51

Комисар Рекс

преди 8 години

Познавам част от патриотите. Имат криминални регистрации по дебели от библията. Считам, че техният патриотизъм е много добре платен. Лошото е, че се създават шпиц команди които за пари са готови на всичко. Днес залавят мигранти, утре ги пускат, а като свърши тая уйдорма ще бият обикновените граждани. Бавно се свличаме към фашизъм. Работа е на гранична полиция да пази границата. безсилието на власта е явно.Прякото заиграване с криминалитета е опасно.

50

Анонимен

преди 8 години

Щом не минават през КПП заслужават разстрел. Така беше преди така трябва да бъде и сега! За незаконно пресичане на държавна граница при подаване на команда стой ще стрелям или се спира или се отнасят куршумите! Това че не знаеш езика не е оправдание. Подкрепям доброволците с две ръце! а БХК аут от БГ аз не съм толераст!

49

Анонимен

преди 8 години

Да ги забранява! Всякакви неправителствени организации да си покажат финансирането. Който плаща , той поръчва музиката. Не са никакви, нито са Майка Тереза, нито имат правото да командват държавата и медиите вече 25 години. Сега пък залавянето на престъпници е расистко. Ми ние ли сме виновни, че всички нелегално минаващи са от тази "раса"

48

Анонимен

преди 8 години

PRES Ka Pe Pe to NIKOI NYAMA VASMOJHNOST DA MINE LEGALNO, SASHTOTO USLOVIYTA SE OPREDELYAT NA MYASTO OT SAOTVETNATA GRANICHNA SLUJHBA. SAMO AKO YAKO SI PLATISH PATUVASH I TI SE OTVARYA PARASHUTA, IMA KVOTA I TAKSA. SA OSTANALITE E NELEGALNIYA NACHIN, DOKATO MU SE ISPRASNI DJHOBA OT DOBROVOLZITE. KOGATO I HLYABA SVURSHI SHTE MU KOPA V GRADINATA SA HLEBEZ I VODA. TOVA E DEISTVITELNOSTA. - Napisano ot bejhanez

47

456

преди 8 години

До БГ ТУРЧИНСрамно и лицемерието ти!Срамно е млади ,здрави мъже да се влачат по чужбина за социал,вместо за се запретнат и да си оправят кочинките !ти за просенето ли лобираш! Направете си държавите като западните ,не чукайте на чужди порти ,щото и тях ще оакате!

46

Анонимен

преди 8 години

Не съм чел статията. Не съм прочел и един коментар под нея.Искам директно да заявя: НЕ ме интересува БХК!5 пари не давам какво са казали и на кого са го казали. За мен това е една терористична организация, която трябва да бъде забранена, а тези които я финансират - осъдени и изпратени в затвора!

45

БГ ТУРЧИН

преди 8 години

НАСИЛА ПОДТИКВАТЕ ЧОВЕК ДА ВИ НАМРАЗИ, А ТОЛКОВА ПРИЯТЕЛИ БЪЛГАРИ ИМАМ.....И КОМЕНТАРА МИ Е ИЗТРИТ,ЗАЩОТО КАЗАХ,ЧЕ Е СРАМОТА ВЪЗРАСТНИ ХОРА ДА ЛОВУВАТ ВЪЗРАСТНИ ХОРА КАТО ДИВИ ЗВЕРОВЕ.....КАКТО НАВРЕМЕТО В ДИВИЯ ЗАПАД ГО ПРАВЕЛИ .....ДА НЕ БИ В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА КУ-КЛ.УКС-КЛАН,ПО ДЯВОЛИТЕ.....НАВРЕМЕТО ТАКА ПОСТЪПВАХА С НАС ПО ВРЕМЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, И С ЕВ.РЕИТЕ ПО ВРЕМЕТО НА Х.ИТЛЕР.....НО-О, КОГАТО СЕЕШ БУРИ,ЩЕ ЖЪНЕШ ВЕТРОВЕ.

44

Анонимен

преди 8 години

Това все пак е сдружение на адвокати, които със сигурност печелят пари само от съдене на държавата по всеки възможен повод, само не знам какво остава за представляваните от тях. Е това искам да кажат те. Примерно, днес г-н *** Църнев осъди държавата представляван от тях за 500000лв. Колко остават за г-н Църнев и колко за български деПераски комитет. И ако не печелят нищо откъде се финансират. Пс: де е пред ***

43

Анонимен

преди 8 години

Бате Бойко, не се плаши от ***, те за пари на всичко са способни. Най-добрата позиция сега е защитата на малкото останали да милеят за Родината младежи. Виждаш че подчинените на социоложката определено не се справят със защита на границата.

42

PD

преди 8 години

Ах тези всеядни медии! Що ни занимават с некви кръжочници и грумкото име БХК. Проблемите са реални а БХК са имагинерни хартиени медиатори. Стига толкоз! Нима Хелзинк си реши проблемите, че и акъл да дава.

41

Анонимен

преди 8 години

Дори и най-западналите държави имат пунктове за пресичане на границите им. Така че бежанците да минават през КПП-тата като цивилизовани хора. Ами ако някой мине през пущинаците натоварен с експлозиви, БХК пак ли ще се пеняви?!?!

40

456

преди 8 години

До БГ ТУРЧИННека сме варвари, на не трепем жени и деца и не вкарваме в затвора журналисти! Честит ви на вас султан, дано ви приседне!

39

ивчо

преди 8 години

товарищ путин отдавна се отърва в русия от подобни кърлежи

38

Анонимен

преди 8 години

Хаха....сега ще си играем на доброто и лошото ченге!

37

Анонимен

преди 8 години

убеден съм ,че до няколко годинитолерастите и подобни сайтовеще преминат в нелагалност ,но това няма да им помогне Днессссс.Ще бъдат изловени 1 по 1 както Беркут в Украйнане ви се вярва...??

36

ИВАН

преди 8 години

До Разследвай, Цацаров Т,,,нареченият ,,БХК,,българи ли са ?Какво защитават?!Не може да се злоупотребява с добро и лошо !Опит за преминаване на чужда държавна граница е престъпление!!!

35

ХХХ

преди 8 години

Защо търпим БХК ? Трябва да бъдат обвинени в подпомагане на терористични единици и открита защита на престъпността извършена от малцинства !

34

до БГ ТУРЧИН

преди 8 години

Аве не ми пука за чуждите ти медии бе ***!

33

БГ ТУРЧИН

преди 8 години

във всички чужди медии, отразили отрядите от динковци, българите са охарактеризирани като първобитни варвари. честито.

32

Анонимен

преди 8 години

46, вг, бежанците не искат да минават през КПП-тата, за да не бъдат вкарвани в концлагерите, наричани бежански центрове.