17

Рв

преди 8 години

Абе хора, Кубрат е боксьор а не академик. Професията му е да се бие, не да държи речи. Трябва да сме горди че поне един човек развява гордо трибагреника ни, и то като шампион. Каза след мача че тази победа е посветена на всички българи, каза че сме супер, каза че българите сме номер едно! Е не сме ли?

16

Анонимен

преди 8 години

Стоичков си такъв по рождение. И поне не деградира с течение на времето. Аз такъв си го и уважавам. Другият обаче ще става все по зле.

15

Рв

преди 8 години

Мими, ти май си гледала някой друг мач. Супер си беше, напрегнат мач с много интрига. Защо все трябва да плюете по хората трудили се и постигнали нещо?

14

Анонимен

преди 8 години

Великият В Кличко, е напълно изкукуригал. Явно това е цената да ти млатят кратуната с години. В момента говори само тъпни и няма никаква връзка с реалноста. Професионален дефект, ииии мозъчен инвалид сред фашистка държавна администрация. Жалко, като какъв ли ще го помнят в бъдеще?

13

Анонимен

преди 8 години

Кубрт не лошо момче.

12

РВ

преди 8 години

По принцип не гледам бокс. За мача на Кубрат разбрах в последния момент и веднага го пуснах. Много се изкефих, тоя пич доказа че гледа напред! БАВО КОБРА!!!! Знамето да ти е на гърба и ръката вдигната след всеки мач! За малко ме върна в детството ми през онази луда 94-та година. Гледай напред и не слушай небългарите какво говорят.

11

Анонимен

преди 8 години

От целия мач едно е ясно - Кобрата не е от класата на Кличко. Просто не става! Да не говорим за устатия му съперник. С една дума средна работа. Е, все пак браво на Кобрата!

10

Анонимен

преди 8 години

Останаха ни малко поводи да се гордеем--поне чуха Българският химн...Така че не плюйте...

9

Анонимен

преди 8 години

До без пардонНе съм виждал до сега прима балерина с дясно око тип "парижката потайност". Мачът си беше равностоен, макар че дирека се биеше малко к.у.рвенски. Жалко, че Кубрат не успя да го просне кат' пран чаршаф, но май оня има бая дебела кратуна и цялата пара ми е в с*вирката...

8

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

Е, и ??? Заплатите ли ще ви увеличат...Или пенсиите...Ама така да си блеете,,Българи-юнаци,,...Големи юнаци сте!!! Затова карамелите ви скъсват от бой...

7

Анонимен

преди 8 години

Мачкай Корба пускам сълза за теб

6

Мнение

преди 8 години

До анонимен 7 И за чий ни е български космонавт да ходи в космоса? До сега двама ходиха в космоса и мизерията си остана...Предпочитам силна икономика и добър живот , пред безсмислени изхвърляния.

5

без пардон

преди 8 години

Мачът беше уговорен. Двамата актьори се държаха като примабалерини.

4

azzzzz

преди 8 години

Моето аматьорско мнение е, че Кобрата с неговия бокс не е за никъде.Движение нулево, седи като пън и ляв десен, ляв десен, прегръдка.*** не се спря през целия мач да се движи, а 90% от ударите му бяха в тялото на Кобрата, което ме кара да мисля, че Чисора си заработи една солидна сума пари за стари години.Никой професионален боксьор не би удрял само в тялото дори до последните секунди на мача, при положение, че очевидно губи по точки, но както казах, добри пари за пенсия.

3

варненец

преди 8 години

Сега турци и евреи ще се скъсат да плюят кобрата , разбира се прикрити зад българска реч в коментарите в анонимния интернет ...

2

Анонимен

преди 8 години

Чироса се наака! Честито Кобра.

1

optimist

преди 8 години

Продължаваме напред! :)