289

Анонимен

преди 8 години

До матросчоТурция - назад, марш при тюркоманите, време е да се възцари историческата справедливост. Цариград няма нищо общо с тюркоманците. Да си ходят в камъняка, при Сюлейман Велики като бебе. В Европа няма място държава с такъв нагъл, подъл, безскрупулен и свиреп манталитет. В тях няма нищо европейско. САЩ я поддържат за да им е плацдарм срещу Русия. Но и тя ще стане за тях поредният им Фанкенщайн. В САЩ има и нормални, прекрасни хора, не само военно индустриален комплекс.

288

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 405 "предчувстващия" гледай ти да не го приемеш1 Тия които са били в казарма са леко казано ненадеждни за натовци2 А тия след тях са също леко казано женчовцианадънмо !

287

Анонимен

преди 8 години

Ако някой си мисли че американците ще оставят някой да нападне втората по големина армия в нато е проспал уроците по история за студената война и как насесесерето се нассссра с извинение но за съжаление и нас омаца а колко беше непобедим това ссср и варшавски договор

286

Турция недозапрещнная в России туристическая организация.

285

хайдутин

преди 8 години

До турчин оди се пери с козите

284

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 374Не, евроатлантиците не ги пишат тия неща - те ги ВЪРШАТ! Не ги ли усещаш ежечасно чрез цените, чрез лъжите, чрез къчовете в НС, чрез извратеното политизиране на всичко, чрез манипулациите и откровеното промиване на мозъци, чрез истeричния стремеж да те лишат от история, да изтрият националното от рода ти, да те заставят да се чувстваш "съжител", като *** зъбльовци, спасили се в САЩ от нашия ад, дошли в БГ за 1 ден, ни "засрамват" с "вие чувствате ли се наследници на POБИ"!

283

матросчо

преди 8 години

Много народи, все комшилък, чакат тази война за да си върнат територии, май още много загуби чакат турките, дано, ще се принудим да си оправим земледелието най-накрая, че за сега ни го смачкаа.

282

Путин подходит к могиле Сталина и говорит: Не знаю, что делать, Иосиф Виссарионович. В Сирии проблемы с ИГИЛ, турки в спину стреляют. Сталин отвечает из могилы: А ты объедини Сирию с Турцией! Да я уже думал об этом, но если столицей сделать Стамбул, то сирийцы обидятся, а если Дамаск то турки. Нет, не Стамбул и не Дамаск, а солнечный Магадан!

281

Shopp™

преди 8 години

Надявам се нашите политици да са си записали в бележника, че в първия удобен момент Нефтихим трябва да се национализира. Повод... дано да се намери... Обикновено руските бизнесмени по време на война обичат да укриват данъци.

280

Анонимен

преди 8 години

По подготовка турците изпреварват руснаците. Това се отнася и до бойния опит, и до нальота. В региона това са най-мощните ВВС и Русия ще трябва да събира авиация от цялата страна, за да има възможност да се противопостави на тази сила", смята експертът.

279

42

преди 8 години

До 371Доколкото си спомням сме побеждавали Сърбия,Турция,Гърция и дори Русия през 1916г.Даже и Германия в края на ВСВ.Точно за войнски подвизи недей закача българите, макар и да сме неголям народ.

278

Анонимен

преди 8 години

По подготовка турците изпреварват руснаците...пише го по горе в статията...И то от експерти на росбалт...тогава за какво се караме тука? Кой колкото може, путин отмъсти на ердоган с чушки и домати ако това минава за отмъщение за сваления СУ бомбандировач

277

Раньше считалось, что Россия это сырьевой придаток Запада. На деле же оказалось, что Европа колхоз России, а Турция ещ и е сауна.

276

Анонимен

преди 8 години

Можете да ходите в джамия и да пеете с имама за края на Турчустан.

275

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 378 Турция -съюзник????Голям виц-като "присъствието" и "съжителството"!Турчинът не може НИКОГА да бъде приятел!Та кой е.е приятелите си???А турците се готвят точно това да направят с нас!

274

Shopp™

преди 8 години

До Иосиф Виссарионович Ама и ти не си си губил времето като студент в Москва. Бая вицове си научил... А пенсията сега как е, стига ли?

273

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен "Турция вече ти е съюзник а Русия враг" Идиотри как ша стане бре като в Урина ли 404.При мобилизация , а това са по възрастните (ходили в казарма) ще ви избият натовските офицерчета за 2 часа и в шумата.

272

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 355Значи така, НАТО е нападнал чрез Турция, която е член на НАТО, друга страна, произлезла от Гърция и е отнел територия в полза на Турция. Браво, 355, добре характеризираш НАТО като агресор. Нещо като в Сърбия преди 15 години.

271

Анонимен

преди 8 години

Пък не забравяйте, че НАТО може да подкрепи Турция не само в Сирия. Може случайно да се изистри обстановката в Лугандон, или Таджикистан, или на друго място. Международно положение е това, измята се.

270

Произошло землетрясение в Турции. Погибло 5000 турков. США выделяет гуманитарную помощь в размере 5 миллионов долларов, Россия высылает 5 самолетов с продовольствием, Германия присылает 5000 турков...