11

ha ha

преди 8 години

Какъв е тоя ЕКСПЕРТ, пълен некадъРник, нека да му дойдат на него на гости да видим дали ще дейстава по начина който описва. Няма значение как е влезнал, след като не съм го канил мога да използвам всички средства за да се защитя, точно в този момент на дали ще мисля за измислените правила писани от напълно безхаберни личности. Сигурно ще трябва да извадя и "стетоскоп" да му поремеря сърдечната дейност преди да го прасна два шамара, и да ме съдят после за превишаване на шамарите.

10

Казано

преди 8 години

с прости думи,ако аз ви изкъртя вратата може и да ме застрeляте,но ако отлюча професионално с щперц и нахълтам даже и жена ви да подгоня със сексуални мераци ще си правите пас!Уникални български закони!

9

Анонимен

преди 8 години

Аз си разрешавам всички възможни средства за самозащита и всички възможни мерки, включително убийство и отърваване от трупа без да сигнализирам органите.

8

Анонимен

преди 8 години

Собствениците са "превишили" правомощията в собствения си дом...?!! А, тогава крадците какво са направили бе господин експерт...? Повече ме е страх от такива като вас господин експерт, отколкото от крадците! В тази държава хората не живеят спокойно заради такива като вас "Г-н Експерт"!

7

Анонимен

преди 8 години

Мдаа живеем в мафиотска държава.Законите са мислени с цел защита на престъпниците.

6

Анонимен

преди 8 години

конкретно за Устина знаем малко и не може да вземем страна НО по принцип би ТРЯБВАЛО да можем се пак в БГ е трудно но все пак възможно да се притежава оръжие от граждани докато на пример в Русия и Англия е 10 пъти по трудно там и нож не можеш да си вземеш От друга страна в Швейцария е по лесно дори и от Тексас

5

Анонимен

преди 8 години

Правилно. Това е начина, за съжаление друг няма. Още няколко убити и ще се замислят преди да влизат.

4

Момо

преди 8 години

Доколкото разбирам от статията това е варианта: Влиза у дома. Убивам го с патлака. Чупя някакъв нисък прозорец от външната страна и няма да го лежа.

3

Мари Клер

преди 8 години

"У нас много хора са се озлобили затова се стига до подобни инциденти" - голяма глупост, ейй, само затова ще да е, хората са виновни, а липсата на наказания и присъди - не!?"..гражданите да сигнализират на съответните институции при нападение.." - още една глупост. Ще чакаш да те праснат в главата с цепеница, щото чакаш полиция, как си ги говорят тия приказки .. Накрая ти ще излезеш престъпникът, че си гръмнал крадеца!? ПАРОДИЯ на ДЪРЖАВА!

2

Анонимен

преди 8 години

Да ви и .......... във "експертите" .Хората какво да правят като ги нападнат да обърнат и другата си буза ли????????

1

zombayo

преди 8 години

***! Трябвало да стрелят на месо, да закопат труповете заедно с дознателя, прасетата и съдията някъде в дън земя. Сега ще гният 50 години.