13

Анонимен

преди 8 години

Едни вървят напред и се развиват а други като нашата евроатлантическа България се връща в мрачното средновековие модернизирано с наркотици и двуполови индивиди в София.

12

Анонимен

преди 8 години

Русия пак ще се върне като икономически фактор, защото сновната максима на капитализм е: "Няма вечни приятели, има вечни интереси". Така, че колкото и да се опитват насила да се създават конфликти, заради алчни дребни "европейски" душички, трудно ще стане. Демократичната диктатура = съвременната буржоазия грабеща народа с соцално-бездарни лозунги, като "всички са равни, но едни са по-равни" (Животинска ферма - Оруел). Насила разбиха Близкия Изток и после кой следва? Китай?

11

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 11, абе тя западната цивилизация така си я нарича Гърция, не аз.

10

ьььььььььььььььььььь

преди 8 години

САЩ активно пречат за приятелството между Европа и Русия.САЩ ще запалят война в Европа-само и само да няма такова приятелство.

9

Анонимен

преди 8 години

До ПешкоПешко-пак се изказваш неподготвен...Това че гърците са измислили думата"демокрация"--не означава,че те са измислили и подържат извратените евро-атлантически"ценности"...

8

хичо

преди 8 години

НИКОЙ ПО СВЕТА НЕ ГИ ИСКА КРЕМЪЛСКИТЕ БАНДИТИ !!! МНОГО НАГЛИ ВАТЕНКИ !!!!

7

Анонимен

преди 8 години

На сътрудничеството м/у Европа и Русия пречат САМО САЩ и брюкселските чиновници--те няма интерес от мира в Европа-Факт.

6

Пешко

преди 8 години

Що си мисля, че Гърция е люлката на еврог.йската цивилизация, която Вова по принцип отрича и от която бяга като попарен. Сега пък споделял общи културни ценности - на хлъзгав се прави Вова, мазни се, да видим

5

Striker

преди 8 години

Хахаха, няма по-нагло и смешно от хипофизното кремлинско джудже!)) Какво обединение и сигурност може да има ЕС с един терорист?!? Връщате Крим, махате се от Абхазия, плащате компенсации на Украйна и чаааааак тогава, евентуално може Америка и ЕС да се върнат на масата за диалог. ***.

4

аноним

преди 8 години

Този мушмурок на снимката да се насочи към Сев. Корея ,Монголия, Китай, Виетнам !!!! Русия е криминална ,олигархична и феодолна държава , нямат работа в Европа !!!!!

3

реалито е такова

преди 8 години

Реално,Русия и Европа немогат да не бъдат заедно.И точно затова САЩ се стремят да ги отдалечат един от друг.Да напомним,че когато Путин предложи през 2007 г моделът за икономическо сътрудничество"Лисабон-Владивосток"--Евро Парламента искаше офицялно разглеждане на този модел...И тук се включи САЩ--започна се проблемите с Грузия,а после Украйна...ТА РЕАЛНО-сътрудничеството между Европа и Русия е неизбежно-рано или късно---и въпреки американските интриги......

2

Анонимен

преди 8 години

Приятелските отношения на руския и българския народи представляват стабилна база за многообещаващо бъдещо партньорство.

1

Местан

преди 8 години

Русия си избра пътя и ще трябва да си плати сметката. Това беше обяснено много пъти преди две години и отърване няма.