22

Георги

преди 8 години

ДОСТ е определено ПРО-Ердоганска и ПРО-турска партия, откровено финансирана и поддържана от Турската Държава. Тя обслужва нео-османистката идея за възстановяване на Османската Империя под някаква форма. На България и на българите са органически чужди турската култура и манталитет, ислямът и нео-ислямизмът. В националната памет на българите е още пресен споменът за насилията мюсюлмани над българите и на унизителното им положение в Османската империя. Нито пък ни требва азиатската руска сатрапия.

21

До Козята Брада

преди 8 години

А кой ще държи вратите на твоята партия затворени и ще ги отваря според случая ту за Българи,ту за арменци като че ли е конюшня на султанския двор- някой Българин или някой арапин?

20

Анонимен

преди 8 години

tam kadeto ruski botush e stapil nqma opravqne istochna Germaniq e fakt

19

Анонимен

преди 8 години

Ако българския съд даде разрешение за регистрация на тази партия това ще е краят на БГ. В близко бъдеще неоосманистите ще скочат с претенции за автономни райони, а това ще е гражданска война последвана от турска окупация с одобрението на САЩ и НАТО. Претекста ще е, че Русия подпомага и насъсква българите да тероризират турците като отказват да си отидат от БГ или да умрат мирно и тихо. Постепенно пропагандата ще насади на запад, че българин е = на руснак, а знаем колко са лоши руснаците. Честито

18

ТИ МУ

преди 8 години

До АнонименВИКАШ дпс да се маха да ходи в турция а то прави нова турска дпсА за предателството кой ще го гръмне

17

НОМЕР

преди 8 години

_!_ _!_ _! _

16

и как се

преди 8 години

До Василеввръзват протурско настроените мюсулмани с Българските национални интереси ?? явно не схващаш , че България и турция са различни държави с различни интереси....то ясно , че заплатата трябва ад я изкараш но пиши по-интелигентно...ако можеш

15

Анонимен

преди 8 години

"Демократи за отговорност, свобода и толерантност" (ДОСТ). Ашколсун машааалааа, фанатичен ***!А абревиатурата ДОСТ не е ли по-скоро " делиорманци обединени с Турция?

14

Кофражист

преди 8 години

Хахах, с един куршум 2 заека! Депесето ще се разтури а тоя мазняр никога няма да успее да скрепи партия, па ако ще терорягата от турция не само кеш а и баклава да раздава.

13

Анонимен

преди 8 години

България изтече в канала !

12

Шаран БГ

преди 8 години

О, да - и българи ще има ! Щом се намери български президент да създаде ДПС противоконституционно - защо да не се намерят и българи за ДОСТ. Данчо Ментата и Делян с "корпулентното тяло" няма да са сами ,я !?

11

681

преди 8 години

До Анонимен9==не отбраняване, а обрЯзвяне, ако "системата" не изхвърли автоматично тази чисто българска думичка.

10

İsperih

преди 8 години

Kakva mediya s te vie?Tova se sluchva v Bulgariya a ne v druga dırjava....Zasto samo kopirate ot drugi medii?Samo platenite medii ne pishat nisto kato vas Dnes.bg ili vinagi izmislyate v interes na tezi koyto vi upravlyava !!!!!!

9

Божил

преди 8 години

Ако се появи нова турска партия- това ще е благодарение на съветското (т.е. руското) КГБ: то нареди на комунистите да регистрират ДПС в нарушение на конституцията,затова сега турците искат да направим същото,като я нарушим отново и поправим "грешката" на КГБ,понеже то видиш ли се объркало,и вместо турски агенти сложило начело на партията си руски.

8

Да се забрани!

преди 8 години

Под прикритието на проевропейски лозунги, в същност се пробутват проислямски и пантюркси идеи!

7

Анонимен

преди 8 години

,,ще бъде отворена за българи и арменци",итересно кои,може би психично болни,такива които биха се записали в ислямска държава например.

6

Българите

преди 8 години

нямаме нужда от нато ако ще прокарва интересите на щатите и турция . нямаме нужда и от ценности които допринасят да се напълни континента ни с камилари-друговерци . а нека местан да накара римляните да работят както работят и неговите избиратели турците ...ако не то директно да си поеме издръжката им . а тези които членуват в турски партии не са Българи ,нищо , че имат такива имена а са продажници

5

77047

преди 8 години

Така е, като българите чакаме все някой друг да ни "освободи". Подиграваме се дори на Македония, а всъщност от нея трябва да се учим.

4

681

преди 8 години

Българио, готви се за всеобщо обря*ване, друг изход не ти остава...

3

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

ДОСТ е етническа партия създадена и спонсорирана от чужда държава.Регистрацията и ще е в пълно нарушение на Българската конституция !