10

Анонимен

преди 8 години

Хей НФСБ, ВМРО, Атака къде е оградата по границата?Ако я имаше оградата нямаше да я има тази трагедия?Сега да им плащаме и лечението не стига, че ще ги хрантутим години наред?

9

чукча

преди 8 години

Това, което толерастите не смеят да направят, го върши майката Природа. Нека да е зима!

8

Анонимен

преди 8 години

Защо това да е трагедия? На мен по-скоро ми изглежда като положителна новина. Едно време такива ги застрелваха на границата, когато все още еврогейската толерантност не беше промила мозъците на хората. Сега така се е случило, че сами са загинали. Къде е трагедията? А и нали в Афганистан победиха евроатлантическите ценности. Къде отиват тези?

7

Анонимен

преди 8 години

Веднага да се свика съвета за сигурност на ООН

6

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЩо се не разкараш от бугаристан.

5

Анонимен

преди 8 години

Как вика полковника към Асен Блатечки докато държи на ръце болно премръзнало имигрантче във филма Съдилището( голям филм впрочем ): Остави *** веднага! Чуваш ли? )

4

Румбо

преди 8 години

Крайно време е за референдум по въпроса за т.нар. "бежанци"!Българският народ трябва сам да избере дали да ги приема и всички някоя сутрин да осъмнем с прерязани гърла или да ги държим на безопасно разстояние!Средно положение НЯМА!Дойде ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО и който си затваря очите-ще си разтваря г.за и то в най-добрия случай!Всички лоши прогнози вече се сбъдват,трябва ли да чакаме да стане факт и най-лошата-тотално клане в Европа?????

3

Анонимен

преди 8 години

Какво првят на нашата граница като са от Афганистан? И те ли бягат от войната в Сирия? Ако не измръзнат сами, най-добре да им помагаме с калашниците да намерят пътя обратно. *** долна.И най накрая всички да осъзнаят кой ги изпраща! Как американските НПОта им дават пари и им дават карти да ходят в Европа. Долу НАТО и САЩ. Или ще се съпротивляваме или умираме!

2

Анонимен

преди 8 години

Една добра новина за началото на деня....

1

Анонимен

преди 8 години

не ги жалете, и без това са камикадзета. дали от колан - бомба или от студ - нали са тръгнали да стават мъченици на аллаха.