26

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Анонимен- 15 хил безплани места от които 190 за България. Интересно колко са безплатните места за САЩ , Канада и Япония да речем. Защото от там ще има хиляди мераклии да учат в руссия. Смяяяях...

25

Анонимен

преди 8 години

Руското образование, дори сравнено с нашето е със светлинни години назад!Имам много познати руснаци с "висше"...какво да кажа?Една рускиня, завиршила преди 30 год "английска филология", ами тя ...не може да си напише името без грешка!

24

Анонимен

преди 8 години

"Той обясни, че тези, който не владеят руски език..." Веселина Йорданова да научи първо български или поне къде е клавиша с ударението. А заглавието е без коментар просто...

23

Анонимен

преди 8 години

До обективенТам учат от цял свят бе-дали и те са агенти и русофили........големи га-лф--он-и имало тук бе

22

предложение

преди 8 години

Ми да идат да учат там децата на другарката Пръмова, на Ваня Костов, на другите партийни другари из различните "десни" партии. А не да си пращат децата в прогнилия капиталистически запад!

21

Видял

преди 8 години

До Русия е в 19 векИмам приятели,които имат вила на 120 км. от Москва бил съм там и това се води Подмосковие. Не знам ти къде ги видя тези неща на 50 км., че и така вещо ги коментираш. А относно образованието в Русия - на светлинни години по-добро от нашето в момента.

20

Анонимен

преди 8 години

До Василев29. Жалкото е че ние нямаме вече и 1% от предишното ни образование--сега ще учат за "съжителството " и биографията на Кончита Вурст-------доста от коментарите тук ни го показват.

19

обективен

преди 8 години

Да получиш образование безплатно е добре. Но това безплатно образование дали може да се сравнява с това да завършиш дори и посредствен университет в Великобритания? И освен това, ако не искаш да работиш шпионин, защо ще отиваш в Русия?

18

Анонимен

преди 8 години

Само за секунда антируските коментари бяха "оценени" с 10 минуса?????

17

Анонимен

преди 8 години

всички завършили в СССР са подписвали декларации за доносничество и предателство спрямо България.

16

Анонимен

преди 8 години

ТРЯБВА ДА СЕ ВЕРБУВАТ ПРЕДАТЕЛИ ЗА ИДЕИТЕ НА ПСИХОПАТА!

15

Анонимен

преди 8 години

Ще учат за майстори - алкохолици!В тая пиянска страна друго няма да научат.

14

Анонимен

преди 8 години

Защо никой не е виждал нещо добро излязло от Русия ?!Защото такова няма.Погледнете и в магазините - ами и там няма.Има стоки от цял свят, но от Русия няма!Защото никой не иска да купува руските буклуци.

13

Анонимен

преди 8 години

До ВезневНие знаем че има доста български студенти в Русия.Това че у нас не се дава това инфо,не означава че това не се знае от хората.Желая ти успех

12

чукча

преди 8 години

В Русия се учи...Който иска да става "Калинка моя" Русия не е неговото място

11

Анонимен

преди 8 години

Ще отидат, но няма да завършат! Защото там не приемат като тук с двойки и не преподават неграмотни преподаватели.

10

Анонимен

преди 8 години

Като им гледам Русията и постиженията - ясно какви ще са им и университети те !Кочини!Да сте чували за нещо руско, което да се ползва от някой ваш познат?!Руснаците бягат на Запад, пък ние да ходим да учим в азиатска Русия :)))

9

Везнев

преди 8 години

До 3....Аз съм 4 години студент в С.Петербург--и мога да Ви кажа,че тези 190 Българи са безплатно тук.Отделно има на платено обучение-над 1 200 човека са в Питерските ВУЗове...Така че колкото и да хахакате,това е реалито.При мен има англичани и французи които също си плащат за руското обучение--а вие си хахакайте "щастливо"...но от това няма да станете по-умен.

8

Анонимен

преди 8 години

И после кой ще ги вземе тия студенти на работа ?!Те ще учат за кремълски ***.Путин да си ги държи там.Само дето никой няма да отиде да учи в Русия или Северна Корея.

7

Анонимен

преди 8 години

Бре Русия щяла да приеме всичките 190 рублофила!