28

39

преди 8 години

верваш ли си. имотите парите и семействата на всички кремълци са на запад. ти си много наивен човек

27

АлексСпб

преди 8 години

До Анонимен 38"милитаризирана агресивна и паразитна нация" - ти забрави да напишеш "нетолератнтна" :)

26

36

преди 8 години

по важна е икономиката на една държава. след фалита,всичко това ще отиде за скрап.същото стана със ссср. сегашна русия пропусна технологичната революция и загуби за пореден път.набута се в тотална изолация и разпада е неизбежен

25

Анонимен

преди 8 години

милитаризирана агресивна и паразитна нация

24

Анонимен

преди 8 години

С Русия в сърцето

23

Баси Държавата

преди 8 години

Незнам доколко пишещите тук следят развитието на Руската армия през последните години,но развитието е огромно.ВПК е обновен с нови мощности,привличат се млади специалисти и инженери,окомплектоването и въоръжението на частите е ново и модерно,а за подготовката да не говорим-брутална и жестока. Способнистите на армията са повишени многократно и точно поради тази причина НАТО ще си мълчи.Не са решили не са стигнали но Ламанша.

22

Анонимен

преди 8 години

Путин така се държи на власт - чрез военни истерии и агресивен национализъм.Ако не бяха тия учения, с които да замазва очите на наивния си народ, досега да му е лъснал зъдника.

21

Анонимен

преди 8 години

Русия не прави учение с цел да напада Турция и НАТО, а да предотврати инвазия в Сирия от страна на провокатора Пердоган.

20

Анонимен

преди 8 години

василев ти си ремичка от маратонки сърп и чук торшън

19

до НЕ САМО КРИМ

преди 8 години

Аз разбирам защо СТАЛИН е бил толкова демократичен и повечето бандити - жидо - бандерлоги са се отървали само с няколко години в лагерите. Надделяли са чувствата за братята-славяни и вярата, че проявеното милосърдие ще ги облагороди и превъзпита.

18

Анонимен

преди 8 години

всички агент т.ъпанари за храна на пцетата

17

Дедо Гого

преди 8 години

...Само в калабалъка да не вземат да остъклят земята на юг от Черно море. Е, така по грешка.

16

НЕ САМО КРИМ

преди 8 години

а цяла О'КРАЙНА си е част от РУСКАТА ДЪРЖАВА, ама има време ще се върнат заблудените и НАЦИСТИТЕ БАНДЕРОВЦИ ще си получат ЗАСЛУЖЕНОТО. Само се питам, защо СТАЛИН е бил толкова демократичен и повечето бандити са се отървали само с няколко години в лагерите

15

Абе Василев

преди 8 години

Ти Агент Ръсел Макфейдън ли си ? Или тоя ти е подчинен? Много си смешен с тия ТЪПИЗМИ

14

Как е горивото

преди 8 години

стига ли за летене на ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ САМОЛЕТ. А ресурса как е? Със старите лежали 20г 2 самолетни двигателя, купени от тракториста НЕНЧЕВ ще има да се лети и в 22 век. А като си спомня, че едно време имаше само в УЗУНДЖОВО 40 изстребителя и още толкова на съхранение, а се летеше 6 дни в седмицата. По 4-5 задачи на самолет. До летището идваше ТРЪБОПРОВОД от гарата в селото, защото на 1 летателен ден се изразходваше по 200 ТОНА КЕРОСИН - ЦЯЛА ВЛАКОВА КОМПОЗИЦИЯ. В НРБ, не в КОЛОНИЯТА РБ

13

привети

преди 8 години

Русия изпраща привети, с крилати ракети! От Каспийско море.

12

Анонимен

преди 8 години

Само да попитам, какъв е курса на рублата днес???Питам, защото ще ви плащат с рубли за тролските коментари, а съм много загрижен да не умрете от глад!!!Без вашите проруски брътвежи няма да е интересто, а в същото време вие сте неспособни да извършвате физически труд!!!!Жалки руско-комунистически ***!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Пак дрънкане на оръжие от гладна Русия. Какво друго да прави недоносеното кремълско джудже.

10

ПЛЕВЕЛА И ТИКВАТА

преди 8 години

усилено започнали да учат РУСКИ вместо ТУРСКИ

9

Анонимен

преди 8 години

Колко много *** има като този от номер 1