87

Неджметтин

преди 8 години

Братята мюсюлмани ромите ще ви оправят. Те и сега ви оправят по селата, скоро и в градовете ще ви започнат.

86

Анонимен

преди 8 години

Колко трябва да си мозъчно увреден, че да чувстваш гордост като българин защото русия щяла да направи нещо или да не направи? Толкова ли няма с какво да се гордее българинът?

85

Лъвско Сърце__

преди 8 години

Да им се връща ве за всичките убити жени и деца, и почернени християнски семейства, да им се връща на тия дяволи!!! Анатема!

84

Су 34

преди 8 години

След като еврогейят се разпадне България веднага ще стане част от Руската Федерация.Тогава в Сливен ще имаш Панцир Ц 2 и С 400, а на Малко Търново ще те чакат 3 000 танка Т 95.

83

Велика Турция

преди 8 години

Дано Ердоган още дълго да е на власт че такива герои като него рядко се раждат. За 3 мандата превърна Турция в световна сила с която всеки се съобразява

82

До 108

преди 8 години

И кое му добрето на Нане когато на Вуте му е зле?

81

Анонимен

преди 8 години

България и турция никога няма да бъдат приятели, докато турците не станат цивилизовани хора. Много добре помним зверствата и кланетата и ви знаем какви жестоки, примитивни азиатски варвари сте. Затова няма да стане скоро това нещо като им гледам смешната държава.

80

Ястpеб Османлията

преди 8 години

До Су 34Такива като тебе ги оставям да се удавят в собствената си проЗтотия и злоба! Кефя се много, като ви гледам как се гърчите от безсилна злоба! Доставя ми такова удоволствие, което е сравнимо само с удоволствието, което изпитва една загоряла българка под един pязан турчин!! :-))

79

Су 34

преди 8 години

Путин спомена, че народът на Турция не е враг. А държавата Турция винаги е враг на Русия. Виждам в дребните ви турски душички крехката надежда да ви се размине от Русия и фактът, Русия като наш съюзник ви постави на място ме прави изклпчително горд, че съм българин!

78

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече стои ердоган на власт, толкова по-добре за България. Ердоган е същия като саддам хюсеин - диктатор и сатрап и ще свърши по същия начин като него. Но дотогава ще продължи да съсипва турция, което е добре за нас.

77

Ястpеб Османлията

преди 8 години

Не след много дълго време, еврогейистана ке се разпадне, и балканската мома с грандиозните претенции България пак ке остане с бохчичка в ръчичка на средата на улицата, и пак ще се поглежда накъде да поеме - към къщурката на пияния мужик, или у сарая на босфорския пилавджия! Аз залагам за пилавджията, а вие? :-))

76

Су 34

преди 8 години

Турция никакви оръжия не произвежда, това са лицензни оръжия на САЩ и НАТО излезли от употреба. Затова вчера ИД ви унищожи три САУ над Джераблус, защото вие си правите клипове на някакви измислени оръжия. Измислена държава прави измислени клипове.

75

До Су 34

преди 8 години

Русия бомбардира цивилни чеченци по селата. Жените и децата бойци ли са за вас? Как руски главорези войници убиват семейства можеш да видиш в youtube.

74

Турчина

преди 8 години

Преди около месец тайничко делегация от високопоставени руски военни посетиха до град Измир в провинцията Фоча турска военна база. И това го имаше само по турските медии. Я някой да ми каже вражески страни такива работи правят ли. След падането на самолета турски строителни компании продължават дейността си в Русия. А за пред народа и късогледите като *** говорят малко сърдити приказки и те им се връзват. В последната конференция на Путин също спомена че Турция не е враг

73

Су 34

преди 8 години

Путин не е отменял нищо до момента! Не лъжи, иска ти се да е така.Нещо повече Русия в държавната дума разглежда въпроса да излезе от договора от 1922 г., когато Ленин ви подари Килс, който вие загубихте от Русия и Армения

72

Ястpеб Османлията

преди 8 години

До Анонимен 95Грешиш друже, грешиш много! Не си живял в Турция и си нямаш представа от динамиката в тази страна! Каквото направи Ердоан е, че той събуди спящия великан, който беше приспан от дюнмето Ататюрк и масонската клика около него, узурпирали власта и пороболи турския народ за един век! Под лидерството на Ердоан Тюркийе направи по-голям скок отколкото за целия период преди него. Върна основателното самочувствие на турския народ и пося зърната на по-велика империя, която се възражда!

71

Анонимен

преди 8 години

С тази турска грандомания и шовинизъм ще стигнат до кривата круша турците. В 21ви век сме, а те още живеят в 14ти век. Имат да изплащат още много кръв. В историята на турците има планини от кръв и кости. Сега всичко им се връща стократно! Бог забавя, но не забравя!

70

Су 34

преди 8 години

Гледам как ти върви кервана . Всеки ден атентати и 12 млрд. надолу загуби в туризма до момента.Той Путин ви го каза през декември, че само с едни домати няма да се отървете, но вие с това самочувствие без покритие се развивате идеално за българските и руските интереси.Велика държава е Турция, която 35 години не може да се справи с шепа кюрди. За сравнение Русия изби над 35 000 души чеченски бойци и за две години ликвидира проблема!

69

Анонимен

преди 8 години

Българите имаме народна поговорка: Хем шуто, хем боде. И с този великотурски шовинизъм, по далече от киреча в 21 век няма да стигнат. Който не си научава урока по лесния, го учи по трудния. В кармата на турците присъстват реки от кръв и планини от насилие, а всяко нещо се плаща. При Господа също няма безплатен обяд. Освен ако турците не са си присвоили и Аллах за лична употреба. Нали искат да командват ислямския свят?

68

обективен

преди 8 години

До ястреба,За едното си прав- наистина последните 20-25 годнини България вместо да напредне и да се възползва от материалните блага, създадени по времето на т.нар. комунизъм, същите бяха разпродедени и нарязани за скраб, като оттази разпродажба се "обалжиха" малцина! Само че, не ми е ясно каква държава сте ни построили турците?А какво точно имаш в предви с това- "Путин да се заяде с турците"?