50

Анонимен

преди 8 години

след разпада на русия ще се възстанови втората Българска държава- Волжка България с територия по голяма от франция и украйна

49

Анонимен

преди 8 години

До HA HAИ още една приказка има, соленичка, но точно изразява едни мераци - как котаракът вървял след козела и чакал да падне ... нещо...

48

Анонимен

преди 8 години

паразитните държави ще фалират-русия саудитска арабия венецуела и др

47

анон

преди 8 години

*** - по - *** - неук - атакист, - комунист - русосифилистик - изменник на България !!!!!! Това го има само в България, но хубавото е, че тези хора са съвсим малко , /справка : изборите от 20 год. насам / Слаби сте и абсолютно нищо не зависи от вас ! Губите си времето в лъжи и манипулоции !!!!!!!

46

Анонимен

преди 8 години

Защо западната пропаганда предпочита да говори за БВП, а не за национален доход?? Ха сетете се! Знаете ли как би лъснало дълговото робство на западния човек и балонната икономика, ако се отчиташе именно вторият показател, който не е чисто количествен и спекулативен, а качествен и реалистичен?! При това е пълноправна понятийна част и от класическата, и от постмодерната политикономическа мисъл. Ала от 25 г. насам умишлено се премълчава!

45

Анонимен

преди 8 години

няма да е за сефте. от 1917 русия е фалирала 5 пъти.при един от фалитите държавата им се разпадна.сега ще стане същото.

44

Анонимен

преди 8 години

джуджи е най успешния агент на цру

43

HA HA

преди 8 години

ТОВА ГО СЛУШАМЕ ОТ 5 ГОДИНИ. ИМАМЕ ЕДИН ХУБАВ ЛАФ ПО ТОЯ ПОВОД. "ГЛАДНА КОКОШКА, ПРОСО СЪНУВА"

42

Анонимен

преди 8 години

Руския бюджет е базиран на износ и кОпане на природни ресурси. Те икономика нямат. Точно като нас. Като се изчерпат тези ресурси, ще изпукат от глад. Но, такива са им управниците. Жужи натрупа милиарди, олигарсите около него също. Това са толкова низши ***, че никой от тях не се сеща да създаде нещо РЕАЛНО с парите които крадат. Спокойно може да се създадат печеливши отрасли които да създават и изнасят продукция. Но не! Всеки народи си ги заслужава.

41

42

преди 8 години

Не съществува такова нещо като държавен фалит.Това са тъпите мантри на глобалистите.Дори една бедна на ресурси Япония е живяла без значителни връзки с други страни повече от 700 г.

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 91Ако съм ти работодател ти бия шута на секундата. Да публикуваш руска идиотщина с гугъл преводач...........щото те мързи да го редактираш............И за тролТ не ставаш....

39

Demokrat

преди 8 години

Ах ... Мечти, Мечти, ... на псевдохуманисти и псевдодемократи!

38

Анонимен

преди 8 години

Ей демократи са по големи лъжци от бай Тошо, през ден четем и ни се натяква как Русия щяла фалира всеки момент и тя още не може да фалира, само, крият като дявол от тамян, че Дойче банк ще гушне букетчето всеки момент с 50 трл. Евро дериватк в баланса, Голдман с 50трл. Долара деривати. Обаче в инветора четем един виден НПО патрон Ганев как казва,че от 1996г. До сега БВП се е увеличил 4 пъти. Това означава че сме имали средно годишно растеж над 10 процента. Аз такова нещо не съм виждал, а вие????

37

Анонимен

преди 8 години

Спекула е възможна само в условията на паника. Борсата трябва да знае, че царува в търговията, но не управлява - точно както при конституционните монархии. Русия налива огромни количества рубли в икономиката, гъвкаво предпазвайки ги от спекулативни домогвания. В Русия паника няма и няма да има. Държавата е на поста си и притиска спекулантите, неудовлетворявайки глада им за свободна размяна на национална валута при спекула по курсовете.

36

168

преди 8 години

ПУТИН -ЧЕРНАТА КУТИЯ, ЛИКВИДИРА ТАКАВА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА КАТО РУСИЯ !!! ХИТЛЕР НЕ УСПЯ !!!

35

Анонимен

преди 8 години

Съвсем естествено е банките да търпят огромни загуби от евтините горива, защото парите остават у хората. А Русия на Путин е една много голяма банка на антинародния олигархичен капитал. Еденствената надежда, упование и спасение на изстрадалия и измъчен народ си остава Генадий! Победа будеть за нами!

34

Анонимен

преди 8 години

Пада не само петролът, драстично са паднали напоследък черните и цветни метали, редките суровини, месото, млякото, контейнерните превози. Преекспонирането на петрола е тенденциозно. А е тенденциозно, защото де факто се премълчава, че от кризата драстично губят не само руснаците. Огромни загуби отчитат и самите американци. Ала медиите услужливо мълчат. Защото са платени и свободното слово е невъзможно.

33

Осман

преди 8 години

Много е добре, а Турция напредвА

32

Анонимен

преди 8 години

Ще фалират и турците ще оправят рускините пак

31

Анонимен

преди 8 години

Без лакеи и продажници във властта на западните финансови акули, винаги се намира благоприятен изход. Умре старата ъмерикан слава на гърба на простия Горби. С митове и надежди само не се живее. А митологична е същността на агитпропа - той от митове и медийни проекции и паники живее.