55

Анонимен

преди 8 години

Извинявайте, ама да се тръшкаш заради някаква си песен НЕ е патриотизъм.Патриотизъм е да пазиш българската природа, да се грижиш за паметниците на културата ни и да се бориш за повече законност. Туй е патриотизмът, не песнички и танци!

54

Kkk

преди 8 години

*** статия, загубих интерес на втория абзац

53

Дими

преди 8 години

До Баязид : Прав си само до половината ! Нали уж сме си избрали правителство което да защитава нашите интереси !? Да ама Не ! Правителството ни не сме го избрали ние а САЩ и то защитава позициите на САЩ на балканите , а те отдавна са заявили че държава България не трябва да съществува ! Медиите също трябва да повдигат Българският дух , но им плащат да заглушават всеки порив на национално самоосъзнаване ! Този коментар също ще бъде изтрит като нарушаващ европейските ценности !

52

Анонимен

преди 8 години

Аз предлагам 3-ти март да го премахнем - то трябва да плачем, че вече не сме 'съжители' !

51

Георги

преди 8 години

Дали някога тези прословути реформатори на образованието са изминавали пътя към връх Вола, или най-малкото са си задавали въпроса защо на втори юни в 12 ч вият сирените и България замълчава за 1 минута!?

50

отговора

преди 8 години

Защо не казват че по време на Османско голяма част Ромските катуни са избягали на Запад , защо ли , ами защото Османците са мразели Ромите , а тука всеки умен българин може сам да разбере от къде идва въобще ОМРАЗАТА кам турците

49

АнтиКаруцар

преди 8 години

Като чух, че вече няма да се изучава "Хубава си, моя горо" вече окончателно разбрах, че за България няма шанс...Стихотворение уловило българския дух по неповторим начин, тъгата ни описана толкова красиво, написано с мисъл за Ботев, Левски, четниците и кръвта им пропила земята...А ние ги забравяме.Не ние, но някакви писарушки в някаква сграда обричат децата ни на незнание и чуждопоколонничество.ПОЗОР!!!

48

Дедо Гого

преди 8 години

Получава се така, че няколко чиновника по "неизвестна" за народа причина почват да се гаврят с българската история. НЯКОЙ трябва да смете тая продажна *** и да се възстанови българщината в училищата !!!

47

Църо

преди 8 години

До БаязидНе, нямаме! Ние живееме за коли, телевизори и телефони! Родина, държава, национална гордост, независимост - това са овехтели думи от овехтели книги, които вече никой не чете! Сега четеме Николета Лозанова колко *** е направила между две посещения на мола.Сега сме с Турция, защото там произвеждат дънки, телевизори и коли и не щеме с Русия, която нико не произвежда. Анадъмо? Вече не сме ни славяни, ни българи - вече сме толерантни безполови евроатлантици!

46

Пре

преди 8 години

Няма я Русия и пак почнахме да си продаваме Яните !

45

Анонимен

преди 8 години

До баязид. Не става на въпрос как е завзете една територия, а за съвсем различно нещо. А именно, как се опитват да се изкривяват и манипулират факти, премахване на големи български писатели, герои, история и т.н. Подменянето им с някакви чужди образи и виждания. Там е проблема. Винаги е имало нетолеранство (чудна и модерна дума) към окупатор, напълно естествено. Няма как да си толерантен, *** е напълно достадъчно да те хване бяс.

44

ИСТИНАТА

преди 8 години

По време на Османско единственно така наречените българеещи се роми или българизирани роми са били най-зле третирани , но тава поради простата причина че са роми , тя всъщност Омразата кам турците идва от точно тези Роми , след като си ром сърди се на майка си че те е родила такъв

43

Анонимен

преди 8 години

До Баязид 50България си е на българите и всичко останало е опит да ни убедят че не е така това е проблема

42

Църо

преди 8 години

До KGBА защо, бре, ***, като не сме славяни, говорим на славянски и пишем със славянската азъбуки? Ъ?Верно, че част от населението на България е *** и турско - ти май си в тази група. Ама повечето сме славяни.

41

Чичо Мичо

преди 8 години

Айди, кажете "сбогом" на България и Бог да я прости! Живот и здраве, след пешестотин години, ако на *** пак нещо им скимне и са забравили какви сме гО-вна, може пак да ни направят държава, армия, милиция, образование, здравеопазване...

40

KGB

преди 8 години

По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

39

Диляна

преди 8 години

Каква е тази Освободителна война, когато ние сме си "съжителствали" спокойно с хорицата ?

38

Време е

преди 8 години

ОСТАВКА на онзи *** министъра на образУванието !

37

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

преди 8 години

А това стихотворение , може да е било писано от човек който е бил влюбен в Яна а тя пък да е била влюбена в друг , и той да е решил дс си отмъсти с това стихотворение , така или иначе Доказателства няма

36

Анонимен

преди 8 години

И докато безсмислено се местят и махат произведения в училище, героиня стана момиче, което по случайност може да оказва първа помощ. Задължително децата трябва да да се обучават как да реагират в такива случаи, защото преди да сме българи сме хора и животът е най- ценното нещо.