19

Анонимен

преди 8 години

БЪРКАШ- АКО ПОЛЗВАШ- СИ ГУБИШ ОТПУСКАТА- СХЕМАТА ВЕЧЕ НЕ РАБОТИ, А НЕ ГИ ПУСКАТ В ОТПУСКА, НЯМА КОЙ ДА ГИ СМЕНИ!

18

до кога

преди 8 години

Погледнете снимката,и за тези карикатури плаща целия народ,срам и позор........

17

до 9

преди 8 години

В Грузия уволниха целия наличен състав и го смениха за 48 часа. Вярно е. След това 70% от уволнените се върнаха чрез съдебно решение. Само на приказки не става. И в Румъния вкараха сума и политици - бивши и настоящи. И КАКВО? Манталитета ни е такъв тук на Балканите. Когато успеете да убедите, че тези дето нагласят обществени поръчки могат да карат на заплата тогава ще повярвам, че нещо може да се промени. Богатите в БГ виждат в каква мизерия живее обикн. човек и не ще и да чуе за честност

16

Анонимен

преди 8 години

11, УРЕЖДАНЕТО ЗА ПОЛИЦАИ СА СИ ЛЕГЕНДИ НА ПОСРЕДНИЦИТЕ- ПРИБИРАТ *** И ЧАКАТ РЕЗУЛТАТА, АКО СИ ИЗДЪРЖАЛ ИЗПИТИТЕ ВЗИМАТ ПАРИТЕ, АКО ЛИ НЕ- СЕ ПОКРИВАТ И ВРЪЩАТ ПОДКУПА АМА ТРУДНО- УЖ ГО ДАЛИ, АМА НИЩО НЕ СТАНАЛО- ЩОТО- НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ И НЕ ПЪЛНЕТЕ ГУШИТЕ НА МОШЕНИЦИ И СХЕМАДЖИИ- ЛЕГЕНДИ И МИТОВЕ- АКО ЗА ПОЛИЦАЙ ГО БУТАТ ЩЕ ИМА ''ХАНКО БРАТ" И "БАЩА МУ" СМЯХ И СЪЛЗИ- НЕ ВЯРВАЙТЕ И НЕ ДАВАЙТЕ ПОДКУПИ- МЕСТА БОЛ.

15

112

преди 8 години

Нарочно не ги ползват за да може после да им ги платят,стара схема...

14

Неа

преди 8 години

Не

13

sis до 3

преди 8 години

Руми, Руми, 4-5 човека за едно място си е липса на кандидати. При тази безработица .... полицай вече не е престижна професия. По моя опит пък ти казвам, за продавач в магазин кандидатурите са в пъти повече. Нали се сещате, че при това поколение което расте на 4-5 човека не се попада на подходящ кандидат....За полицай пък още повече. Затова подбора е сведен до минимума...А относно заистта човешка...думи нямам. Все чуждата кокошка *** се вижда. Карай да върви, поне на народа му е забавно да плюе

12

Аз

преди 8 години

До НеаТази паница я пълним ни я с нашите данъци,ни я пълним ама няма резултати и не сме доволни от работата на полицията,ясно ли е!?

11

Анонимен

преди 8 години

В по-малките населени места трябва да те уреждат, за да станеш полицай или пожарникар. Един приятел две години го "бутаха" докато стане схемата. И като почнат да плашат,че ще напускат...Да не говорим, че през ден се правят разпивки.

10

Неа

преди 8 години

Абе за властта няма полза нещата в МВР да са ок . Но за това не са виновни полицаите , така че спрете вече да гледате в чуждата паница .

9

скапана работа

преди 8 години

Как можаха преди години в Грузия която по население е колкото България да направят кардинална реформа в полицията за 48 часа и сега всичко е наред, а у нас още се надяваме на реформи и промени в полицията!?и нищо не става!!!

8

dmx

преди 8 години

Всеки работещ скоро ще дължи по 10 000 лева на полицията, защото не са си почивали достатъчно.

7

Неа до 3

преди 8 години

Пълни глупости !!!! Особенно за това , че не се проверяват тестовете !!!! А и кандидатстват много повече от 4-5 човека почти винаги . Можеш да провериш информацията на сайта на МВР . Там винаги пишат колко човека кандидатстват .

6

Анонимен

преди 8 години

Принципно в България има няколко привилигировани професии, които се водят такива още от бай Тошово време - това са военните, всички професии свързани със сигурността, както и съдебната система. На практика за 25 години, никой управляващ не се зае да реформира тези системи, както и нормативната база относно тяхното пенсиониране. 20 заплати? Високи пенсии на тавана? И това за хора, които не са внесли нито лев осигуровка в хазната.

5

това е

преди 8 години

До Стига вече!Задаваш важни въпроси но няма кой да ти отговори,в МВР цари хаос и некадърност няма кой да направи важните реформи а парите потъват в черна дупка.

4

Анонимен

преди 8 години

Ми като има кой да ги 'рани ...

3

руми

преди 8 години

За 1 свободно място за полицаи се борят 4-5 човека , пълни глупости са , че напускат , от опит знам , че трябва да имаш яки връзки и няколко хилядарки за да те приемат , въобще не гледат резултатите от тестовете !

2

Стига вече!

преди 8 години

Докога полицаите няма да си вършат работата,а ще източват хазната? Докога ще ги пенсионират рано и ще им дават предобивки,които другите работещи нямат,докога няма да има реформа в МВР и докога полицай ще е символ на далавера и корупция?

1

Неа

преди 8 години

Работа без почивка ... А после защо демотивация .... Не направиха ли така че ако не си ползваш дните да ти изгорят ? Мисля че го въведоха . Миналата година бях в отпуск по нежелание ....