52

1

преди 8 години

Какво точно спечели Ердоган от свалянето на руския самолет до сега ?Отговор: Само врагове и полуприятели !!!

51

1

преди 8 години

Както всяко нещо в политиката и тук нещата са много тънки!Кюрдите не са това което бяха. Вече са много по - обединени и са от двете страни на турската граница. С помощта на Русия Асад напредва много бързо.Ако Турция самоволно навлезе на Сирийска територия според международните закони тя е терорист. Порати тази причина Ердоган иска подкрепа от САЩ и Европа. Ердоган държи един коз - бежанците и се опитва да изнудва Европа с него. Този коз обаче има срок на давност !

50

Бай Курти

преди 8 години

Ердоган е притиснат в ъгъла, а отзад лекичко го " подпира" Путин

49

Анонимен

преди 8 години

В ход е Путин да смаже Ердоганя и приятелите му, в това число и ***.

48

king_for_a_day

преди 8 години

43, няма такава държава "Авганистан".Ефект на Дънинг-Крюгер - колкото по-некадърен и некомпетентен е човек, толкова по-голямо самочувствие има и обратното. В момента виждаме как ***, който не може да напише правилно името на една държава, ни изнася исторически и геополитически уроци, свързани с нея. Момче, върви да прочетеш няколкостотин книги, преди да се включваш в подобни разговори.

47

Членска карта №7

преди 8 години

до 57Ами, да си ги защитавай, кой ми пречи! Имат си достатъчно голяма територия, да не си навират гагата в Сирия!

46

Анонимен

преди 8 години

До АнонименNE PISHI GLUPOSTI -SLEDI KAKVO TO4NO STAVA -SVALI 4ALMATA I 4ETI MALKO PO ZADYLBO4ENO- SMIANA NA TURSKOTO PRAVITELSTVO E NA DNEVEN RED I SYZDAVANE NA KURDSKA DYRGAVA- EVROPA VZEMA SVETSKATA 4AST NA TURCIA I ISLIAMISTITE OTIVAT V 3 GLUXA.

45

ЦК на БКП

преди 8 години

До Анонимендо 57: Русия търси на южната граница същият,който търси и Барак Оганджа...

44

стига лъжи!

преди 8 години

Стига с тази агресивна турска ислямска антибългарска пропаганда! Кой българин е готов да умре за Турция?

43

право на избор

преди 8 години

България трябва да избира. Между отоманска ислямска Турция и християнска Русия. Аз съм за Русия.

42

Анонимен

преди 8 години

Ердоан ясно показва, че Турция си има национални интереси и ще ги защитава до края! Какъв го търси Русия на южната граница на Турция!? Pязания ли????

41

Анонимен

преди 8 години

До Един българинСравняваш съвсем различни неща и се напъваш излишно да намериш реципрочност.Кюрдите на който помагат Русия са местно население, това първо, а второ те се борят с признати терористи. Като добавиш, че на същите тези лоши кюрди им помагаха и САЩ (те са от "умеренеата" опозиция) всичко си идва на мястото. Разликата е само в мнението на Турция, който предпочитат терористите ( и им помагат). И сега какво общо има това с докарването на ядрено оръжие и ракети в съседна на теб държава?

40

Анонимен

преди 8 години

Тоя е наи човеколюбивия просто да не повярваш .

39

както винаги

преди 8 години

Както винаги турския агресор нанася ударите в гърба. Подло и коварно. Като уличните кучета. В гърба на съюзниците на САЩ и на Русия - кюрдите. Които, заедно със сирийската армия погнаха дружките на диктатора Ердоган - главорезите от ИДИЛ.

38

Членска карта №7

преди 8 години

до 51И как точно си го представяш!?? Освен, че е розова мъгла, какво друго ти се привижда!

37

Анонимен

преди 8 години

Ние психодесните подкрепяме братска Турция,която ни освободи от петвековното руско робство.

36

Членска карта №7

преди 8 години

До 999Разликата е голяма!Защото плевел в Анадола са мелезите(обявяващи се за турци), кюрдите са коренно население там!!!Но ти продължавай с писъците си, в тези трудни дни и това може да мине за радост в живота ни!

35

Анонимен

преди 8 години

В ход е брутална операция на Русия, заяви ЕрдоганВЕРНО Е! Руснаците му трепят брутално терористчетата!

34

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите са приятелски настроени хора. Уважавам ги. Познавам много в Германия. Те са борбени и единни ако Русия им даде модерни оръжия сами ще смачкат Турция.

33

Анонимен

преди 8 години

А след като се създаде държавата кюрдистан, знаете ли кое ще е първото нещо, което ще се случи?Руснаците ще си направят военна база там :)