10

Анонимен

преди 8 години

ЕС се разпада. Русия е единствената стабилна държава в Европа.

9

Анонимен

преди 8 години

Ебреееее, пак нелепости! А що не напишете, че ИД в Сирия е завряна в миша дупка от руските самолети и войските на Башар Асад? Актуална новина е.

8

анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Какъв ИДИЛ, наред ли си? А САЩ като бомбандираха Сърбия, някой наказа ли ги. По скоро останалите ръкопляскахме, защото приехме независимостта на Косово - от нищото мюсюлманска държава.

7

всъщност

преди 8 години

от рестартиране заинтересовани са западняците... Русия има всичко и е самодостатъчна - планета в планетата, пък и руският дух и патриотизъм са железни, не като на нашенските мекерета, дето само търсят чие дупе да лизнат... освен това, руснаците са умни хора и за пореден път на същата въдица не ще се хванат... страдайте, русофоби... няма да е на вашата!...

6

Руснак

преди 8 години

Когато бежанците резнат малките топчета на западняците и таковат жените им пред тях, ще сме готови да освободим Европа.

5

анонимен

преди 8 години

Не знам защо си мислят, че само от Русия зависи оправянето на отношенията. Запада сам си определя стандарти и съди кой е прав. Само да не стане както стана с Германия едно време. Всички бяха срещу нея и накрая, тя им го върна тъпкано.

4

42

преди 8 години

До 2Ти добре ли си?Днес и израелският военен министър Моше Ялон е заявил, че несъмнено Турция стои в основата на ИД и вече открито я финансира и подпомага.С Турция е свършено, въпрос на време е.

3

чукча

преди 8 години

Най-накрая цирка наречен "Санкции срещу Русия" отива към своето закономерно фиаско...Между другото,добре че бяха тези санкции че генерираха милиарди рубли в руската икономика (заради високия курс), които отидоха за възстановяването на Крим...Реално Запада направи услуга на Русия ама за това друг път...:) Е,накрая го отнесоха колонии като България ама ние сме си свикнали.

2

не е изключено

преди 8 години

Ха-ха какво ще рече "рестарт" ,ако под това се разбира условия удобни на краварите и пуделите ще им има много да чакат ерата на предателя Горби и пияницата Елцин отдавна мина единствено равни условия могат да размразят положението.

1

НЕ

преди 8 години

Първо да се извини на България и Турция и да върне Крим.И Путин в съда в Хага!!