45

Анонимен

преди 8 години

Супер доклад! Сега дори и американофилите в Бг ще разберат ЗАЩО сащ са смъртен враг на Българския народ !!!(с няколко изключения на промити мозъци)

44

opps

преди 8 години

Да ама не премахват визите А!? За да не отидат при тех в краварника... Гнусни мръсни кравари... За саудитите нещо казват ли, или там е истинската обонгова демокрация!?

43

12

преди 8 години

А нещо за убийството на невъоръжен младеж- афроамериканец с няколко куршума в гръб? Видеото обиколи света. А нещо за това, че някои роми са маргинализирали държавата в която живеят? А нещо за системното насилие над лекари и полицаи? А нещо за икономическата дискриминация която европейския съюз налага над по-бедните страни-членки? /Южен поток срещу северен поток 2 например/ А нещо за дискриминацията срещу България и Румъния? /за тях визи, за "белгийските граждани" от терористичен произход-не/

42

Анонимен

преди 8 години

А какво да кажем ние за дискриминацията на *** и индианците в Америка ? Пък ако толкова са им милички, нека си ги вземат при тях.Всичките ,вкупом за да видят какви убийци, крадци и мошеници са-с малки изключения.

41

Анонимен

преди 8 години

Тия хора РОМИТЕ са много работливи!Само им трябва работа и управник като Тодор Живко! Едно време при Тошево време имаше работа равни заплати! А сега *** до *** с костюми вратоврьзки с льскави коли които са готови да се пазарят и за майчиното им млекце на новороденото им братче! П фу....

40

Анонимен

преди 8 години

"САЩ или ФАЩ и режимът на вашингтон,където се намесят политически с "цветни революции",с военна агресия или пратят терористите на Маккейн(тиймбилдинга на сенатор Маккейн и терориста Багдади,станал шеф на ИДИЛ) и О ЧУДО,след тях следват бежански вълни от тези "демократизирани по каубойски" страни.ЗАЩО масово хората бягат и напускат страните си след "цветните революции","мирните каубойски военни агресии" за налагане на ""диктатура на комбойската демокрацията" от кървавия режим във вашингтон"?

39

Джон

преди 8 години

Еййй това двойните стандарти са страшно нещо ей! Най-злата и терористична държава в света от която блика зло и морална деградация както от извор блика вода които заразяват целия свят ще поучава другите какво не им било наред и то според злия им сатанински мироглед. Тамошната управляваща клика е свързана с дявола!, с дявола! и те ще поучават другите какво трябва да правят и какво не според дяволските доктрини които водят до морално, социално и личностно деградиране и гибел на душите!

38

Алекс

преди 8 години

Интересно,как се интегрират хора,за които единствената почтена професия е кражбата.Кой ще ги пусне в двора си,за да го грабят и шантажират именно с подобни "доклади".Има /вероятно/ около 1 процент,които учат,работят,стават нормални хора,никой и не мисли да ги маргинализира.Другите,както и всички останали-равни пред закона.Ако някой твърди,че има по-добра рецепта,да му ги пратим за негова сметка и да гледаме и се учим как ще ги интегрира.

37

ined

преди 8 години

А те що бият ***?

36

Анонимен

преди 8 години

Даваме ви ги всичките безвъзмездно, даже ще ги превозим с наши кораби, за което вие ще трябва да си платите (не зная дали се сещате за царевицата дето навремето ни "подарихте").А между другото защо избихте индианците и маргинализирате чернокожите?

35

Анонимен

преди 8 години

Е, добре че САЩ го казаха, че ние не го виждаме сами.

34

Анонимен

преди 8 години

"ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ РОМИТЕ СА ХРИСТИЯНИ."Абсолютно не е вярно. Ти да не живееш в 90-те. През последните 10-15 години около 300 хиляди роми приеха Исляма.Отиди в Пловдив столипиново, в Пазарджик, в Бутунец, Стара Загора.Ромите Християни са все по малко.

33

Анонимен

преди 8 години

И а обичам Русия ама предпочитам да живея и работя 91462в Америка а не в Русия! Абе вие всички руски *** плуете по Американците ама реално погледнаточакате с нетьрпение да отпаднат визите!

32

Анонимен

преди 8 години

Еми да си ги вземат да си ги обгрижват отатък океана барабар с бежанците, който бягат от МИРЪТ и СИГУРНОСТТА в страните си дадена им така усложливо от американското правителство

31

Аз

преди 8 години

Аъъ, тез от отвъд гьола, да траят защото лъжейки и мажейки с политическите си сополи се надрискаха като последните шуги!

30

НЕ на НАТО

преди 8 години

Вън американските окупацини войски от България. Взимайте си Боко тик_ата и неговата престъпна клика и се махайте от БГ

29

Анонимен

преди 8 години

Е те фащ не маргинализират ли мексиканците, индианците?

28

КО РЕЧИИИ?!

преди 8 години

Ш'ТО не си гледате взаимоотношенията с чернокожите при вас - тЪ...пак световни начинания подхванахте

27

Анонимен

преди 8 години

до 34!Я по полека,много ти е мрьсна устата! Недей така да ги обиждаш Ромите и сравняваш всичките хора еднакво! Ако си пил цяла вечер алкохол спри се и лягай да спиш!

26

Анонимен

преди 8 години

"БЪЛГАРИЯ СПАСИ евреите си при масовия геноцид на ХитлерА сащ-собственоръчно ИЗБИХА и НАБУТАХА В КОНЦЛАГЕРИ милиони местни американски индианци,затова сащ и режима във вашингтон НЯМА как да учат БЪЛГАРИТЕ на етническа толерантност,а точно ОБРАТНОТО е-БЪЛГАРИТЕ трябва да учат американското население на НЕГЕНОЦИД и ТОЛЕРАНТНОСТ към етническите групи в сащ и към НАСЕЛЕНИЕТО на ОКУПИРАНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ И ВОЕННО от режима във вашингтон суверенни държави-Ирак,Афганистан,Либия,Украйна и т.н."