22

до 38 Перафраза

преди 8 години

"За 300 милиона човечета Америка държи прекалено много имперски амбиции към останалия свят.Натиска Русия в опит да докопа на безценица природните и ресурси,както беше през дивите 90.САЩ се опитват да се държат като "демократичните робовладелци" на 21 век.В 21 век никой не се държи така с гражданите си(Патриотичния Акт,концлагера Гуантанамо) и другите народи(военните агресии в Ирак,Афганистан,създаване на терористични организации ИДИЛ-семинара на сеантор Маккейн и Багдади в Европа 2013)."

21

струва ми се

преди 8 години

До читателмного прилича на украинската идеология, нали

20

Анонимен

преди 8 години

Напред с братска Русия. Не на краварската държава.

19

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 8 години

....а иначе ......РУСИЯ И САЩ СИ ГОВОРЯТ .....и договарят Примирия в Сирия...ха,ха,хааааааааааа

18

консултант

преди 8 години

Преди 36 години, 220 милионна Кравария имаше дълг на всяко *** 3400 долара. Сега, 320 милионна Кравария има дълг 56 000 долара на всяко ***.Аз на кого разправям, че са ***???

17

историк

преди 8 години

След години в Историята ще пише:"По времето на цар Владимир, Русия се увеличи и като население и като територия, успявайки да противостои на англосаксонските племена, които както и в Америка са търсили нови богатства".Това е положението.Пък вие си лайте - брояча на постовете е безкраенВпрочем, подобно нещо е правил и нашия Симеон Велики с ромеи и византийци, та сега улици кръщаваме на него.

16

Анонимен

преди 8 години

Достоен мъж!Вярно, че е загубил всичко. Вярно, че страната му е разрушена икономически. Идват глад, болести и революции. Може страната му да бъде разпокъсана скоро. Може да губи всичко и да се превръща бързо в четвъртокласна държавица.Но той продължава да говори силни думи! Безстрашно!Достоен мъж! Истински Руснак!

15

читател

преди 8 години

Руснаците са единствената надежда на нормалните хора. Не е случайно, че най- старите цивилизации - Египет, Италия, Гърция и Китай - СА С РУСИЯ.

14

Анонимен

преди 8 години

Важно е да останат такива докато ЕС не издъхне,и маврите ги претопят,след това краварите са лесна плячка сами ще се унищожат отвътре като ги яхне Тръмп.

13

само минавам

преди 8 години

Абе интересна работа, от над хиляда години на Русия западняците й търсят цаката, пък Русия все се разширява :)))

12

Анонимен

преди 8 години

Mr. Bear вади много як поглед, като на Трите Хикса от WWE!Сигурно го е тренирал пред огледалото.

11

Анонимен

преди 8 години

Като гледам американците пак са ги врътнали

10

до 8

преди 8 години

Путин е този, който вдигна Русия на крака. Предните управници като Елцин бяха западни поставени лица, целящи да заробят Русия. Знам, че тези факти не ти пасват с опорните точки, но ги приеми, защото това е истината.

9

Българин

преди 8 години

САЩ с агресивната си политика се опитват да заробят икономически Русия, така както направиха с много европейски държави, включително България. Само че този път не уцелиха и Русия скоро ще им бие канчето.

8

Анонимен

преди 8 години

Те Крим, Абхазия и Калининград са ги върнали вече, няма мърдане. Но според мене, може сериозно да се помисли за това да върнат още Карелия, Сахалин и Забайкалието, а Сибир да си стане независима държава.

7

хахаха

преди 8 години

Трябва да си уникално ***, да наложиш " санкции" за земеделска продукция, при положение, че си нетен вносител на такава ! Това значи, че обричаш собственото си население на мизерия. Повечето европейски износители ще инкасират някакви минимални загуби и ще се пренасочат към други пазари, както и стана. Уникална "държава" просто. Да му мисли мужикът...

6

Грешка!

преди 8 години

Грешка!Путино-американските отношения са разрушени.Руско-американските пак ще ги има скоро.

5

Боздуган

преди 8 години

Голяма молба пада.Ама първо се измиийте,че пак абасралис.А равноправни ще бъдете след два века ако тичате през глава,а ние стоим на едно место и ви чакаме.

4

читател

преди 8 години

Направиха преврат Февруари 2013 в БГ. Предложиха Бокова за ООН чрез ОбещарскиИзнудиха ББ да потвърди кандидатурата.Винаги действата така: Първо предлагат някой не особено подходящ но общоприет и след това "най накрая намират подходящ" и подменят вота.Направиха го нарочно за да лепнат лошо име на лицето на България.Лошото име се носи дълго.

3

Анонимен

преди 8 години

1)Връщате Крим;2)Изплащате репарации;3)Връщате Донбас;4)Изплащате репарации;5)Изтегляте се от Сирия и си прибирате мекерето Асад.След това МОЖЕ да се говори за подобряване на отношенията!