36

Анонимен

преди 8 години

33, а парите за пенсиите от къде идват? Банката ли ги раздава ей така, от печалбите си? Ако работиш и плащаш данъци и осигуровки и не се правиш на тарикат сигурно би ти било ясно. В тази връзка парите са на всички тези, които плащат осигуровки, за да покриват пенсиите на настоящите пенсионери.

35

Sali Feraim

преди 8 години

До vargА да крадеш цивилизовано ли е?Да нападаш някого с цел грабеж пак е цивилизовано.Абе ти да не си *** случайно???Гадината си е получила това което си е заслужила, жалко, че съучастника му е жив.

34

Анонимен

преди 8 години

Така ще е щом като цели поколения израснанаха слушайки хвалби за разбойници, хайдути и шумкари! Пантеонът на българските национални герои се състои само от хора-хайдути. Какво е хайдутинът? Разбойник!! Какво се опитаха да направят тези младежи? Да ограбят "пощенска кола"!! Точно като едно време по-големите им батковци от Арабаконашкия обир!

33

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ГАРДОВЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!ИСКАЛИ СА ДА ОБЕРАТ ПАРИТЕ И СА ПОСЕГНАЛИ НА ГАРДОВЕТЕ!!!!!!!!!!!!!МОЖЕШЕ НА АВТОСТОП ДА ОТИДАТ ДА РАБОТЯТ В ЧУЖБИНА НЕЩО ИЛИ ДА ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ!!!!!ИЗБРАЛИ СА ЛЕКИЯ ВАРИАНТ КРАЖБА ОТ ВЪОРЪЖЕНИ ГАРДОВЕ НА ИНКАСО АВТОМОБИЛ

32

Аз

преди 8 години

Вайкащите се за убитият престъпник да се замислят, ако някой на улицата тръгне към тях, напръска ги със спрей, започне да ги бие а те имат пистолет, дали няма на мига да го извадят и гръмнат въпросният изверг.

31

Анонимен

преди 8 години

Съветвам да намерите снимка на това толкова изпаднало гладуващо българско момче и да пророните една сълзица за него. Сега сигурно ще излезе,че са искали да откраднат парите, за да ги дарят за операция на някой раковоболен. Такова добро момче си замина. Плача.

30

111

преди 8 години

До ди - кои деца?

29

Анонимен

преди 8 години

23, какво значи да ги гонят? Да зарежат автомобила с парите и да ходят да гонят тези, които са ги нападнали?!

28

Питам ви лепо?

преди 8 години

Ако напиша че каквото са търсили са го намерили ще ме напсувате ли???

27

Кон

преди 8 години

Крадецът-бандит си е получил заслуженото на място. Няма причини за образуване на дело. Обществото не може и не трябва да наказва хората, които охраняват интересите му с оръжие от самозабравили се престъпници.

26

Анонимен

преди 8 години

Така е! Охранителите е трябвало и те да извадят спрейове и да почне едно голямо пръскане. Това Борецовото що не е ходело с бокс, че да се "самозащити".И това Борецовото, за което вече му варят жито, дали не е обирало преди? Малки деца в училище, някое рекетче докато изпълнява служебните си задължения, то ей така от раз се става "смелчага", нали?Да му духат свещи. За урок! Това е справедливост! Чуждо не се пипа! Просто умираш.

25

Анонимен

преди 8 години

И аз мисля , че тези гардове ли са какви са трябва да се съдят! Не може да стреляш в гръб! Това не е неизбежна отбрана!

24

.

преди 8 години

До Анонимен 23Като изкарат и насочат пистолет срещу теб въпбще не мислиш имаш ли или нямаш право. Тоя дето го насочва също не мисли.

23

Анонимен

преди 8 години

Такава трябва да е съдбата на всеки престъпник. Стига вече с това хуманно отношение към тях. Само така тези гадове ще намалеят.

22

ЦЕПИ МРАКА

преди 8 години

тоз па *** РАПОНА сефтето краде и го утепали бацето

21

ди

преди 8 години

Пистолетите на децата сигурно са били фалшиви или газови! Трябвало е да запазят живота им!

20

О, нима?

преди 8 години

Падналият геройски от куршум, опитвайки се да задигне пенсиите на мизерстващите български пенсионери, 20 годишен Борецов, бил охранител в с.о.т?! О, нима?! Мисля, че е добре да обмислят подготовката на хлапетиите, които взимат на работа. Значи опитното и зрялото си казва думата. Дано да излязат по-бързо от болницата пострадалите охранители и да бъдат наградени за проявената смелост!

19

Анонимен

преди 8 години

Гардовете са прекалили , явно те са гледали много филми! Трябваше да стрелят в краката или да ги гонят, трябваше да измислят нещо! Нямаш право да отнемаш живот!

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимензаклал е бабати -един читак на 20 години не е дете и ако е било в интерес на българското национално освобождение -не един а сто читака е оправдано да заколи и 1000 чорбаджии да изнуди за пари !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

иво

преди 8 години

Тия 20 годишни *** са си го търсили. Браво на охранителите. Да са живи и здрави.