71

Анонимен

преди 8 години

Вече вдигнаха пенсиите и заплатите за първи път тази година - И още минимум два пъти ще ги вдигат . Нещо е разклатено в главата на М. Н.

70

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 107Не бе пич. Капацитета (багажа) ти е просто малък за да схванеш. Сирия е: 1. Утилизация на старите боеприпаси. 2. Учения за ВВС и проверка на техниката в реални условия. Бих ти го и нарисувал, но тук няма как да стане. Тааа, сипи си пърцуца, удари един як кючек до припадък и го остави Путин. :))

69

Анонимен

преди 8 години

Ръфаите турската еминия,,съжителство,, -гарантирано от Герб

68

Анонимен

преди 8 години

Путин знае, че Сирия е неговата застраховка живот - има ли война, има Путин, настъпи ли мир, няма Путин ! Оскотялият мужик ще попита, какво му носи Путин от Сирия.

67

Анонимен

преди 8 години

КАДИРОВ живи ще ви дере, молете се Путин да живее дълго и да го узаптява. Но, знайте - и най-прекрасната приказка свършва. Защо умрелите демокради виждат светлина при раздялата с живота? Фенерчето на дявола....

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 100 Toya KADIROV predi ne rejeshe li glavi na ruski voynici i igraeshe futbol s tqh

65

Анонимен

преди 8 години

Inache da izbivash civilni ,jeni i deca i da gi bombish e mnogo golqqqqqmo majkarstvo,PUTIN majkarq

64

Анонимен

преди 8 години

С 30 самолета какви чудеса се правят. Това е най-евтината победа за Путин и Русия, може още две три такива войни да водят и няма нищо да им стане - евтин керосин и стари боеприпаси за унищожаване колкото искаш. Може да меткат бомби години наред.

63

Анонимен

преди 8 години

Путинова Сирия може да бъде превърната в два анклава - крайбрежна част, управлявана от Асад, и цялата останала територия, контролирана от Кадиров !

62

Анонимен

преди 8 години

Русия е Затвор за Народитено най-големият затвор е във ФАЩ, на 100 краваря един е в панделата. 4 000 000 - по време на ВСВ Сталин е държал в лагери около 2 000 000 - при заплата, здравеопазване без пари, награди - парични и морални, отпуск, свиждане и пр. Не случайно 1/3 от лагерниците оставали там на работа. Годишно идкарвали 80 т. злато. Те са допринесли да смачкат ЕС - обединен от бай Хитлер.

61

Анонимен

преди 8 години

Sled diktatora STALIN ,PUTIN e vtoriyat nay kruvojaden diktator napadasht sasedite si

60

Анонимен

преди 8 години

Не забравяй , че руснаците дадоха повече жертви Втората световна не само заради Нацистите ! Просто след войската върваша НКВД !

59

Анонимен

преди 8 години

Скъпи нежни Софииски евроатлснтичета, на коя поредна "доза" сте?. Коментарите ви са като напъни на индивид в предсмъртна агония. Започвам да се замислям за вас, току направите някое ритуално евроатлантическо самоубийство и да ме лишите от острата неприятна миризма на л...а излъчвана от вас.

58

(-_-)

преди 8 години

За съжаление Русия се намеси късно в тоя батак.. Иначе щеше да има още една Либия там. За още по-голямо съжаление на много народ така им промиха мозъците, че не са в състояние да определят причината, поради която пламна част от арабския свят, както и Украйна..

57

бизнизмън

преди 8 години

Русия е най-големия пазар за кокаин в света.

56

Vojtek

преди 8 години

S tazi antiruska propaganda....,ne se li usestate,ce postigste obraten efekt...?Ako sum vi mentora ot Koziak 14...ste vi oreza grantovete....rezultat niama..

55

сбъркан народ

преди 8 години

Сталин ги е избивал като овце, а те го обичат. След Путин ще дойде някой като Сталин. Важното е да си стои в Русията и да си върши кървавите дела.

54

Анонимен

преди 8 години

Накрая ще има вътрешни кървави бунтове в РФ - после излиза от бутилката духът на Сталин и пита: "Сибир или Белене?"

53

Ха,ха,хааааа..

преди 8 години

....И КАКВО ТОЛКОВА СИ Е.... "ПОЖЕЛАЛ ПУТИН У СИРИЯ".,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААЕВТИН БЕНЗИН ,ЛИ...??!!!***!!!!!!!!

52

до 75

преди 8 години

По цял ден ли се дрогирате?. Много неадекватен коментар, навярно здравесловното ви състояние е критично, по добре си лягайте, че сърцето ви може да не издържи до сутринта и да се пренесете в светът на сенките.