51

Вуйчо

преди 8 години

Този го махнаха, но какъв ли пак ще сложат?

50

Анонимен

преди 8 години

68 е за 64 , от това триeне не можеш да адресираш правилно

49

Анонимен

преди 8 години

Това му е единственото нещо което направи правилно!

48

До 66

преди 8 години

Ааааахахахаха , вие с Роската и Боко май пазарите от един и същ дилър!

47

Анонимен

преди 8 години

Какъвто и да беше, поне не беше крадлив като предишния.

46

Анонимен

преди 8 години

На човека му омръзна да го омаскаряват. Правилна постъпка.Следващият едва ли ще е по-обичан.

45

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев ще остане в историята като силен президент, състави няколко служебни правителства, не се забърка в никакви предатества и скандали, за разлика от Гоце Трипера, който и 100 години пандела са му малко заради злините, които донесе на България. А фактът, че след това му обявление се е надигнала такава радостна вълна сред комуноидите-путлероиди-национални предатели, говори достатъчно за това какъв беше!

44

Анонимен

преди 8 години

Махни се най-после от живота ни,нещастно човече!Върви в манастир да се покаеш за антибългарските си грехове,или там където и да е.Не се показвай пред хората даже и като пастирка...

43

Анонимен

преди 8 години

Доста лоша новина, отде ще намерят такъв *** сега да ни забавлява по празниците.

42

Анонимен

преди 8 години

*** защо така бе господин ПРЕЦЕДЕНТ???? Разочаровахте жалките 7% български о*$*$*френи, които ви подкрепят. Те с такъв трепет очакваха как ще ги поведете смело напред, към Москва, въоръжени с прашки и колове, за да спрете руската агресия на гадния Путин. Ох, каква трагедия.

41

Разединител

преди 8 години

Родоотстъпник и чуждопоклонник , разделил Нацията на умни и красиви / прости и грозни

40

да

преди 8 години

съветниците му, които му пишеха речите трябваше да го избъзикат като в някоя реч му напишат, че обявяваме война на Русия, САЩ и Китай от утре.. слабоумника щеше да го изрецитира без да се замисли.. то това им е работата на марионетките просто да възпроизждат дадена команда

39

Анонимен

преди 8 години

Усещам, че в България е почти като национален празник след тази новина.А козяците така се кълняха в успешността на тази щатска ***... Лош ден за щатската демокрация.

38

Съд за Бийн

преди 8 години

Дори гласоподавателите му знаят каква антибългарска политика водеше тая долна американска марионетка!Не сбогом а на съд за защитаване на чужди интереси , застрашаване на националбата сигурност и потъпкване на българския дух и българщина!

37

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Никогишш повече няма да гласувам за Боково протеже за...прецедент.Изпълнил съм си плана за 100 години...напред.(платена...обява)

36

циника

преди 8 години

Тик.воча има силен инстинкт за власт и е предвидил, че ако издигне Пле.вню за кандидат, това ще са първите му загубени избори, откакто създаде герб.авата корпорация. И директно го шкар.тира. Сега Плевнята ще го прибере някоя куха фондацийка, която ще го разкарва из световнонеизвестни колежчета да чете лекции, които никой няма да слуша:)

35

да

преди 8 години

тоя е толкова мазен, че ако за вилите си каже, че не знае нищо за тях - ще му повярвам то.. от толкова крадеше и далавери може ли всичко да се помни наизуст

34

Анонимен

преди 8 години

Посланик в Аспен! Ще спи на паркинЗите и ще си спомня славното минало, когато бе пастирка, а овчиците го търпяха!

33

Вместо сбогом ?

преди 8 години

Збогом, както го пишеше един министър на образованието дето следеше учениците на матурата, интересно кривоустата ако се яви на изпит за грамотност, колко ще изкара.

32

поли

преди 8 години

всенародна еуфория след отказа на роската да се прави на президент.