108

БРАВО НА ГЕРБ!

преди 8 години

ПОЗИТАНЦИ И БЕЛАТА ЗЛАТКА ......ПАК ГРИЗНАХА ДРЪВЦЕТОООООООООО.....ХА,ХА,ХААААААААААА...ИЗБОРИ-----НАНАЙ , МАРО......!!ИЗБОРИТЕ СА ----КОГА КАЖЕ, ГЕРБ...!!!!АЙДЕ , СЕГА ...У ЛЕВООООООООООО.....!!!!

107

анонимен

преди 8 години

Тъй като русосифилистиците и атакистите са необразовани и прости ,Кунева ще им предостави безплатно обучение и образование , за да прогледнат, ако е възможно !!!! Ако не могат да заминават за Русия .....

106

Анонимен

преди 8 години

До геоЧе защо русофилите да са побесняли? не знаеш ли, че Пръмова, сменила името си от политическа мимикрия след 1989г. е снаха на член на Централния комитет на Българската комунистическа партия и е ползвала и сега ползва всички облаги от това си роднинство. Нейното издигане за пореден път доказва, че след 1989 г. във властта са най-злостните, невежите и неуспели или провалени за кражби и злоупотреби преди 1989 ***.

105

Анонимен

преди 8 години

Впечатли ме Кадиев, който се опитва да покаже нещата такива каквито са, а именно, че ДПС и Атака присъстват и гласуват против, ама наполовина. Общо 15 души отсъстват, а ако са там кворума става друг и 106 не стигат дори и на Маргаретка! Кадиев първо като реплика на изказване на Четин Казак или Данчо Ментето поиска депутатите им, както и тези на Атака да си заемат местата в залата, а след това поиска прегласуване, защото ,,някой от ДПС и Атака не успели да гласуват.Е, ,,не успяха'' и втория път!

104

Куневиц

преди 8 години

Пичове, да сравните Кунева с Тачър говори за брутално непознаване на историята и политиката. Дори и ирония не може да има в случая. Като да сравнявате Астън Мартин с Лада 7-ца :-)

103

Анонимен

преди 8 години

Тайно се надявах Азис да поеме МОН :(

102

кйхс

преди 8 години

Бойко българомразеца отново ни залива с л.айна. Този човек явно е много глупав. Гербави комунисти, това е бойко българомразеца и шайката му наречена герб. Кунева сама ппо себе си с нейната партия има 1 % подкрепа на българския народ. Е, заслужава ли такъв човек, с няколко хиляди души подкрепа да седне в едно от най- критично закъсалото министерство, при все че тази жена, в рамките на правителството на испанския комарджия, закова България здраво на дъното, по отношение на членството ни в ЕС. срам

101

Анонимен

преди 8 години

целта им е да окрадат 1.3 милиарда лева от еврофондовете отпуснати от ес за образование в бг.спецове по кражбите ще са тая и даниел вълчев

100

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

По- добре "ДЪЛГОВЕ"... КЪМ ЗАПАДА -----ОТКОЛКОТО КЪМ ИЗТОКА И.... ПУТИН!!!КАТО ШЕ "РОБУВАМЕ"----ПОНЕ ДА РОБУВАМЕ НА "богати и умни господари".....ОТКОЛКОТО НА ВЪШЛИВИ МУЖИЦИ.... И БЕДНИ ,КОМУНИСТИ -ЛА..***...РИ.....

99

Анонимен

преди 8 години

Не осквернявайте паметта на Тачър.

98

Анонимен

преди 8 години

Заглавието е иронично. Никой не я харесва Кунка, но в реформаторите решиха, че трябва да ѝ задоволят личните желания. Сега оттук нататък всички знаем, че РБ са просто шепа случайници, които се набутаха във властта...

97

гео

преди 8 години

БРАВО ЗА КУНЕВА !!! А РУСОСИФИЛИСТИЦИТЕ, АТАКИСТИТЕ И КОМУНИСТИТЕ ПОБЕСНЯХА ! ВЗИМАЙТЕ ХАПЧЕТА И НЕ СЕ ПРЕТОВАРВАЙТЕ !!!!!

96

Гарантирано от ГЕРБ

преди 8 години

поредният абсурд хаха .. възможно най-неподходящата кандидатура и беше приета.. сякаш нарочно изпробват търпението ни и плюят на общественото мнение ..ами ще продължаваме да копаем дъното.. ако стоим само по форумите ..

95

Така е

преди 8 години

Срам за партийните представители в партийното събрание.

94

Анонимен

преди 8 години

Подкрепена напълно като парламентарна група само от Герб, а уж от РБ! Опозиция - БСП! Останалите само дуят перушина и правят нужното за да мине гласуването без проблеми. Аритметиката е ясна - да останем депутати колкото се може по дълго, че и след това.

93

Анонимен

преди 8 години

:) Време е пак за седянки...Дани Бой идва! Утре като го предложат за зам министър да не се чудете! А учителите и децата, кучета ги яли! Колко мнооого пари има за лапане в образованиетооо, че и директорите ще намажат! Дани е техен човек,няма страшно! Върви народе възродени... към своята гибел вървиш!

92

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

...ОЩЕ 15-МИЛРД.Э.ЗАЕМ.......и МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА "дъно".....!ОЩЕ МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........НЕМА СТРАШНО!!

91

Анонимен

преди 8 години

Какво плюете по ДПС сега? Ами магаретата и магариците от ГЕРБ, които нямат собствено мнение по нито един въпрос и гласуват така, както им нареди Вожда?!?! Те я избраха де факто!

90

Радио Свиленград

преди 8 години

Тази е за затвора.

89

НЕМА СТРАШНО ,БЕ

преди 8 години

....ЗА *** ----ДЪНОТО Е ДАЛЕЧЕ ...ХА,ХА,ХАААААААААААААШЕ ПОТЪВАТ , ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......!!/..докато се затрият съвсем.../