154

Анонимен

преди 8 години

*** пак са се превъзбудили :)

153

tim

преди 8 години

на това във белия свят му викат подготовка за преврат като подобие на нациския батальон във укарайна

152

Анонимен

преди 8 години

Мога ли да даря рубли по банковата сметка. Останаха ми от гурбета в КомиАССР. Смених си тапетите в панелката и ми останаха още около 250 килограма непотребни.

151

Румбо

преди 8 години

До До 167до 193 Интересна теория-чумата е унищожила само турското население!?Българите да не би да са били ваксинирани,ха-ха???Дайте тогава пак да я пуснем тая чума,че да се отървем окончателно...Пълни глупости!

150

Анонимен

преди 8 години

Може ли някой със сигурност да каже, че между мигрантите няма терористи. Разградили сме границата и който иска преминава дори с помощта на т.н охрана срещу някой лев. Това е липса на държавност, нежелание за осигуряване на сигурност на хората и затова народа търси начин да се защити. Защо храним такова огромно МВР, армия, пожарникари, Гражданска защита, когато сигурността е "0".

149

Fir

преди 8 години

До ПатриотДа отидат! Ти няма ли да дойдеш?

148

До 167

преди 8 години

При завладяването на България от турците е имало страшни кланета, три синджира раби и всичко описано в народния епос. Но после 350 години българите са били свободни селяни, които са плащали данъци и са хранели войската. В спомените на моя род аз знам 3 начина, по които българите са криели децата си за да не ги вземат за еничари. После, идва чумата през 1850 г, заради която измира цялото турско население по нашите земи.Тогава султана заселва татари и азери на празното място и почват безчинствата

147

Анонимен

преди 8 години

Чудесна новина!Сега мигрантите, а после и политическата *** да погнат.Мрънкащите по-долу писачи да си гледат работата.През годините е имало хайдути, партизани-изобщо проява на недоволство.Сегашните българи сме най-заспалото робско племе.Живи и здрави да са тези мъже!

146

до 202 от славянин

преди 8 години

Всъщност е много хубаво че атлантическото царство се управлява от ''демократи-толерасти'', така то си е подписало смъртната присъда - от бели превърнаха обществата си в етно-религиозни бълвочи!

145

до 197 от славянин

преди 8 години

Значи в *** тикви на ''демократите'' има само ''демокрация'' под налягане щом копират мулти-култито на СССР, нали така излиза!?

144

Анонимен

преди 8 години

ДАРЕНИЯ ИСКАТ ХМ Това някаква нова схема на ало измамите ли е

143

Анонимен

преди 8 години

До до 196 от славянин НАРОДА Е КАЗАЛ с комунистт и говедоо не се спори биеш ги

142

До 191

преди 8 години

Не е важно да се запишеш, а да "дариш" по банковата сметка. Тебвече са записани които трябва, а и резервациите свършиха

141

Анонимен

преди 8 години

До до 186 от славянин ссср също бе МУЛТИ културна държава в която руснаците бяха МАЛЦИНСТВО Путлерленда днес също е Мулти -култи И ВЪОБЩЕ едиствения начин да има друг тип общество бе Австриеца с мустака да бе спечелил

140

Родолюбец

преди 8 години

На националните предатели от ГРОБ вече им треперят партенките!

139

до 186 от славянин

преди 8 години

''Демокрацията'' в комплект с толерастията е смърт за всяка държава, справка - мулти-култито в западнала Европа, а и не само там! ''Демокрацията'' в комплект с толерастията са създадени да дават известна свобода на индивида и най-вече на индивида от малцинството, за сметка на съществуването на държавата! Идеалният тандем за унищожаване на националните държави и нации! Факт!

138

Анонимен

преди 8 години

До до 188 от славянин знаем ви че сте от единна русия и месния клон ДПС ЮРУШ аре към сибирската ви ***

137

Бастуна

преди 8 години

Къде да се запиша ?

136

до 188 от славянин

преди 8 години

Ние не сме от БСП, те са ваши хора!

135

Анонимен

преди 8 години

До до 175 от славянин ВЕРНО Е през 2 метра сте в Централните гробища БСП измряя БУКВАЛНО