14

Осман

преди 8 години

Ердоган излъга и надхитри дори Израел. Нямам място за подробности. Ердог го каза още преди години, че Доган е кукла. Само тъпите български турци не разбраха за какво иде реч. Ердоган ще свали Сава. Затова пищи Гоце.Но ако недай си Боже стане нещо и се откъснат територии от БГ тогава тихият *** ще се събуди и разни Боковци и Прасчовци ще завидят на Чаушеско.

13

аноншм

преди 8 години

ПРЕДАТЕЛ !!!!!!!

12

мазен и противен

преди 8 години

тоя заламтява за власт. Започва да си измисля ПР. Из главата му шетат рубли и архари.

11

inatut

преди 8 години

а когато лицето Седевчов беше подкрепено именно от дпс за втори мандат, нямаше ли пак представители на турция? а когато неговият премиер направи уста в уста с местан на орлов и тогава от кърджали два влака туристи бяха поръчани..пак ли нямаше шетане? всички сте проекти на мадер раша."обирайте си чуковете"

10

aноним

преди 8 години

Гоце -руски слуга и изменник !!! От твоето президенство единствено руските агенти се увеличиха и то в цяла България ! Гоце е главният виновник армията ни да е в това състояние. А иначе спечели "ГОЛЯМ ШЛЕМ " .........НАГЛЕЦ !!!

9

Осман

преди 8 години

Доган си пие уискито. А ти Гоце си почивай в хотелите на сина си. Путин ви активизира всичките.А турското население се мачка вече 25 години от ДПС. Българското също.

8

Isperih

преди 8 години

Koy kogo???Be Gosho....Mrisni komonisti ne mojete da izmislyate po aktualno nesto!!!! Kakvo ste napravili za Bulgariya s D P S....Vaseto myasto e v Rusiya pri Putinov.....

7

Исти

преди 8 години

Не се прави на ударен,Гошо- Българската държава е там,където я забатачи комунизмът. Вашият комунизъм!

6

Анонимен

преди 8 години

До ha ha Неговото внуче ще замине за щатите, по-добре мисли за себе си. Тези милиардери са си опекли живота, източиха държавата и сега вече могат да живеят където си искат.

5

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Да да точно така прави се опит ДПС да бъде сменено с нещо по-опасно.Но няма смисъл да му казва нищо защото от сега е ясно че "смяната" е договорена мужду Давутоглу и Борисов.

4

ha ha

преди 8 години

Бойко, ако не искаш внучето ти да носи *** се размърдай малко. Послушаий народа не какво ти говорят от.......другите посолства, те за това са тука, да ни разрушават от вътре, стегни се малко.

3

българина

преди 8 години

Управлява ни *** не го избрах аз .,

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Евроатлантизмът,пречупен през сервилните мозъци на Боко,Моко и сие назад управници,та чак до Костофф,който закри граничните войски,това ни докара;държавата стана разграден двор.Сега остава да гоним само...михаля и хамериканските интереси;българските,кучета ги яли.

1

Анонимен

преди 8 години

И името ще му е "вождът с три пера"! Беше много тъпо след репортажа за българите в Америка, дадат една от причините, заради която са напуснали страната.