85

Анонимен

преди 8 години

Не съм убеден , че юс посланика ще позволи дори в един град в България да има подобни мероприятия. Това значи герберските кметове да им изтиват местата. В колонизирана България руски инициативи не са желателни. Чеетейки и коментари много профашистки елементи са изпълзяли. Явно чумата на 20 век не е излекувана.За това сме на това дередже. Без държава ,без икономика , без радост в очите на хората.

84

Боби

преди 8 години

До Анонимен 99Умнико попрочети малко съвременни автори и тогава говори.Първия Ленд Лиз идва след Смоленск от Великобритания - Английски офицери виждат с очите си как селяни сдържат Вермахта повече време от колкото се е водила войната в Европа.АМЕРИКАНСКИ лЕНД лИЗ идва чак след зимното настъпление под МоскваДа Ленд Лиза е много важен, но не е основополагащ за победата. Реални големи доставки почват от средата на 1942 година

83

Анонимен

преди 8 години

Я се вгледайте в снимката и вижте, как президент е сред обикновения руски народ. Няма сто охранителя около него. Няма картечници и оръдия. Това е народния любимец на многомилионна Русия. Народната любов не се купува , а се заслужава. Това, че е загубил своя баща е ная-яркото доказателство за това, че знае цената на живота и присъствието на близките около нас. Политик със световно значение. Милиарди вложиха САЩ за да има провокатори срещу Путин , но пак няма да успеят.

82

Боби

преди 8 години

До Анонимен 91 92 продГермания напада СССР 22 юни 1941 Вероломно вече - бойните действия се водят 4 или 6 часа преди да е предадена декларацията за започване на войната по дипломатически пътПолша е била предупредена няколко пъти и Хитлер поне 3 пъти отлага началото на войната а Войната е обявена дори по радиото освен по дипломатически пътСССР(не руснаците) пречупва 85% от военната мощ на Оста и като загуби в жива сила и като унищожена техника. За това наистина СССР изнася войната с кръвта си.

81

ПАМЕТТА ОСТАНА

преди 8 години

само НЕРАЗРУШЕНОТО в БЪЛГАРИЯ от СОРОСКИТЕ АГЕНТИ. Сега се мъчат и паметта да изтрият. Затова се полагат толкова усилия и толкова пари на ОТРОВНО ОБЩЕСТВО се хвърлят да се заблуждават с лъжи новите поколения. И въпреки тази ТОТАЛНА ПРОПАГАНДА истината си пробива път сред младото поколение. Има надежда

80

Анонимен

преди 8 години

Г-да хората по света честват 9 май като ден за край на фашистката окупация над Европа. Никоя държава не е дала повече жертви от Русия и никоя държава няма и една десета част от руския принос за края на фашизма. За какъв принос на САЩ ще говорят някои ***. Приноса на САЩ го видяхме в бомбардировките в България и за това те са винаги наши главни врагове. Русия са наши братя по език , култура и наши освободители и никакъв щатски посланик не може да ни скара със Русия. Жив и здрав да е Путин!

79

Боби

преди 8 години

До Анонимен 91 92Първо Конфликта Втората световна война започва 1930 година с навлизане на Япония в континентална Азия. Китай губи повече от 35 милиона човека до края на войната 2 септември 1945г.малко преди окупацията на Чехословакия Англия и Франция отказват договор със СССР. След това Германия предлага договор на СССР и те приемат.Германия започва войната в Европа. СССР навлиза в Полша под предлог за "ЗАЩИТА на Украинското и Белоруското малцинство" Де факто тогава вече не съществува Полша.

78

Анонимен

преди 8 години

Дива азиатска орда

77

Анонимен

преди 8 години

Европа празнува денят на обединението, а мужиците пращнуват някакви съмнителни военни победи. За пореден път Русия избира пътя на разделението и омразата, злобата и безчестието.

76

РОМЕЛ Е МОЛИЛ

преди 8 години

Хитлер само за 1 дивизия за да разгроми англичаните в Африка. Ама СТАЛИНГРАД е засмукал толкова немци в гроба, че на Хитлер въобще не му е било до Африка. Сражението Ел Аламеин изглежда като махленска свада на фона битките на Източния Фронт. Само в Сталнинград са загинали 800 000 германци и 1 100 000 руснаци.

75

Анонимен

преди 8 години

Никога не забравям, че вермахта и червената армия бяха съюзници и започнаха Втората световна война с вероломното нахлуване в Полша.

74

Анонимен

преди 8 години

Отново руснаците искат да си припишат основна роля за победата във ВСВ. Големи фалшификатори са

73

СЕГАШНИТЕ БАНДИТИ

преди 8 години

ОЛИГАРСИ станали вече ще реват, че бъдещият НАРОДЕН СЪД ще им КОНФИСКУВА награбеното, което те смятат за законно придобито при "ЧЕСТНА" приватизация. А техните наследници ще разправят колко били умни и успели техните родители.

72

демократ

преди 8 години

тези окупатори ако ги пуснат в България голям резил. Да ги изгоним българи когато дойдат. Малко ли българи изтрепаха?

71

Анонимен

преди 8 години

Поробители на Европа празнуват някакви измислени пирови победи. За всеки загинал немски войник падат по 5 бойци на червената армия.

70

Анонимен

преди 8 години

България трябва да празнува великите победи на нашия велик народ.Бог да пази България

69

памет

преди 8 години

До Анонимен 79 Ако не беше Русия нямаше да има и Европа,помни и знай!и празнувай каквото искаш.

68

Анонимен

преди 8 години

Хибридна война в действие.

67

ПРЕВРАТЪТ 1989 г

преди 8 години

не било преврат, а само ХИБРИДНА ВОЙНА на ЦРУ, USAID, СОРОС и прочие. Тук беше СИНЯ, другаде РОЗОВА, там ПЕМБЯНА... ама все по КАЛЪПА на ЦРУ. Сега реват сороските М.ЕКЕРЕНЦА когато тук там се чува и ИСТИНАТА, която тотално се различава от техните лъжи и помии, които ни заливат отвсякъде. Начело с ОНЗИ, да не му споменавам името,/ че ме погнусява/ със ЯСНИТЕ ЗНАЦИ и СИЛНИТЕ СИГНАЛИ....

66

о чудо

преди 8 години

НАТО са изпратили официално искане до Русия да бъде възстановен съвета и диалога Русия-НАТО който не се е събирал от 2014г.