9

Аз

преди 8 години

Като гражданин на страна членка на ЕС аз се чувствам предаден и унизен от политиците който предадоха и продадоха своите народи и не защитиха ЕС от хуните....

8

Анонимен

преди 8 години

Абе каква медия сте вие, погледнете си заглавието: пазарлъкАт !!!

7

ужас

преди 8 години

Европа е предадена бъдещето и е под въпрос,предадоха я политиците!

6

Турчина Мехмед

преди 8 години

Както има лаф Храни куче да тр лае, така ще има и лаф Приеми емигранти да те колонизират. Каквото сториха европейците с индианците, същото ги чака и тях. Кадафи си го казваше неведнъж. Умен беше камиларят му с камилар, че и прозорлив. Наслаждавайте се на последните години нормален животец. Че скоро ще стане много забавно.

5

Tina

преди 8 години

ЕС трябваше да си остане чисто икономически съюз.Добри са в икономиката, но в политиката са трагедия. /Не говоря за англосаксонците, за съжаление.../Колко голяма трябва да е глупостта ти, за да отблъскваш Путин, но да преговаряш с Ердоган?!Колко беше?... Безкрайна, за разлика от Вселаната...

4

край на приказката

преди 8 години

Ха великата цивилизована Европа,безсилна да се защити падна в капана на Турция която се ръководи от диктатор!?и то благодарение на своите зависими и некадърни ръководители който не направиха нищо да я защитят!?

3

еделвайс

преди 8 години

Вглеждайки се във всички снимки по темата, всеки път се питам - КОИ воюват за отечеството си, и КОИ са избягали от войната?! Не става дума нито за бежанци, нито за емигранти.

2

Анонимен

преди 8 години

Е да.Нищо хубаво не може да се случи от това.Джамии,атентати,мърсотия болести.

1

Турчина Мехмед

преди 8 години

Това е само първа фаза! Европа трябва да обеднее и да се ислямизира! Какво друго очаквате от тия анадолски пезевенги. За тях всичко е алъш вериш и Аллах акбар. Плюйте после Русия! Смешници. Това е единствената страна в Европа, която ще устои във времето. А ЕС ще отиде на бунището на историята, където е и полагаемото му се място.