84

Анонимен

преди 8 години

"А ти кой се опитваш да заблуждаваш , че след намесата на русия потокът не се увеличи?"Русия се намеси преди 3 месеца а 99% от пристигналите имигранти дойдоха преди това.

83

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПотокът изобщо не е секвал, милиони дойдоха в Европа още преди Русия да се намеси в Сирия, не знам кого се опитва да заблуждава. Ние започнахме да правим оградата си 2 години преди Русия да се намеси.-----------А ти кой се опитваш да заблуждаваш , че след намесата на русия потокът не се увеличи?

82

швед

преди 8 години

Абе всички много разбирате от международна политика, а дьржавата ви най бедна в ЕС

81

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТука някакъв де.бил написал, че причина за арабската пролет било убийството на някакъв си търговец в Тунис.--------- Е , така се е започнало фен. Иначе дълбоките причини са ненавистта към съществуващите там диктатури, подпомагани от Русия естествено.

80

Анонимен

преди 8 години

Атакистчета, не забравяйте че зад всички конфликти в света стои Русия !

79

Ghost

преди 8 години

Подобни изказвания са важни за манипулиране на ощественото мнение.Първосигналните немислещи хора ще повярват че е така защото са прекалено заети да си правят селфита и да постват кво са яли...Вярват че англо-американската коалиция е спасила Ирак от Саддам,Либия от Кадафи и т.н.А какво става всъщност сега там???? А да забравих ...Путин е виновен.Добре дошли в ерата на човешката глупост!!!

78

Анонимен

преди 8 години

Тука някакъв де.бил написал, че причина за арабската пролет било убийството на някакъв си търговец в Тунис. Абе тъ.пако, ако човешкия живот се ценеше поне малко в арабските страни щеше ли да съществува това уродливо изчадие наречено ИД? По логиката на тоз крет.ен досега целия арабски свят трябваше да се е надигнал и измел ИД заради зверствата и издевателствата им.

77

Анонимен

преди 8 години

баси наглеца.........ако Русия не се бяха намесили сега нямаше да има Сирия а само ИД...едва след намесата на Русия ИД почна да губи териториии този наглец обяснява как едва ли не Русия пречи на останалите да победят ИД...искам този да каже година и половина те които са някаква коалиция и умерената опозиция имаха ли някакъв успех срещу ИД?

76

Анонимен

преди 8 години

От коментарите разбрах че всички които следим геополитиката и имаме повече от 2 гънки сме гадни атакисти....Не,аз харесвам винетката да ми е не 100 а 1000лв,искам нашето небе да се пази от Турция,искам и Кунева да ме образова,искам Плевнелиев да сваля руски самолети,искам да интегрираме не 500К а 5М бежанци,искам още бази на нато в Бг,защото гадните руснаци са обградили САЩ,искам не 16М ? а 160 ? да вземем заем....

75

Анонимен

преди 8 години

До До 155Aко мислиш тaкa,или си глупaв нaйвник,или просто долен лъжец !--------Сащ не са причината за арабската пролет. Познавам човек от Египет който е бил там по време на събитията.

74

Анонимен

преди 8 години

До СAЩ създaдохa,Няма официално изявление да са плащали 5 млрд,нито да са "спонсорирали" нещо в Либия. Арабските пролети започнаха по съвсем други причини и Сащ нямат нищо общо с това. Убийството на търговец в Тунис. Ама вие тролчета наистина ли си мислите че друг не знае как да търси с Гугъл?

73

кравар

преди 8 години

Силните ги наричаме диктатори, жалките - предвидими партньори.

72

Анонимен

преди 8 години

Путин е велик и нормалните българи го харесват!----------Нито е велик , нито нормалните го харесват. Харесват го атакистчета като теб, които трябва да признаеш не са много нормални.================================================================================Ранобуден студент,лягай си....

71

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПутин е велик и нормалните българи го харесват!----------Нито е велик , нито нормалните го харесват. Харесват го атакистчета като теб, които трябва да признаеш не са много нормални.

70

Анонимен

преди 8 години

България освободи Русия от турско "СЪЖИТЕЛСТВО" ....то както е тръгнало всеки си говори глупости...

69

Анонимен

преди 8 години

Какво се подобри в Сирия след намесата на Путин?Очаквам свободни съчинения по зададена тема.Благодаря.

68

Анонимен

преди 8 години

Както винаги русия освен да пречи друго не прави.

67

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 119Какви наемници бе чюгун, "превратаджиите" са бивши военни от армията на Асад. И те от хубаво не са тръгнали срещу него.

66

Анонимен

преди 8 години

Путин е отврат!

65

Анонимен

преди 8 години

Напълно го разбирам и искренно му съчуствам на британеца ,след толкова пари наляти в " умерените"и в ДАЕШ а Путин сега им проваля цялия план за демократизиране на Сирия.