66

Анонимен

преди 8 години

Простия приматски мозък на руфосила много обича приказките в бъдеще време. Това ще онова ще...и все в необозримото бъдеще. Някак си примитива по-лесно възприема нелеката си участ в настоящето когато в ограничената му черепна кухина си набутал с много зор някаква илюзорна надежда за по-хубави иднини. Само с тази примамка той съвестно дърпа каруцата и все се надява, че колкото по-силно и бързо тегли, толкова по-скоро ще докопа моркова който държат завързан на тояга пред него.

65

въй

преди 8 години

Газ за Европа ще има само от Русия,или ще има световна война,това е положението.Русия ще удари първа този път

64

До 102

преди 8 години

Може ли да изброиш тези загуби? Мога да почакам докато попиташ в посолството.

63

Анонимен

преди 8 години

До 555има Джон Атанасов а не *** в шалвари

62

Анонимен

преди 8 години

До ТУРСКИПропуснал си и гледната точка на китайците КРИМ ВАШ СИБИР НАШ :-)))

61

Анонимен

преди 8 години

До 555мечти

60

Анонимен

преди 8 години

До 555за сега загубите са за вас

59

ООН

преди 8 години

До ПловдивНе случайно Армения беше една от 11те страни подкрепили русия в анексирането на украйна в ООН, 11 от около 200, и тези 11 са Армения, Сирия, Зимбабве, Беларус, Боливия, Гуатемала, Венецуела, Судан...изметта на света при 100 против и останалите въздържали се

58

555

преди 8 години

До АнонименТурция ще я има. Само ще се премести малко на запад

57

555

преди 8 години

До Анонименбългария е голяма работа. има ***, крадци, мошеници, дилъри, дрога бедност все бърхови постижения

56

Анонимен

преди 8 години

До Пловдивами турция ще я имали

55

Анонимен

преди 8 години

Науката още се чуди славяните дали са имали и капка мозък, след като една шепа тюркски конници спират за малко и правят държава в славянското море.

54

АЗЗЗ

преди 8 години

Ердоган скоро беше в провинция азербайджан и каза на губернатора Илхам Алиев, че е крайно време да прочистят Нагорни Карабах

53

Пловдив

преди 8 години

Ако Ердоган реши за 12 часа Армения я няма, както стана с Кипър.

52

SPQR

преди 8 години

Путин може само да наблюдава как източната и западната римски империи ще се обединят и възвърнат единството на Европа. Варварите на север само ще наблюдават от тръстиката.

51

гост

преди 8 години

Турците са единствения народ в света, които имат 4 различни държави - Турция, Азербайджан, Северен Кипър, Туркменистан. ТеЗИ ДЪРЖАВИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ПО ПОДОБИЕ НА САЩ.

50

555

преди 8 години

Давай Ердогане мачкай арменците, крайно време е Турция и Азербайджан да станат една държава. Един народ една държава. както и териториите в Иран населени с 30млн. азерски турци трябва да се присъединят към родината майка

49

ЕГОРЕГОР ЕРМЕНИ БОКУ

преди 8 години

АРМЕНСКИЯТ ГЕНЕРАЛ ГАРАБЕТ КАРТОФТАШАКЛИЯН ЩЕ ИМ РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА АЗЕРБАЙДЖАНСКИТЕ ДИВАЦИ

48

ТУРСКИ

преди 8 години

РОУСИЯ БАВНО СЕ СТЯГА В МЕНГЕМЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ , НА ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ :))))1. МИНАЛАТА СЕДМИЦА ПИСАХА, ЧЕ САЩ СТРУПВА МНОГО ВОЕННИ ЧАСТИ В ПРИБАЛТИЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ :))))2.ЗА УКРАЙНА ВСИЧКИ ЗНАЕМ :)))3. РУМЪНИЯ Е ЕДНА ОТ НАЙ ПРЕДАНИТЕ ДЪРЖАВИ НА НАТО И САЩ :))))4. БЪЛГАРИЯ - АМЕРИКАНЦИТЕ КАЦАТ В БЕЗМЕР :))))5. ТУРЦИЯ - ВСИЧКИ ЗНАЕМ6.ГРУЗИЯ - ВСИЧКИ ЗНАЕМ7. АРМЕНИЯ - РЕД Е НА АРМЕНИЯ :)))))ОБРЪЧА СЕ СТЯГАРУСИЯ ПРИТЕЖАВА МНОГО ТЕРИТОРИЯ, КОЯТО НЕ ИЗПОЛЗВА,ВРЕМЕ Е ДА Й СЕ ВЗЕМЕ ВСИЧКО :)

47

Анонимен

преди 8 години

Русия бавно се пържи на огъня който запали сама. Чакаме я да се опече съвсем и да си откъсваме вкусни парчета от мръвката.