28

Анонимен

преди 8 години

До Пешо 15На тая какъв и таланта че не се сещам?!Ааааа, биела по 10 линии в час. Това ли е?Или си вкарва по .... в дупката.Това ли е?!Не се излагай!В Бг дори крадците ни са трето качество.

27

Анонимен

преди 8 години

Сега от звукозаписната компания като и бият дузпата и какво ще става с таланта на момата?

26

Анонимен

преди 8 години

И тая жена е майка. Каква майка може да обикала друсана в 22.30 по нощите вместо да е при детето си? Миналата година разправяше, че класната и гледала детето от време на време. Днес класната, утре комшийката... Съпруга ли си има приятел ли? Изтървана история, пълен пропадняк е тая.

25

ss

преди 8 години

Кфа е тъз бе...мънкифейс.

24

Да не бъдем лицемери

преди 8 години

Жената хваната с кокаин. Дайте да я оплюем и замерваме с камъни. Сигурно си има проблеми. Зависима е. Това е. Но да видим всички останали хора. Пушачите например. Това са зависими към наркотик хора. Каква е разликата обаче. Може да си се дрогират ежедневно без да бъдат арестувани, защото цигарите са легални. Наркотик ли са цигарите? Да. Сигурно сега ще си затворите очите ако сте пушач и ще избълвате един тон думи в желанието си да не видите проблема си. Пушачите също са наркомани. Факт.

23

Турчина Мехмед

преди 8 години

Много ми е противна тази! Човек трябва си намрази оная работа за да се прежали за секс с нея. Но за всеки влак си има пътници. Даже и за товарния.

22

сс

преди 8 години

тази май ще свърши като американска звезда със свръх доза а на полицаите мога да им дам урина като толкова искат....

21

Не става !

преди 8 години

Тази мома, ако беше точен човек, нямаше да и се налага да се връща в БГ-то с подвита опашка. Некачествена изработка и бъгав софтуер. Да я прибират в някоя клиника и там да си я държат.

20

Анонимен

преди 8 години

До ПешоЗа какъв талант става дума?

19

Анонимен

преди 8 години

Тия зелени очи бързо са издали че се е насмъркала. Пълен Резил! Сега обаче как ще й сметнат промилите на коката....

18

Демократ

преди 8 години

Нормално е при демокрацията хората на изкуството да взимат наркотици, хората на изкуството и студентите от НАТФИЗ са цвета на българскта нация и имат нужда от кокаин да стимулират творческото си въображение, те не са като бачкаторчета които блъскат по 12 часа. Не е работа на разни платени от Москва депутати да определят къде се продават наркотици, за празпределението на наркотиците се грижи полицията.

17

Анонимен

преди 8 години

тая пък каква певица е , даже и не съм я увал

16

Анонимен

преди 8 години

такъв дрогиран *** уби мой приятел преди години.

15

аз

преди 8 години

Бързала е за железарийският магазин!!!***......

14

ист

преди 8 години

Наркоманки, лесбийки, телевизиони звезди -боже България от такива пази.

13

Пешо

преди 8 години

Талантът не е индулгенция срещу глупостта! Тя просто си е глупава! Малко хора умеят да задържат птичето кацнало на рамото им! ... а на такива ***, особено дрогиращите се...им викат...***!

12

ЩЕ И ВЗЕМАТ ДЕТЕТО

преди 8 години

ДА СТИСКА ПАЛЦИ ДА НЕ И ВЗЕМАТ ДЕТЕТО НА ТАЯ НЕАДЕКВАТНАТА ***.ДРОГАДЖИЙКА И СКАНДАЛДЖИЙКА ИНАЧЕ БАЩА И ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ

11

Анонимен

преди 8 години

Стига сте наричали тази подигравка певица.

10

TT

преди 8 години

Защо пък "Браво на полицаите!"? Нали това им е работата ?!Така трябва да я вършат - безпристрастно. Лошото е, че Темида не е... в повечето случаи.

9

Анонимен

преди 8 години

ТАЯ ДАМА ГОТВЕШЕ И ПРЕДСТАВЯШЕ И ДЕТЕТО СИ- ГОТВЕЙКИ ТЯ БЕШЕ ТРЕСКАВА И ОСОБЕННА- А ДЕТЕТО КАК ПОНАСЯ ТОВА, А СОЦИАЛНИТЕ, МИСЛЯ ЧЕ ЖИВЕЕ САМА И ОТГЛЕЖДА ДЕТЕТО СИ САМА...