26

Анонимен

преди 8 години

МръSна гад!

25

Анонимен

преди 8 години

Ние тук живеем в риск, но сме свикнали. С 300 евро на месец в богатите страни никой не живее, вероятно с такъв доход много биха полудели. Мисълта, че работиш, но всъщност всеки ден не ти заплащат достатъчно, за да живееш нормално е неприятна.

24

Анонимен

преди 8 години

Едно типично женско изказване на тази госпожа.

23

бюрократи

преди 8 години

С 10 000 евро заплата и безплатни привилегии за сметка на данъкоплатеца и какво направиха? Бежанска вълна, атентати, абе бюрокрацията си е е една паразитна прислойка.

22

Анонимен

преди 8 години

Да затворим границите. Това иска Тръмп да направи в Сащ ако спечели изборите. Да преварим американците и първи да затворим границите.

21

Анонимен

преди 8 години

Аха-"българката" пак блесна!Това е политиката явно-да"свикваме"!?!!?Вместо да ги изметът обратно в ***,от която идват неандерталците!Ама тя си живее в затворен комплекс нали?Не ходи да си купува хляб и мляко от магазина,нали?Дъщеря и не минава покрай тумба маймуни да и подсвиркват,нали?ИЗБОРИИИИ!Меркел си го получи,сега тази е наред!

20

Някой

преди 8 години

И защо така да свикваме? Защото някакъв склерозирал кукомицин който живее на 2500 км. от тук не знае какво говори и не си мери приказките по телевизиите? Има една много хубав габровски "лаф" който идеално подхожда аз случая: "Ела ми на гости да те заведа у комшиите да видиш колко хубаво гощават" На близките и роднините от мен - Уважение и съболезнования! На ранените - дано по- бързо оздравеят, НО ДА НЕ ЗАБРАВЯТ!!!

19

sas

преди 8 години

Ти свиквай да живееш в риск и твоите колеги-политици-страхливци. Идват следващи избори и се подгответе да анализирате предстоящите пълни победи на крайно-дясните партии в страните членки на ЕС.

18

Krom

преди 8 години

Най успешният "български" политик. Страхотно. Все по близо до Оруел. Сега остана да си "изковем" един "Патриотичен закон". Социалния инженеринг в действие. Първо си създаваш съответния проблем. После ... го "лекуваш". За сметка на заболелите.

17

Анонимен

преди 8 години

24- какво те подразни от "ТАЯ" , какво не приемаш и защо.

16

Шаран БГ

преди 8 години

Споко! Това са три чистачки, които рано-рано са се засилили да преметат кабинета на Сталинка. Те са от ефтините.. Евро-дупетати няма пострадали !.Защо ,защо трябва да свиквам да живея в риск ? Защото чорбаджиите на г-жа Геортиева решиха да разселят т.н. терористи по целия свят. Че те хубаво и правилно се разработиха в САЩ - които разбуниха целия Близкоизточен кошер. Щом като Меркел им върви по акъла - ще страдаме - няма начин !!

15

Анонимен

преди 8 години

Сега като и давате снимката на тая искате да дразните хората ли?! Или какво? И защо изобщо пишете какво била казала? Това също много дразни хората!

14

Анонимен

преди 8 години

Един много умен американец Бенджамин Франклин е казаля общество, което е съгласно да се раздели дори с една малка сжобода в замяна на пълна сигурност не заслужава никаква свобода. Верния подход е да изпратим арабите обратно в пустинята и мирът ще се върне. Нямали сме работниция ами арабин в завод да стъе видели, на тях им даъ само алъш-вериш. Като няма раждаемост да променят законите не може при 6 месеца майчинство на запад да очакват желаещти за майки.

13

Лили

преди 8 години

Мда. Програмираната от циoниcтитe дама с външност на откровена лecбийкa дава съвети за в бъдеще...

12

Анонимен

преди 8 години

Ама тя горката мисли само за тяхната сигурност като евробюрократи Гледайте само от тези притеснения да не хванете диабет г-жо Георгиева. Но и не си мислете , че ако бяхте от пострадалите , та хората ще проронят за вас сълзи. С нищо не сте им подобрили живота ако не се лъжа. Викайте йес и продължавайте. Иначе ще ви изгонят .

11

БГ

преди 8 години

МНОГО ГРЕШНО РАЗСЪЖДАВАШ Г-ЖО. ! ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ЖИВЕЕМ В РИСК !АКО МЕ РАЗБИРАШ !!!!!!!

10

българина

преди 8 години

Тези само три ранени служители всеки ден ще ги Бутам по стълбите в метрото..... Колко време ще им е нужно да свикнат!?!?! Може би докато не умрът от раните си или докато спрат да ползват метрото и тръгнат пеш. Ако тръгнат пеш всеки ден ще ги блъскат с колата. Колко време ще изкарат май пак докато не умрът от раните си. С други думи тази ни предлага да свикне че ще умрем кандидат член за шеф на оон организация на *** неандерталци

9

Валентин

преди 8 години

Истината е, че такива като тази продажница трябваше да са сред жертвите от атентатите вчера, а не обикновените люде, които се чудят как да оцеляват от идиотските им политики

8

me

преди 8 години

Един(една) от предпоставките за тази лудост ни обяснява че трябва да свикваме ... "Дявола чете Евангелието!"

7

!?!?!

преди 8 години

Свиквай ти!Нас не ни кефи и ще намерим начин да направим нешата както си трябва.