63

Анонимен

преди 8 години

Путин е велик толкова много че чак до Пъпа на Росен стига ха ха ха

62

Анонимен

преди 8 години

Браво на Путин той е велик а колкото до Обама Ердоган и Росен може да се спори дьлго кой от тримата е най тьп. Хихихи

61

Българин

преди 8 години

До rusnak ти пък ко се радваш да не си избягал от алепския КОТЕЛ руско д-*** крим ваш с 500 000 *** като бонус ЧЕСТИТО

60

Анонимен

преди 8 години

Платените от Кремъл медии помпат фалшив авторитет на Путин. Само като видиш заглавието, и ти става накъде вървят манипулациите!

59

халив Багдади

преди 8 години

До Анонимен 167 шест пъти го обявихте за разчистен с тебе 7 а е ТАКА разчистен че Исил на още на едно място го прерязаха честито вече КОТЕЛА в който се намърда Сирийската армия при подкрепата на Руските военно космически сили ВЕЧЕ Е ДВОЕН аферим маш ала на гениалното руско командване

58

Русия е зло

преди 8 години

Гнусна кагебишка мутра, която с купени партии и интернет *** си мисли, че може да постигне геополитически успех. Единна Европа е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ кошмар за русия. Той вече капитулира в Сирия, а новорусия е само една мечта от миналото, хората там мизеруват и си спомнят за дните, когато бяха част от Украйна. Русия е най-голямото зло на земята.

57

баба Ванга

преди 8 години

До Анонимен163 Путин се джудже ще си остане -- други пророчества да искате НИКОГА НЕ ГРЕША

56

Анонимен

преди 8 години

EVROGEISKIA sauz..triabva da se e razpadne, za da se sahranim kato narod, darjava I tradicii. Uvi, nashte prodajni politici sa boriat s palna sila protiv interesa na naroda

55

Анонимен

преди 8 години

Merkel...I Celia evrogeisski sauz sa kukli na konci..

54

Анонимен

преди 8 години

Два месеца нямаше почти никакви новини от Сирия и тъкмо, когато всички мислеха, че руската операция там е в застой, се оказа, че пътят към Алепо е бил разчистен. А Алепо е стратегическа и невралгична точка. Който държи Алепо, контролира Сирия и най-важното, възпира Турция и нейните имперски лиги

53

Отец Англерай

преди 8 години

Да е жив и здрав Владимир Путин и да не спира да се бори срещу Антихриста! Днес, той, като глава на православните братя от Русия, отново, за пореден път, се налага да се преборят срещу световното зло. Годинкте се менят, злото се превъплъщава...империализъм, нацизъм, фундаментализъм...Днес Русия и Путин са единственото опълчение на Злото!ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАРИ!АМИН!

52

попо

преди 8 години

Странно е защо Русия започна тази война.Петрола беше скъп,икономиката топ,резервите растяха,всеки се натискаше да прави бизнес там.И изведнж руснака се усети че го плъзгат,че този блясък ще трябва да се плаща.Че на запад няма приятелство,там всичко е бизнес и цифри,и всичко е позволено в бизнес войната.Москва щеше да бъде превзета икономически,без война.Както мног други държави.И самозащитата,рефлекса,и наличието на много ядрено оръжие доведоха до този ход.Гърция има само трактори и мвф ги глозг

51

Анонимен

преди 8 години

Надявах се днес да не видя монголоида, ама няма...

50

Георги

преди 8 години

До 128, Евтини суровини викаш? Сега да ти припомня. Бакърджиев сключи договор да купуваме газ на дебели цени, с идиотското обяснение, че първите 7-8 години ще ни е скъп, но после като му се вдигне цената, ние ще сме на печалба. Плащахме си ние 10 тина години идойде време да се компенсираме.....и като се надигна един вой от Москва....Привикаха Овчаров да сключи нов договор защото не било честно така да се възползваме от ситуцията.Много ви е къса паметта!

49

russia

преди 8 години

zavinagi v surcata na svobondite hora

48

Анонимен

преди 8 години

Видяхме ги сьвеЦките тенекии в Грузия и Сирия, колко струват. Това е могучая, един мухлясал гигант, които скоро ще стане част от поднебесната империя. Като последни прошляци се молят на саудитска арабия да вдигнат малко цените на нефта, че сьвсем издишат вече. Скоро вас русофилски ***, ще ви изпратим в рай на земле, с еднопосочен билет.

47

Анонимен

преди 8 години

BRAVO NA PUTIN-ISTINSKIAT BOREZ ZA MIR.

46

Анонимен

преди 8 години

Войната спря след като турците демонстративно облетяха руската база с самолети натоварени с атомни бомби. Те щели да ги свалят, ама нямало ток и телефона за заповедите не работил.

45

ама е хубавец

преди 8 години

Все повече руснаци отиват да работят в Киргистан като уборщици.

44

Ани

преди 8 години

Русия ще си остане суровинен заден двор на България.