18

преди 8 години

Наемайте руснаци, те такива пари не са виждали.

17

Ха, ха, ха, ха, ....

преди 8 години

До Славянин-православенСамо Русия може да ни помогне да станем пак развита държава.- - - - С бърз внос на купища мотики в България, и внос на партийни секретари да ни насочват къде и как да копаме !

16

Ф.С.В

преди 8 години

На всички БГ бизнесмени - са им виновни работниците-нямало работници - не били клалифицирани - били мързеливи - били искали много пари - имали пенсии и затова не работили-Ами драги ПИШМАН БИЗНЕСМЕНИ- времето за плащането бавно и славно идва- вече няма да имате по 6 мерцедеса с еднакви номера- а ще се научите да плащате заплати - иначе - бизнесът си е ваш - може да почвате - дали като готвачи камериери рецепционисти в вашият хотел - или работници трактористи на нивата-ПРОБЛЕМЪТ си е изцяло ВАШ ))

15

Анонимен

преди 8 години

Като почне да плаща по 70 евро на ден тогава да се нарича бизнесмен фермер или работодател тоя ***.

14

Славянин-православен

преди 8 години

Така ще е, като ЕС, НАТО САЩ, евреите и турците подмамеат младите ни хора и ги държат после в робство по техните си страни. Само в една България, член на Евразийския съюз, може да има трудолюбива работна ръка. А пазар за нашата селскостопанска продукция в Русия винаги ще има. Стига с разни *** технологии, ИТ-та, автомобили и разни други глупости, да заложим пак на сигурното ни селско стопанство и тежка промишленост. Само Русия може да ни помогне да станем пак развита държава.

13

Анонимен

преди 8 години

Албания дори не е в ЕС дали е законно тоя да да не искаработници от Германия Франция и от целия ЕС неко го съдят за увеличаване на безработицата в ЕС.

12

верно е ...

преди 8 години

"... и мързеливите, които искат много пари, но за малко свършена работа", смята фермерът . абсолютно подкрепям .

11

Анонимен

преди 8 години

Баце Сабахларъ, и я моем да копам ... ама моем и да не копам . Балъци нема ! Искал си да имаш много земя, ама не си си направил сметката кой ще я обработва, или тайно си се надявал друг да го прави това, а ти да се правиш на чорбаджия, но не става ! Айде сега копай си нивите и трай !

10

Анонимен

преди 8 години

Така е положението тук :). Народа не му се работи на полето. Иначе ако някой се хване да бачка тежка работа на полето и изкара пари, веднага някой ще се намери да му тегли една майна и да му завиди на парите. Най много ме е яд на такива търтей. Хем не си мърдат *** хем всички са им криви.

9

Анонимен

преди 8 години

Не ме карайте да се смея, дори във фалирала Гърция фермерите плащат повече ама там фермерите са истински демократи и блокират границите за да си бранят бранша. и правителството не може копче да им каже защото иначе ще внасят пипер от Египет. Hещо което червените ге-берасти не могат да проумеят какво значи честен труд и демокрация.

8

Предлага 800

преди 8 години

За 800 колко точно хора очаква да намери? 1000/1200 разбирам, но тежък труд за 800... Що за шега, на 50км от там плащат толкова в евро...

7

Анонимен

преди 8 години

Фермера да си купи техника и да си обработва земята сам, като не плаща естествено че никой няма да се хване при положение, че в Испания дават 10 пъти повече ко е оревал българина бил мързелив. Мързелив и некадърник е самия той като не може да осигури достойно заплащане на труда, аман от скимтящи фермерчета.

6

Анонимен

преди 8 години

Така ще е Сабахлъ чорбаджи, или вдигаш заплатите или си кОпаш сам.

5

Анонимен

преди 8 години

Българина хваща мотика само през компютъра.

4

Анонимен

преди 8 години

Само АйТи специалистчета иска да е днешната гнила младеж........

3

Анонимен

преди 8 години

На нас ни дай да берем мигранти и банкомати, мотики не щем.

2

Ben Gan

преди 8 години

Вземи селскостопански машини. Дай на работника 1500лв и ще спестиш поне от 5-10 човека заплатите.

1

Лили Минетката

преди 8 години

Збогом,другари! Стефън дънайлов!