37

duhku4e

преди 8 години

До сега се мъчиха да ни унищожат по всякакви начини,сега пускат в ХОД и песовете!

36

Анонимен

преди 8 години

Дава, най-добрият пазач, сред животните в България, е гъската. Дали да не ги свържем на повод?! Гъсокът е в състояние да счупи човешка кост!

35

Анонимен

преди 8 години

Във форума се изказват защитници на свободното разхождане. Да са чували за обезобразени, осакатени и убити хора. Просто сте ненормални. На животно не може да се вярва, колкото и да е дресирано. Ако имате отговорност поне намордник да им се слага. Иначе виж че се увеличат смъртните случаи на кучета по градинките.

34

анонимен

преди 8 години

Не може хора /индивиди/, които не слизат от коли, живеят в охранявани зони и тн, да решават съдбата на хората, които ходят без коли, с смалки деца, без охрана/мен лично ме е боляла 2 дни глава от изскочил зад ограда пес и излаял на сантиметри от мен на тротоара/ГРАДЪТ И НАСЕЛЕНИТЕ ГОЛЕМИ МЕСТА СА ОСНОВНО ЗА ХОРА, А НЕ ЗА ЖИВОТНИ

33

Анонимен

преди 8 години

До ТаняВ нормалните държави глобите за кучета без каишки са доста солени. И само комлексарите гледат кучета в града. Това е мъчение за кучето, по цял ден да се стиска и да чака разходката. Кучето трябва да тича свободно сред природата и е помощник на човека в много дейностти, но не и да бъде мъчено сред 4 стебни от *** които търсят някой да е зависим от тях и да ги уважава като богове и да им върти опашка.

32

Анонимен

преди 8 години

Като нападнат някой човек и го осакатят или убият почват философите да се пенят по медиите. Навсякъде кучетата са на повод.

31

Dinosaurus

преди 8 години

Ама разбира се! Воденето на каишка нарушава правата и свободите на милите кученца! А в Б-я много се уважават правата на роми, турци, "бежанци", затворници, всякакви биячи и мародери... що не и на четириногите? А че са опасни за деца, възрастни хора...кви са тия бе? Кой го интересува? Ние в парламента сме демократи, уважаваме правата на... богатите, щото кой бедняк отглежда породисто бойно куче в апартамент? Будалите плащат данъци и биват хапани от питомците, за които никой собственик не плаща...

30

анонимен

преди 8 години

Още едно доказателство, че на този народ трябва да му е гадно винаги! Лично аз, с детето си съм изпитал нападение на такова куче - пожелавам го на всички който са за тази свободия !

29

Таня

преди 8 години

Много повече би трябвало да ви е страх от хората, а и от вас самите! Като чета коментарите, оставам с впечатлението, че почти всички сте потенциални престъпници. Не е голяма разлика между това умишлено да застрашиш живота на четириного същество и това да посегнеш на човек. В нормалните държави животните не биват дискриминирани и кучетата се разхождат свободно, просто собственика носи отговорност за действията на домашния си любимец...

28

Много си ай тй

преди 8 години

Ай ти биткаджий...форумни каратисти..спокойноо аз моя пит го водя само на каиш въпреки че.е.по дружелюбен от децата ви тъпкани с шоколад ...хиперактивни имаше един щял да ми стреля кучето изглеждал лош...ама разбра че ни само той стреля и се усра ...тааа недейте се фърля като чи....я на пясък ...

27

Анонимен

преди 8 години

Най-големите врсгове, на кучетата, са комплексираните и склонните към кражби хора! Дали човекът не е по-опасен от кучето?

26

Анонимен

преди 8 години

За пореден път показват че не им пука за хората.

25

Анонимен

преди 8 години

Наложително е, особено в с.з. България, кметовете да подпомагат бедните стари хора с храна за кучета, които дареспектират и легитимират престъпните хора.

24

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е тези да си ходят, те не работят.

23

Потребител

преди 8 години

Как с 80 гласа се взима такова решение при условие че имаме 240 дупетати? Не е лобистко а просто идиотско решение. Ако някое куче захапе утре нечий дупетатски *** съм сигурен че закона ще бъде ревизиран. Предполагам че дори кучетата които се ровят в *** не искат да им се случи нещо ако захапят подобна мръвка.

22

Не Ме Е Страх

преди 8 години

Мен не ме е страх от кучетата.Ходя си свободно като тях.Те са ВЪОРЪЖЕНИ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ - Аз СПОКОЙНО си нося ПАЛКА И БОКС. Артист съм - тренирам бойни изкуства. Като желраят да видят страх ли ме е/ПСЕТАТА/ - показвам УМЕНИЯ. ВЧЕРА ЕДНО СМЕЛО ПСЕ - ми ОПИТА ШУТА - направи ТРОЕН АКСЕЛ.

21

Зиго

преди 8 години

Значи дупетатите просто оставят хората да се оправят сами, като в Кравария, 100 години агоу. Пак ще има бой - между кучета и хора, стопани и хора, хора и хора, кучета и кучета.... Изобщо, собствениците на кучета ще ядат много бой, наред с песовете им!

20

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече се грижим средата да е безопасна, толкова по-зле става. Израстват хора без никакви съпротивителни сили. Всъщност кучетата изобщо не са проблем, просто не трябва човек да е страхлив и тогава нито той им обръща внимание, нито те на него.

19

Анонимен

преди 8 години

Кучетата, от хилядолетия, са доказано най-ефективният СОТ.

18

Истината

преди 8 години

Истината е, че е съвсем правилно е кучетата да може да се разхождат и без да са вързани. Всеки стопанин на куче знае дали трябва да върже кучето си или не. Това, че някои ги е страх от кучета, не трябва да става проблем и на останалите.