65

Майтапников

преди 8 години

Голем играч брей.Или давайте пари или...ще правя филм за себе си.Ако вместо да го целува, Тиквантиков поиска 20-30 милиарда EUR,що да не ги приемем момчетата,комплект с бащите. Правиме едни обучателни(оръжие,тактика,терорче) лагери и ги връщаме в новата държава-Кюрдистан.То и ние имаме не по-малко разрушителни граждани-римляни,бъгаре,не работили 2 поколения,"зажаднели" за EU ласка,печени крадци и ало-мошенници.Ами ако идат в EC с колите си? Що катастрофа, що изтребление на местните.ЕБАНЬЕЕЕЕ

64

циника

преди 8 години

не забравяйте нещо много важно,което вече само наивниците не виждат!Ердоган и Давутоглу са клоуни,които сами не могат и сутрешното си ср.ане да планират. През всичките тези години,в които Турция осъществяваше неоосманистките си "стратегически дълбочини", този който планираше и насочваше беше именно Берлин.

63

Анонимен

преди 8 години

Да избият ИД и да върнат бежанците обратно- НО това за съжаление не решава проблемите - а те са толкова много...Където има война има и печалби.И за съжаление тези държави който имат нужда от пари ще продължават безмилостното изтребване на хора при всякакви аргументи.

62

циника

преди 8 години

Турция съсипа благоденстваща Сирия и сега най-малкото, което трябва да напарви е да се погрижи за 3-те милиона бежанци на нейна територия.

61

циника

преди 8 години

Слава богу, че тази ***, която Меркел подготвяше за цяла европа, използвайки машата Ердоган е на път да се провали. Оста Берлин-Анкара, която чрез неоосманистките планове се опитваше да сложи ръка върху целия Близък Изток и да гарантира създаването на Четвъртия райх в Европа приключва багодарение на мощните руски бомбардировки. А другото - за големината на Турция и Люксембург е детска комплексарщина...

60

Анонимен

преди 8 години

""Можем да отворим вратите към Гърция и България по всяко време и да можем да качим тези бежанци на автобуси, е казал Ердоган", цитиран от ТАСС."В този случай европейци заедно с американци ще се занимават с твоите милиарди в западните банки, османско диктаторче, защото всички знаят, че бежанците на всяка цена ще продължат пътя си към западна европа.

59

аааауууууууу

преди 8 години

""""Ердоган се репчи: Ще залее Гърция и България с бежанци"""".....не бе демократи и *** "професори"---той ПАК Путин ще ви е виновен......Открито ви се казва в лицето от Ердоганя--а вие продължавате да плюете срещу Русия--която единствена спира засега османските амбиции на Ердоган.....

58

Анонимен

преди 8 години

68 май те е страх да пишеш, че правиш толкова грешки!Ислямски "герой" си ти. що неи се взривиш бе?

57

Анонимен

преди 8 години

До Яcтpе6Ястребе знам, че са ти пръдснали свинтера!!!Затова си трай, че ставаш за смях, пък и жена не си виждал гола, от как *** те екърмила!!!Таач, че скъпи миндибчо, скрийсе в твоята люБима османска империя, която е на път да се превърне в оболаста около Анкара, а като те чешат приятелчетата си трай, че ставаш смешен!!!

56

Анонимен

преди 8 години

***, ***, къде ви естената между България и Турция?Тези 2 милиарда над планираните приходи в бюджета да бяхте ги дали за изграждане на защитни съоръжения по границата с Турция и Гърция!народа ви предупреждава, вие се правите на добри с Ердоган. зависели сме от него. На ви сега зависимост! Нова турска партия, ходжи - ислямисти и 2 милиона пакистанци на границата!Тези дето прииждат от Алепо какви са, семействата на джихадистите са , не са друго! Посрещайте ги с мечета!

55

Анонимен

преди 8 години

Много станаха важни всички, усещането е като за пред глобална война и преразпределение на ресурсите.

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 69 Марш ба, Фикрет.

53

Анонимен

преди 8 години

Ако Сталин беше жив, щеше да каже:Има Ердоган има бежанжи, има бежанци има проблем, няма Ердоган няма проблени!

52

Анонимен

преди 8 години

Ердоган вече ще пази родното ни небе. Няма страшно

51

авджия

преди 8 години

около 150 000 са ловджиите в България , държавата им отпуска по стотина бренекета , организират се хайки и за чифт уши да се дават по кубик дърва , 5 кила вино , 1 кило ракия и 20 кебапчета е гледай какво става

50

ядосана

преди 8 години

Иска да каже, че ще залее с ОЩЕ повече, отколкото сега залива? Цяла Европа стана за посмешище - заложник на изнудвач... Не виждам скоро изход, особено докато западните политици, демек "началниците", продължават да са меки китки.

49

Анонимен

преди 8 години

Ако Ердоган залее Бг със сирийски кюрди, ще им дадем по един бракуван калашник и ще ги върнем обратно. Даже без патрони. Те патрони ще си намерят сами.

48

Анонимен

преди 8 години

путин е ханъма на Ердоганя

47

бай М....л

преди 8 години

Гледате ли сега комшиите какво ни мислят, господа ***, господа политици, драги заспали съграждани ? Само си представете примерно 1 милион ,,бежанци'' да нахлуят в Бг за кратък период от време - 2-3 месеца......Заминали сме тогава

46

Анонимен

преди 8 години

Търсиха си го, намериха си го. Той е тяхно създание. Ние само можем да съжаляваме за старата система за охрана на границата.