274

Анонимен

преди 8 години

Mlada macka v strana,koyato nyama sovremeni VVS,komentira /a ima li tya aviaciono obrazovanie/?-NYAMA!Kak tam u Pushkin: Nie vsichki uchili neshto i kak to.....Amerikosi zanimavatsa s mazoxism:"Donal Kuk na 3 km ot ruska baza ,samolet -razuznavach na 3 km ot granica na Russia.E ,kakvo iskate bratushki,rusnaci ,vezhlivo obyasnyavat na vsichki :ne iskame navleci/dazhe demokratichni/ v nash teritorii.

273

Анонимен

преди 8 години

Пророчество бабы Ванги видимо сбывается, война видать не за горами. Видит бог Россия этого не хотела....

272

Анонимен

преди 8 години

"по информация на говорителката на Пентагона Лора Сийл, американският "Боинг RC-135" нито за момент не е преминал на руска територия."Само че разузнавателния обхват на самолета покрива част от руската територия, така че е съвсем нормално руснаците да го изгонят от там. Ако Пентагона не иска да създава напрежение, следващия път да патрулира по-назад, така че разузнавателния периметър на самолета им да не навлиза в руското пространство.

271

Сириец

преди 8 години

Курвенското на турската армия е, че вече 5 години воюва в Сирия без обозначителни знаци под маската *** Джебхат Ан Нусра и Джейш Ал Ислам.Естествено резултатът е много слаб, типично за армия, която няма нито една победа в историята си!

270

Анонимен

преди 8 години

Интересно, когато американски и британски изтребители прехващат руски самолети в международното въздушно пространство - тогава всичко е професионално и допустимо. Когато последват ответни действия при приближаване на руското въздушно пространство - изведнъж рев за непрофесионализъм, ескалация на напрежение и подобни дивотии. Докога с многото стандарти?

269

Русофил

преди 8 години

Русия измъкна Крим под носа на Запада, даже джуджето Турция си въобразяваше, че нещо може да намаже. Сега им остана да гледат клипове за " руската агресия" еди къде си.За гледане руснаците пари не взимат.

268

Анонимен

преди 8 години

Непрофессионально - это бомбить свадьбы, госпитали, бульдозеры и мотоциклы вместо террористов, в течение несколько лет. Это корова не только мычит, но ещ и учить пытается.Патрулировать разведчиками наши границы вообще вещь опасная!

267

Анонимен

преди 8 години

Има ли наистина толкова умствено изостанали, че да се хващат на смешната анти-руска американска пропаганда?

266

409, 411

преди 8 години

Олеееееееееее, до къде я докараха кремълските ***!! "Минуси" и на уйкипедия да пишат!!!! Не, не, неееее! Не е лесно да си............тъпТ

265

Анонимен

преди 8 години

Миналата година пак същия Боинг пак беше толкова близо до руската граница, пак беше изгонен от руснаците и американците пак се оплакваха. Имам чувството, че или янките са бавноразвиващи или смятат останалите за бавноразвиващи, щом пробват с един и същ номер през няколко месеца.

264

Анонимен

преди 8 години

ПО СЪЩАТА ЛОГИКА НА ЗАЩИТАВАЩИТЕ РУСНАЦИТЕ,ТЕ СЪЩИТЕ РУСНАЦИТЕ *** ЛИ МИ ДИРЯТ НА НАШАТА ГРАНИЦА НА ЧЕРНО МОРЕ?!?!?!?!?!? А ?!?!? ПИТАМ РУСКИТЕ ГЪЗОБЛИЗЦИ ТУК?!?!? ЗАЩО ПО 5-8 ПЪТИ МЕСЕЧНО ВДИГАМЕ ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ СИ ЗАРАДИ ТЯХ?!?!?!?ГАДОВЕ ДОЛНИ, И ТЕ СА КАТО ДРУГИТЕ КЪМ КОИТО ВИКАТ!

263

Анонимен

преди 8 години

Стара кагебейска тактика-когато не можеш да победиш врага опитай се да го осмееш!

262

Анонимен

преди 8 години

Непрофесионално е един и същ американски разузнавателен самолет през няколко месеца да се опитва да шпионира Русия, постоянно да го гонят от там и пак да се връща да продължава с опитите за шпионаж. Още по-непрофесионално е Пентагона да продължава да се оплаква от това по новините, след като няма работа там.

261

Анонимен

преди 8 години

Ха,ха,ха , руснак и цивилизационно?!?!?!Ти са били диваци,сега са диваци и такива ще си останат и за в бъдеще!

260

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са като индианците. Още не са изобретили колелото в съвременните технологии. Нали им видяхте електрониката в черната кутия на космическия кораб свален от кадъната-китайска поръчана на кило от аlibaba.cом. Само дуят мускули и се надяват отсреща да проявят здрав разум. Един по ербаб да има и почват-ама извини се, компенсирай ме...

259

нико

преди 8 години

лоши руснаци ей лоши хората тръгнали да шпионират те ги плашът следващия път да ги оставят да влязът в русия и после бам имаше самолет няма самолет

258

410, 412

преди 8 години

Цитирах ви долното за да се посмеете и вие с руския *** 395 как.............нероден Иванчо ще конкурира Боинг:))))))))))))

257

Анонимен

преди 8 години

а останалите 5 (-600, -700, -800, -900, -900ЕР) продължават да се изработват от заводите на Боинг. Самолетите Боинг 737 са повече от една четвърт от всички активнолетящи авиолайнери в света. Той е превозил около 12 милиарда пътника от годината на първия си полет до днес. Около 1250 машини средно са във въздуха през което и да е време на денонощието, а на всеки 4,6 секунди един Б 737 извършва излитане или кацане. [1]

256

Анонимен

преди 8 години

Боинг 737 (на английски: Boeing 737 е самолет за полети по къси до средни дистанции, конструиран от американската компания Боинг. Първият полет се осъществява на 9 април 1967 г. и от тогава той става най-разпространеният и продаван аероплан на света. Произведени са над 6500 екземпляра, като около 4500 от тях са във всекидневна експлоатация в 190 държави и повече от 541 авиокомпании, сред които България Ер и Хемус Ер. Летателният апарат има 10 варианта, от които 5 (-100, -200, -300, -400, -500) са извън производство, а останалите 5 (-600, -700, -800, -900, -900ЕР) продължават да се изработват о

255

Анонимен

преди 8 години

Руския пилот е като шило в торба, не седи мирно докато не го направят герой на ссср....посмъртно.