22

Истински русофил

преди 8 години

А бе всички вие тука, които се пишете русофили, вие можете ли да различите Чайковски от Шостакович? Чели ли сте някога нещо от Гогол? Знаете ли кой е архитекта на Зимния дворец?Изобщо, кое точно ви прави русофили?Вие не сте русофили, вие сте ЗЛОБАРИ! Мразите целия свят, възбуждате се от оръжия, следвате някакъв луд диктатор, приказвате за ядрени пустини.Вас ако ви видят ония руски воини, които са загинали в България срещу турците, ще се отвратят!

21

Анонимен

преди 8 години

турските мекерата ***. Квичете, квичете малки, мръсни мекеренца. Моята ръка ще ви намери и изпотрепе, като най-долните помиярници..

20

Веско

преди 8 години

Как навсякъде е пълно с *** драскачи?

19

още ги има тия мърши

преди 8 години

"Ние помним, че и в онези времена победата се раждаше не само в кървави битки, но и в политически баталии. А от българска страна и тогава имаше дейци, които активно сътрудничеха с османската администрация"Имало ги е, но винаги сме ги ровили в плитки гробове. Да не бягаме от традициите!! Намери Евро-Атлантик и му строши малката, квадратна главичка!!

18

до БЪЛГАРИЯ и РУСИЯ

преди 8 години

Ти ги имаш за братя,те те имат за дашна сестра..ха.ха

17

боли ме

преди 8 години

До Анонимен 16шванца кой щял да посинее ако отидем към русия . ти кажи това как ще пребори престъпността,корупцията и ще създаде работни места. от това се интересува българина...какво ще сложи на масата а не да кара някой да се нерви а той бос и гладен да остане. руснаците като искат да си мерят ,,,, с щатите или обратното. важно е ние да сме добре

16

българин

преди 8 години

Кремълските чорбаджии бяха свикнали всяка година на 3-ти март, да ядат и пият в България както се казва "на корем"! И това, в съчетание с непрекъснати поклони,целуване на ръка и други части от тялото! Тая свърши. Край. Точка! Тези на които трябва да благодарим, не са между живите, а с днешните кремълски управници не щем да имаме нищо общо.

15

Смехурко

преди 8 години

До Анонимен 16Мечтая за Деня в който ще има Не Европейски а Балкански съюз ! Тогава ще се възвърне самоюувствието на държавите в региона !

14

Анонимен

преди 8 години

Аз така и не разбрах, като ги отстранихме руснаците от проекта "Белене" какво точно спечелихме, освен повече заеми от западни банки. За реакторите дето ги затворихме вече е ясно. Поне да монтират по детските градини ебонитови пързалки, че децата с вълнени ***, да намаляват от сметките за електричество на градините. Само че ще трябва да ги внасяме от Китай, защото нищо не произвеждаме.

13

БЪЛГАРИЯ и РУСИЯ

преди 8 години

Братя завинаги !

12

Гоце

преди 8 години

Интересите на България изискват да нямаме взимане- даване с Русия. Руснаците са лъжци, мошеници, лентяи, *** и пияници. От тях не чакай никаква полза.

11

бай Иван

преди 8 години

Много българи са избити от турските поробители,както и от българските комунисти по Сталински образец.Сега Русия наложи своя модел на раздържавяване-икономиките на двете страни са в ръцете на бившите комунисти,настоящи капиталисти.Путин е от КГБ ,но е и голям държавник,за разлика на нашите ветроходци.И все пак,политиката си е политика,но икономическите връзки между Русия и България не бива да се прекъсват,ако са взаимоизгодни.Спрямо Турция имам големи резерви и алергия...

10

тя

преди 8 години

Каквото и да се пише и говори , историята не може да се промени , нито с" цветни , нито с меки революции" !

9

Смехурко

преди 8 години

Истината е че се опитват да направят оптимален обтегателен обръч около Русия , Турция е нищо без НАТО , а НАТО знае че страни като България са колебливи и лесно могат да обърнат картата ! Историята го показва ! Трябва им 100% подкрепа На НАТО и Турция в Региона за да са сигурни в действията си !

8

лъжец

преди 8 години

До БЪЛГАРИННедей да петниш името на нашата нация с лъжите и глупостите който пишеш,ти си срам за народа ни....

7

ясно

преди 8 години

САЩ не може още да разбере защо всичките и опити у нас да скара народа ни с Русия остават без резултат,хвърлиха се милиони за подкупи на политици и чиновници,създадоха цяла фондация,смениха се много посланици и пак не става и не става!!а отговора е един дружбата ни и братството с Русия е в кръвта ни а там долари не вървят.

6

БЪЛГАРИН

преди 8 години

ТЕЗИ ИСКАТ ДА СМЕ ИМ ПРИЗНАТЕЛНИ КАТО ПЛАЩАМЕ ПО-СКЪПО РУСКИТЕ ГОРИВА,ПРИЗНАЕМ КРИМ ЗА РУСКИ И СИ ЗАТВАРЯМЕ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА ЦИВИЛНИ КЪДЕ ЛИ НЕ ОТ РУСКИТЕ "ОСВОБОДИТЕЛИ"!

5

Анонимен

преди 8 години

Този политик, който се опитва да скара руския народ с българския, а и с много други народи, си има име. Нарича се Влидимир Путин.

4

USD-$$

преди 8 години

В целия свят едва понасят фашисткия милитаризъм на Руската федерация, обаче Русия плюе с наслада единствената държава, в която се забелязват останки от симпатия към народа й. В това няма логика, няма конструктивизъм, няма мъдрост, има само вродена омраза към всички форми на цивилизация, към любовта към свобода на всички народи малки и големи.

3

Анонимен

преди 8 години

Българския народ и руския са братски народи колкото и това да не се харесва на САЩ.