20

Анонимен

преди 8 години

ЕТО ТОВА Е "ЦВЕТА" НА БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЧНА ФИНАНСОВО СТОПАНСКА СТРУКТУРА- ТОВА СА ХОРАТА КОИТО РАЗБИХА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО, ДЕМОТИВИРАХА ГО И ГО ПРОГОНИХА- ЗА 1 ГОДИНА В ГЕРМАНИЯ ПРИБАВЯМЕ КЪМ ПЕНСИЯ ОТ 160 ЛЕВА ЗА 35 Г В БГ 50 ЕВРО- НАПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ- ВИЕ ДА ЧУХТЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА БЕДНИТЕ, ЗА РАБОТНИЦИТЕ СИ- ''ТЕ ЛЪЖАТ''- КАЗВА ГОСПОДАРЯТ ЗА РАБОТНИЦИТЕ СИ- КОЛКО ПОГНУСА И ОТВРАЩЕНИЕ МОЖЕ ДА СЪБУДИ "ЛИЦЕТО''- КОЕТО ОКАЗА СЕ Е ЕДИН ГНУСЕН З А Д Н И К.

19

BG

преди 8 години

Разбира се, че престъпниците познават само престъпници. Няма да правят бизнес с непознати от другия вид. Но да ми натрапва тази кокошка нейния мироглед, че всички са престъпници с офшорки е крайно неуместно и глупаво. Като онзи *** (от околовръстното), който се изказа, че не познавал хора в България, които не са осъждани. Уважаемата кокошка и кандидат президента да си гледат офшорките и да не се пъчат, че са големи БИЗМЕСМЕНИ!

18

П.Петров

преди 8 години

В България данъците са ниски, следователно офшорките се ползват за пране на пари, придобити по незаконен начин или за укриване на истинска собственост.Както са примерно БТВ,ТВ7, франчайзинговите банки и др., Булгартабак и т.н.

17

teo

преди 8 години

Това нагло "КОМСОМОЛСКО " семейство е плод на КОМУНИСТИЧЕСКОТО ВЪЗПИТАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ, което е изкарал този НАХАЛЕН КОМСОМОЛСКИ ДЕЯТЕЛ И С ИЗЯВЛЕНИЯТА НА ЕВГЕНИЯ ЧЕ НЯМА БИЗНЕСМЕН БЕЗ ОФШОРКИ, ПРИЗНАВА, ЧЕ НЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ ! ЕТО КАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ НА ЕДНА КОРУМПИРАНА БЪЛГАРИЯ ! И БОТЕВ И ЛЕВСКИ НЕ МОГАТ ДА СПАСЯТ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ!!! БЪЛГАРИНО, десет ПИТАНКИ ??????????

16

Мислете

преди 8 години

Нямало бизнесмен без офшорка ?! Я пак ? Офшорните компании се позлват по 2 причини - едната е да се спестяват данъци, но за БГ "бизнесмените" това не важи защото нашите данъци са едни от най - ниските. Втората е прикриване на собствеността...както обикновенно става в държави от типа на Русия и БГ - олигарсите прикриват парите на политици, понеже не е морално политик или партия да има пари в офшорна компания. За съжаление , няма демократичен начин по който да се разправиш с тези парвенюта ...

15

Анонимен

преди 8 години

Седесарите-приватизатори инесоха парите от приватизацията на заводи и фабрики.

14

бай Иван

преди 8 години

Дрън,дрън,НАП,ДАНС,Темода,Парамент,бакови надзори,скрити червени трезори.

13

ДС комсомол

преди 8 години

Ах ,червени милионери.По време на масовата приватизация АКБ форест на Николай Банев раздаваше буквално чували с пари на своите прекупвачи на бонове...КГБ, ДС са всесилни

12

Анонимен

преди 8 години

НЕ ПОЛИТИЦИТЕ ДАВАТ ЗАПЛАТИ, НЕ ИЗВЕЖДАЙ НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ- НО ПОЛИТИЦИТЕ МОГАТ ДА НАПЪЛНЯТ ФИСКА, САМО С ЕДИН КЛИК- НОВИ ЕВРОПЕЙСКИ ДАНЪЦИ- ЗАЩОТО НЕ Е РЕДНО БУЛЯ ПЕНА ЧИСТАЧКАТА ДА НОСИ ФИСК И ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ НА КРЕХКИТЕ СИ РАМЕНЕ. НЯМА В ЕВРОПА ПО НИСКИ ДАНЪЦИ ОТ ТИЯ В БЪЛГАРИЯ В РЕЗУЛТАТ МИЛОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ, КОИТО НЕ ПЛАЩАТ НИТО СТОТИНКА В ДЪРЖАВАТА СИ, НО ПОЛЗВАТ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА ОПЛЮВАЙКИ Я ЧЕ БАЧКАДЖИИТЕ СА ПРОСТИ И ЗА ТОВА НИСКО ПЛАТЕНИ- ДО КОГА- МЛАДИТЕ СЕ ИЗНЕСОХА.

11

Анонимен

преди 8 години

11, ПРОСТИЯТ НАРОД Е ОТВРАТЕН ОТ КОМУНИЗМА КОЙТО СИ ПОСТРОИХА ЗА ЕДНА НОЩ ШЕПА НЕГРАМОТНИ Ц Ъ Р В У Л И, КОИТО НЕ ВИЖДАТ ПО ДАЛЕКО ОТ НОВАТА ФЛЬОРЦА, ПОРЕДНИЯ МАЙБАХ, НОВИЯТ СЪПРУГ, НОВИЯТ ФАЛИТ, ПРОСТИТЕ РАБОТНИЦИ, ПОДКУПНИТЕ ПРОФЕСОРИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ЛЪСКАТ ОВЕХТЯЛАТА ВИЗИЯ, УБИЙСТВЕНИТЕ МЕДИИ- "ДЯДО ЛЪСКА ШНОРХЕЛА СИ"- АКО ТЕ ТИЯ ТЪПОГЛАВЦИ НЕ СИ СТЪПЯТ НА КРАКАТА ЩЕ ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ КЛАСОВАТА БОРБА В ДЕЙСТВИЕ- ПОВЕРВАЙТЕ- ТЕ ТОГАВА ША ИМ ЛЪСНАТ ОЩЕ ПРОСТИТЕ МОЬЪЦИ НА ИЗМИСЛЕНИТЕ ОЛИГАРСИ.

10

zeus

преди 8 години

Както знаем и Луоил не плаща лев данък печалба, а годишно изнася от страната милиарди печалба точно чрез офшорки, що не са в списъка? По сметките на един чужд журналист от България са изнесени 60 милиарда лева, не ще да е само Банев в играта ;)

9

Прост народ

преди 8 години

До Анонимен 4Е това българския манталитет е страшна тегоба и порок хора разберете го. "Не е важно на мене да ми е добре, важното е на вуте да му е зле!" Защо не търсите отговорност на политиците а гледате към бизнеса? Тези които трябва да Ви защитават и да работят за вашият интерес ви обират всеки ден, а вие се чудите на къде да се завъртите?! Да не би за червените куфарчета да са виновни, тези които са ги взимали, а не тези които са ги раздавали?! "Не е луд тоз, който яде баницата!"

8

Прост народ

преди 8 години

Пишем статии за тия дето си правят кярията и бизнеса с простия народ български, нещо което дали Баневи, Маневи, или някой друг, все ще си върви далаверата с простолюдието. Гаврата, че има едни всеизвестни тикви дето не си правят кярията, а направо краднът с голямата лопата, вместо да ни защитават от обира те го организират! А народа вика че бил беден :Х Бедни сте на акъл драги сънародници за това румънците скоро ще чукнат 1000евро заплата а Вие ще стигнете до 100евра на месеца ;)

7

червените капиталист

преди 8 години

Такива са капиталистите създадени от руската перестройка.... Путин КГБ го научи .Николай Банев изтъкна, че е човек с голям политически опит. Изминал дългия път до ЦК на ДКМС. А за политик се е изучил в Комсомола.Те споделиха, че Евразийския клуб ще се превърне в партия и то властова. С единствената цел властта. Фамилията Баневи са категорични, че България трябва да излезе от Евросъюза . Всичкото агент на КГБ -капиталисти.

6

9

преди 8 години

А наш ОФШОРКО? Защо го няма в списъците? Той ще се обиди на колежката ви от 24 часа.

5

Анонимен2

преди 8 години

Ми ходи да живееш в Исландия, където има най-много офшорки на глава от населението...рекордно много исландци са открити там.

4

Чингиз Хан

преди 8 години

Тез Баневи що са още на свобода???

3

Анонимен

преди 8 години

Нередното е, че не плащате данъци в БГ. Цуцате си парата, а държавата затъва и всички имигрират. Ето ТОВА е нередното! Хайде сега една проверка от НАП за 10г назад и доказване на произхода на всяко левче моля. Хайде!

2

Анонимен

преди 8 години

Коя е тая рунтавата ?

1

Анонимен

преди 8 години

Откриха топлата вода