30

Анонимен

преди 8 години

За какво са необходими всички тези стикерчета, кой има полза от тях ... някой, който ги произвежда?!Живеем в 21-ви век, почти всеки има някакво т.нар. смарт устройство, защо и КАТ да нямат? При един регистър на всички тези неща (ГТП, ГО, винетка), няма да им нужда от лепки по стъклата.

29

Анонимен

преди 8 години

1. винетката се състои от две части; първата част е оформена за еднократно залепване в долния десен ъгъл на вътрешната страна на предното стъкло на пътното превозно средство и е осигурена срещу фалшифициране със защитни знаци; тя има и предназначението да удостоверява плащането на винетната такса пред контролните органи; втората част във вид на талон се съхранява от водача на пътното превозно средство и служи за доказателство за платена винетна такса при издаване на безплатен винетен стикер в сл

28

спонсор на МВР

преди 8 години

Всеки шофьор ще има пръстов отпечатък. На челото му ще има баркод. На гърдите му ще пише ЕГН-то. На предника му ще има GPS. На *** му ще бъде закачен червен фенер. Ухили се някой си Крушарски.

27

Анонимен

преди 8 години

Българино събуди се, до кога ще позволяваш да те правят на *** и на шут??? До кога или си *** или да!

26

Анонимен

преди 8 години

И презерватив да се носи.....

25

Анонимен

преди 8 години

Нищо не е за новите камери и тн просто законен обир,

24

Анонимен

преди 8 години

А скапаните държавни чиновници, като си лепят безсрамно българският флаг на предното и задно стъкло, защо не ги санкционират?

23

Анонимен

преди 8 години

Още един *** начин да дерат хората баа си тъпотията всички дето ги измислят такива са само за въжето

22

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че това го правят заради новите камери поставени навсякаде по магистралите и второстепенни пътища,които ще засичат дали сме изрядни

21

Факт

преди 8 години

Винетката е вид данък, който е достатъчно да се регистрира по номера на МПС. Така ще отпаднат всякакви усилия за проверки, проблеми с подмяна при счупено стъкло и т.н. Просто липсва елементарно желание да се реши проблема, защото някой има огромна далавера от това да не се реши.

20

Анонимен

преди 8 години

Тези управленци започват да стават вредни и за самите тях.Идва време ,когато не винетки ,а никакви пари хората няма да им внасят

19

Анонимен

преди 8 години

Това просто е начин психически да мачкат и потискат народа с всичките тея измишльотини за нови-стари винетки; да носиш една бала хартии за да управляваш автомобил и прочие

18

Анонимен

преди 8 години

По-просто от полицай е само пътен полицай.Защо не я закрият тази ненужна и даже вредна мафиотска структура наречена КАТ?

17

Кривондел

преди 8 години

А декларация от продавача на винетката (нотариално заверена, разбира се, в 2 екземпляра), че тая касова бележка е точно за тая винетка?Ами ако артикулът не е въведен в касовия апарат и излиза само стойността, какво правим? Спираме колата от движение?

16

Ауслендър

преди 8 години

Закривайте държавата, стига сте се мъчили...

15

Просто и ясно

преди 8 години

В Естония даже нямат книжки - всичко се проверява електронно и се идентифицира само с личната карта. Наистина става дума за страшни глупости от които няма никаква нужда. Не е нужно някой да те проверява за гражданска отговорност след като всеки застраховател има регистър на полиците и е елементарно да се създаде единна база от данни. Така без каквито и да е усилия ще е ясно кой автомобил има или няма застраховка. Не е по-различно и с винетките - просто някой има сметка от идиотщините.

14

Дик

преди 8 години

Ами то и новата свинетка пречи,стикера за гражданската и годишния преглед също. За тях няма ли да ни глобявате.

13

...

преди 8 години

Айде бе!!! Старата пречи, а новата, не! Умници. А това за касовия бон е пълна идиотщина.1. Имам служебен автомобил и винетката ми закупена с фактура, която се съхранява в счетоводтвото. 2. Касович1т бон се съхранява до напускане на обекта, от който е пазарувано. Ще ми нашат акт, ама ще ме хванат за дедовия.

12

Анонимен

преди 8 години

Не е истина по тая земя колко много прости хора се разхождат!Старата винетка намалявала видимостта и е опасна. А новата? А пътищата ни са най-безопасните.

11

аман вече

преди 8 години

освен фискален бон (което предполага забрана за плащане по банков път?) и втория отрязък с баркод:- Декларация за произход на средствата;- Фискален бон за заредено гориво;- Удостоверение за автомивка;- Заверка за валидност на фискалния бон (по избор един от двата);- Термометър...