27

Анонимен

преди 8 години

Рашките дигнаха белия байрак!Кой знае колко техни са избити в Сирия!Все пак си имат закон забраняващ да се съобщава за броя на жертвите!

26

кой?

преди 8 години

Неотдавна Цру инвестира 500 милиона долара в умерената сирийска опозиция. Състояща се от 60 (с думи шестдесет) човека. От тях рекрутираха четирима умерени опозиционни сирийски боеца. Останалите се разбягаха. С оръжието, разбира се. И къде са отидоха? При главорезите от ИДИЛ, разбира се. Въпросът е, кой открадна 500-те милиона долара?

25

до 58

преди 8 години

Краят на огънят в Сирия не означава изтеглянето на Руските части от Зонатанай вероятно се отнася за Американските,Турските и Саудитски части от Сирия

24

Анонимен

преди 8 години

До обективен"Силно се надявам Путин да постъпи мъдро, да не се кандидатира за още един президентски мандат и Единна Русия да някой друг техен лидер за президент на предстоящите избори! по този начин над 50% от западната пропаганда срещу Русия ще "загуби почва под краката си"!"Господин обективен, знаете ли колко е трудно да се намери подходящ педофил за президент на Русия? Как така ще сменят Путин, аз съм против.

23

обективен

преди 8 години

Редактирано- Силно се надявам Путин да постъпи мъдро, да не се кандидатира за още един президентски мандат и "Единна Русия' да издигне някой друг техен лидер за президент на предстоящите президентски избори в Русия! По този начин над 50% от западната пропаганда срещу Русия ще "загуби почва под краката си"!

22

обективен

преди 8 години

Силно се надявам Путин да постъпи мъдро, да не се кандидатира за още един президентски мандат и Единна Русия да някой друг техен лидер за президент на предстоящите избори! по този начин над 50% от западната пропаганда срещу Русия ще "загуби почва под краката си"!

21

До Анонимен 48

преди 8 години

Поздравления! Щом си за Европа, значи си за Русия! Защото Турция е азиатска страна.

20

Анонимен

преди 8 години

Планът е Следният или Сащ застават рамо до рамо с Русия или Конфликтът би Прераснал в Пряка Трета Световна ВойнаСащ ще приеме Гарантирам ви!!!

19

обективен

преди 8 години

До анонимен 42,Много си прав- само по този начин ще дойде мира в Сирия! Ще дойде мира и разбирателството, като в Либия може би!

18

Анонимен

преди 8 години

До спонсор на МВР 44Аз пък съм за Европа.Което значи срещу на Мамашата ти Путинова.

17

обективен

преди 8 години

До анонимен 36,Този на снимката е почти на 66 години! На 66 години ти много по-добре от него ли си мислиш, че ще изглеждаш?

16

спонсор на МВР

преди 8 години

Европа трябва да избира. Между ислямска Турция и християнска Русия. Аз съм за Русия.

15

Анонимен

преди 8 години

леле мале, каруцари и говедари от атака налазиха с псувни форума.

14

бял мъж славянин

преди 8 години

поста ми предишния беше до неориентирания половата си принадлежност пъпчив дис под номер 17, който сменя никове и драска цял ден глупости подхвърлени му от работодателя му срещу валута излязла от употреба. Плюнчиш ли се вече от безсилие да измислиш нещо оригинално и да се издигнеш като човешки *** в лопата в очите на слепият си господар куче кр***ставУ

13

до потурнаците:

преди 8 години

Скоро руския аскер ще си плакне ботушите от Босфора до Атлантическия океан.

12

Анонимен

преди 8 години

Чудя се бугаротатарите по-рождение ли сте толкова малоyмни или използвате специални методи и средства впоследствие да станете такива безбожни олигофpени!?

11

Анонимен

преди 8 години

До ha haбе к'ви славяни са. руснаците са брат'чеди на Асад. Иначе защо им трябваше да се забъркат в този хаос и да станат за кодош. Май започнаха да се усещат, че затъват в блато. Що се отнася до нас, ний сме дошли от земите на персите..

10

Анонимен

преди 8 години

Ami uplashi se i iska da pecheli vreme ,nali arabite sa gotovi da prashtat mnogohilqdna armiya v severna SIRIA i NATO obeshta sashtoto

9

Анонимен

преди 8 години

Свобода и независимост на поробените народи! Трябва да се даде свобода на македонците от Пиринска Македония, Източно-Родопската Турска Република и Делиорманския Джумхурийет. Да не забравим поробените влахи в северна българия - свобода на Валахия!

8

Анонимен

преди 8 години

Tova na snimkata chovek li e ili mechka