26

Ванката

преди 8 години

Значи ще караме кабриото със зимни гуми, така ли? Или вътре по къси *** и джапанки, а колата със зимни... Тези *** наясно ли са, че зима нямаме вече, и че на над 8-10 градуса зимните гуми се скапват.

25

Винету спира

преди 8 години

всички обществени поръчки, сега бандата му в НС приема лобистки закони за търговците на гуми, после си създават картел за гумите, подобно на горивата, пък после колкото милиони Господ даде. Очаквам и други подобни закони. Остане ли тоя още една година на власт Вълко Червенков и Тодор Живков ще ни се видят като демократи от световна величина.

24

as

преди 8 години

Това дето го пишат скор няма да стане.

23

хт

преди 8 години

Няма резки движения без причина !!!!Вече се убеждавам ,че някой хора нямат връзка с главния мозък.Имам чуствовто ,че политиците и народа не живеят в една страна !!!

22

Анонимен

преди 8 години

До meегати глупавия коментар :)

21

SA

преди 8 години

Карайте си всесезонките и това е!Който има пари за 2 комплекта гуми,нека дава!!А за глобите-много са хубави,но въпроса е дали се събират,а не какви са!!

20

Анонимен

преди 8 години

"60 км/ч в повече на пътя? Вече ще наказват и със... затвор"-Като знам в България как "наказват" та от десетилетия няма осъдени за нищо.

19

ссс

преди 8 години

а винетки за каруците????????????? както и технически преглед???

18

Анонимен

преди 8 години

Нови затвори ли ще строят?Колкото и да вдигат глобите,това не е начин за справяне с положението,но то тикви,как да го разберат това?!

17

Анонимен

преди 8 години

Интересно, ако карам на път с ограничение 90 км/ч и реша да продухам турбината и вдиган 150 км/ч мястото ми ще бъде в затвора! "Депутатите забраниха и безпричинните маневри, рязката промяна на посоката на движение и внезапното преминаване от лента в лента." Хахаха, тези хора, не са нормални ... уважаеми коле, видите ли дупка, неравност или паднал предмет, смело напред и никви опити да избегнете препятствието на пътя. Това са тъпотии, които няма да променят нищо! Трябва култура и възпитание!

16

Прасевиден Курешкояд

преди 8 години

Аз па ше си карам с летните гуми и зиме и лете и не ме интересува кви глоби щяло да има. Те ше ми кажат аз ко да права. Ай ше ви се не види и на панаира.

15

me

преди 8 години

"С новите текстове депутатите забраниха и безпричинните маневри, рязката промяна на посоката на движение и внезапното преминаване от лента в лента." Това е в графата WTF? Как точно се дефинира безпричинна маневра? Все пак ако си направил някаква маневра сигурно е имало някаква причина, не е просто тик на ръката ти. Ако преминеш от лента в лента внезапно, за да избегнеш ПТП безпричинно ли е? Пък това за зимните гуми е абсурд някакъв - навън тая седмица е над 20 градуса, сняг няма от месец.

14

маке

преди 8 години

за сичко съм съгласен ама тука зимата има нема кара по 2-3 седмици

13

Анонимен

преди 8 години

Налудничави глоби и наказания, как може да ти сложат глоба, колкото годишно изкарваш? Няма кой да ги плаща тези пари. Глобата за висока скорост отново е по-висока от колкото след употребата на алкохол. За нсо и депутатски коли, какво ще случи - имунитет.

12

тТт

преди 8 години

По какъв начин КАТ-аджиите ще решават кои гуми са зимни кои не са? Или пак по преценка кой да почерпи и кой не? Този закон е ***-ОТ-СКИ отвсякъде!!! Какъв 1 април, алоу?! При обилни пролетни валежи аквапланинга при зимните гуми е ПО-ГОЛЯМ от летните заради ширината на отвеждащите канали!!! Това мислихте ли го?!?!? Доста шофьори ще си идат заради този закон... помнете какво съм ви писал!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Слагам зимните през декември и ги махам през март По този начин търкам повече летни гуми , които съответно са по-евтини Не знам дали моя начин е правилен , но за мен е удачен .....карам кола от 20 години

10

Анонимен

преди 8 години

Абе давайте целогодишно зимни гуми, то... за летните какво остана.

9

ХА..

преди 8 години

САМО ДЕТО НЯМА ЗИМА

8

varg

преди 8 години

затова не ми трябва кола и без това не мога да спестя пари от соцялните, а пък приятеля ми Ерджан с който живеем на семейни начала ме кара навсякъде

7

Анонимен

преди 8 години

Уродска държава еей!!! Бегайте на далече!