29

Анонимен

преди 8 години

toest nie podkrepqme terorizma -idil alkajda!!!затова и нямаме бежанци и атентати?

28

до №29

преди 8 години

До лорд МинчевДобре господин лорд. Аз не съм казал, че трябва да се таковате с всеки.

27

чети първо

преди 8 години

До Айде ***?Тука не става дума за официален износ на оръжие!?а за оръжие за терористи......

26

Анонимен

преди 8 години

До ХахахаНе може. България вече цялата е една миризлива евроатлантическа kочина.

25

колония на сащ

преди 8 години

Руския говорител цитира официални документи който показват че зад доставките стоят САЩ,какво толкова ръмжите,истината боли нали!?

24

Хахаха

преди 8 години

Русия иска да разцепи българското гнездо и да направи *** в задния и двор хахахахахахаах

23

Айде ма?

преди 8 години

И откога взехте да вярвате на американците? Онзи ден, като ви казаха, че Путин лъже и краде, тогава не им вярвахте!Руснаците изобщо ще изнасят оръжие, даже и войски не пращат в чужбина...!Ехооо...!

22

Брaнник

преди 8 години

зa тaя зaхaровa нужен дебелчеп и ще се кротне горкaтa

21

Анонимен

преди 8 години

А бе, преди няколко дни имаше парламентарни избори в Сирия. Кой спечели с убедителн победа, знае ли някой? Нищо не пишат по медиите.

20

!

преди 8 години

Руснаците по презумпция лъжат, така че няма смисъл да четете каквото и да било руско изказване.

19

от русофил №17

преди 8 години

Русофил съм, ама не е работа на руснаците да се мешат във вътрешната ни политика и да винят България. Продаването на незаконно оръжие наистина е престъпление, но за това не може да се вини държавата ни както прави тази Захарова, а може да се вини само мафията. Но ще сте прави и да кажете, че сега държвата всъшност е мафията. Ама това не е проблем на руските политици, а наш вътрешен.

18

Анонимен

преди 8 години

Краварските трафиканти на оръжие са демократични трафиканти на оръжие. Техните оръжия са предназначени за сваляне на недемократични диктатори.

17

укрофил

преди 8 години

До 168-Русия е враг на България от 9-ти век още.Цялата история на България представлява непрекъсната борба на българите да избегнат руското робство.Успехът е променлив-500 години спокойствие и закрила в Османската империя,но после-1944-1989-направо пропаднахме в ямата с ***. Сега май пак поизплувахме.

16

гено

преди 8 години

Тази умора няма да сее мръсотии срещу България !!!Най - големия терорист в света - Русия вика дръжте терориста !!! Вече нещастните руснаци не са и смешни , тресе ги яко зомби и няма вадене !!!!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Русия иска да сложи джугана си в задния двор на България

14

русофил

преди 8 години

"...не само правото на резултати от интелектуална собственост, получени в хода на двустранно военно-техническо сътрудничество, но и не изпълняват поетите от тях задължения по Международния договор за търговия с оръжие, нарушават "общата позиция" на Евросъюза за контрол над износа на военни технологии и оборудване", подчерта Захарова."Айде сега и руснаците щели да ни казват кога сме нарушавали законите на Евросъюза.

13

Анонимен

преди 8 години

То пък защото Русия не продава оръжие наляво и на дясно. Айде да не се правят на по-католици от Папата. Политиката е *** работа както е казал Бай ***.

12

Георги

преди 8 години

Руснаците ревнали за лицензионни права....малииии.....как поне малко не ги досрамя. Колко лицензионии права платиха за ТУ 144 конкордски? То това е само върха на айсберга. То бива безочие ама руското не признава граници.

11

168

преди 8 години

Русия - най - голямият враг на България от 130 г. Държавата *** захранва от 50 години с оръжие всички възможни терористични организации в света !

10

Ф.Е.Джерджински

преди 8 години

Товариши, днешната опорна точка е: "Българския слон - по-малкия брат на съветския слон"