185

Койчо

преди 8 години

Едно не мога само да разбера защо американски самолети летят на по-вече от 10000 км от тяхната територия? Разбирам НАТО е военнен съюз и САЩ са водещи, но по-логично ми се струва над Балтийско море да летят примерно полски, норвежки, датски или немски самолети, които също са членки на НАТО. Вие на какво мнение сте?

184

тя

преди 8 години

Американцинте виждат какъв противник имат и това изправя косите им ! Ха, ха, ха!

183

обективен

преди 8 години

Какво ни занимават само с тези прихващания- не ми е ясно! Прихванал го, прихванал! Не го е свалил! Да свалят самолети, без да мислят за последствията- могат само турчилята! Според вас, коритаровци, рашъните какво трябваше да направят- да почнат пълномащабна война срещу Турция ли? Независимо от всичко- Турция все пак е членка на НАТО и една еветуална такава война може да даде началото на ТСВ, след която земята ще бъде едно ядрено гробище, поне в по-голямата си част.

182

Анонимен

преди 8 години

До до 298Опуканите Миг-ове в Сърбия за били десет годишни -една добра възраст за изтребител. А тези които ги свалиха ...на двойно повече. Мухахахахаа!

181

Ами свалете ги бе!

преди 8 години

Ами свалете ги бе! Турците вече свалиха един! Ама то за това се иска топки! Колкото и да не харесвам турците явно СА ПО-ГОЛЕМИ МЪЖЕ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ!

180

Анонимен

преди 8 години

До до 298Свалени са от Ф-15 и Ф16 които са на производство ДЕСЕТ години преди МиГ-29. Понял?

179

до 298

преди 8 години

Унищожили МИГ 29 който преди 30 год Русия е подарила на Тито голям успех ахахаха

178

обективен

преди 8 години

До Станой от Ахелой,Айде сега- Швеция все още не е в НАТО! Много бързо взехте и нея да я слагате в кюпа! Руснаците също не са натрапници в този регион, понеже първо имат излаз на Балтийско море в региона на Санкт Петербург, второ- притежават и територия с шорок излаз на Балтийско море между Полша и Литва!

177

Анонимен

преди 8 години

До до 291Ф-117 бе свален от зенитен огън. Просто лунната нощ му изигра лоша шега когато летеше на ниска височина. Късмет невероятен за сърбите. В същото време НАТО опука шест броя МиГ-29 във въздушен бой. Има го в РУСКАТА УЙКИПЕДИЯ за МиГ-29. Понял?

176

до 294

преди 8 години

НАТО прихваща само гаргите, че летят по-ниско а си мисли че са Руски самолети. толкова са наплашени горките, че все Путин и се привижда

175

тя

преди 8 години

Кой изостря напрежението бе прости американски натовци? Руснаците се движат край своите граници , а чий дирят американците там!?

174

Хахахаха

преди 8 години

Те така нагло и около Турция летяха консервите, докато девойчето не прати една от консервите за скрап. Така че, да няма пак сълзи, забивана ножове в гърба и други подобни, че на Владимир Офшорович много ще му стане.

173

до 289

преди 8 години

Те да бяха осмърдяли само самолетите...то и корабите им замирисаха. прословутия миноносец Доналд Кук не знам как не потъна от изпражненията на екипажа

172

до 291

преди 8 години

Аз повече F съм виждал как горят. Още си спомням как Сърбите свалиха "невидимия" стелт. Е извиниха се хората не знаели, че бил невидим хахахаха

171

Анонимен

преди 8 години

Абе нищо кой знае какво. Су-24 го видяхме как убаво гори, скоро ще видим и Су -27. То , че американците са търпеливи е вярно но всичко си има граници.

170

Анонимен

преди 8 години

Ми нали и руснаците летят в същите неутрални води.Я да вземе Обакго да ги помоли да не се доближават руските самолети до американските, че последните осмърдяха самолетите си напоследък!

169

Анонимен

преди 8 години

До До 280 А сега хората плащат лихви на руски банки ли, руснаците ти копаят златото ли, руснаците ти спряха реакторите ли, софийска вода е руска, руснаците са ти виновни нали? Попита ли дядо си и баща си, какво направиха срещу комунизма 50 години?

168

бай_хой

преди 8 години

АХАААА Значи руския самолет е притеснявал американците, които летят около Русия, ей какви лоши руснаци, ЗАщото от заглавите на "статията" помислих, че са летяли над ВАШИНГТОН

167

Анонимен

преди 8 години

До 280 Само дето страната ни бе на първо място по десетки икономически показатели ,но ти с малкото си мозъче това не го знаеш -сади тогава днес картофи и фъстъци и си мисли че си хванал господ за шлифера или ,че живееш като бял човек!!!!!!!!!

166

Анонимен

преди 8 години

Травеститите от НАТО са пуснали кафявото през прашките. Ама така е бе момичета, на война като на война. Който го е страх от мечката, да не ходи в гората.