ

61

Анонимен

преди 8 години

До 121 Бе какво те интересува от каде ще минават ракетите.Румъния и Полша си разполагат системите в тяхна територия.Руснаците могат да имат ракети,а съседите им не,щот ги застрашавали,ха ха ха.Все едно ако комшията има ловна пушка,аз да не мога да стана ловджия,щот съм го застрашавал.

60

Анонимен

преди 8 години

Путин е прав. Както обикновенно.

59

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Иранските ракети щели да обикалят през Русия , тогава през Украйна и Полша, че да достигнат Германия, Франция или Англия...Виж, щит в Румъния против Ирански ракети звучи малко по-логично , въпреки, че....

58

Анонимен

преди 8 години

Луд кагебист-мафиот.

57

Анонимен

преди 8 години

133. Айде посмали. Путин каза: Нямаме нищо против да подобрим отношенията си с Турция ако тя изпълни нашите условия. И на първо място да се извини за сваления самолет.

56

Анонимен

преди 8 години

"Той допълни, че натискът на САЩ и ЕС не е позволил на България да построи своя участък от "Южен поток" и затова Русия е била принудена да се откаже от този проект."Така е. Хамериканците и ЕС спряха "Южен поток".

55

Аспарух

преди 8 години

До анонимният умника 116.Хич май не ти вдява манерката.тези ракети SS-23,пак можеха да са си насочени към Турция...Питайки Гръцкият министър на отбраната,защо тяхната армия е съсредоточена във Беломорска Тракия.Ами защото това е най-вероятният район на воени действия...зА НАС "УМНИКО" най-правилната позиция е неутралитет!!!

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 118А колко ракети с висящи двигатели са насочени към рускините по морето това лято.......идея си нямаш. Казват, че целите били изключително лесни за поразяване.

53

Анонимен

преди 8 години

Който има ракети да си ги насочва. Аз си насочвам ракетата към една абитурентка напоследък, свалих й щита на няколко пъти по празниците :)

52

Анонимен

преди 8 години

Russia otkradna atomnata bomba ot USA I sega reketira celia svqt. Vinovnite za tova sa USA I England.

51

аааауууууууу

преди 8 години

ДОБРЕ бе ---ако Русия постави свои ракети в Мексико---Мексико нямаше ли да е цел на САЩ?????---или само си пишете за центове тук....

50

дддддддддддддддддддд

преди 8 години

Правилно--щом имат прословутият щит--какво очакваха---Путин Швепс да им отвори............

49

Анонимен

преди 8 години

До 104:-) :-) :-) не бе пич.Имаше руски ракети базирани в соц страните ,които ни бранеха от ,,лошия,, капитслизъм.Та питам ,що тогава не квичахте,че ако стане война между СССР и Запада,и нас щяха да ни изпържат.Май беше забранено тогава,,квичането,, аа..а.Викаш тъмко да се обадиш и си станал ,,враг,, на нарда:-) :-) :-)

48

Прасе с каска

преди 8 години

Кратък превод на слоблуството на "умния" джур на ля.Румъня е вече в прицела на руските ядрени ракети.Всичко останало е пропагадна, за да се изявяват мало умни те *** с коментари.

47

До 75

преди 8 години

Боже, какво прави алкохола, дрогата и тъпите приказки за някакви "ценности"!!!! Изпива акъла! Да кажеш, че някой е нахлул в укруината и "анексирал Крим"!!!!! Значи нямаше там майдан, нямаше убийства на спецчасти от Беркут, нямаше курабийки от нюлъндчето, нямаше стичане на всички западни *** в киев, които "гарантираха" на Янукович и т.н и т.н.....в Крим имаше 20000 "украинска" войска! ЩО НЕ СИ ЗАЩИТАВАХА "ОТЕЧЕСТВОТО", А С ЦВЕТЯ ПОСРЕЩНАХА?

46

Анонимен

преди 8 години

Румъния и Полша,България преди 1990 какви ракети имаха,,:-) :-) :-) :-) ,,,и срещу кого.Що не квичахте тогава,или викаш беше забранено,и може да те арестуват като враг на народа тогава...Еххх как бързо забрявате..

45

Аспарух

преди 8 години

До 82, не били *** Янките ли или Турците???Квичаха и още как.Първата ра бота на предателите Костов и Паси,дошли на власт с финнсите на Сорос,бе да изпълнят заповедта,да рзградят границата с Турция и да махнат СС-20 ракетите насочени към Турция.Тези ракети с ядрен заряд бяха гаранция,че Турската армия никога няма да ни нападне.Сега такава гаранция няма и не случайно Обама пропусна да спомене България,като държава за която САЩ гарантират територялната и цялост.

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 89а колко км. магистрали има във "велика" русия???? Ххаха!

43

Анонимен

преди 8 години

До Мравка -мравка си и мравка ще си останеш.:-) :-) :-)