145

кокоspa

преди 8 години

Аз не разбирам какво подскачат копейкаджиите-в Русия винаги е било така.Бащицата олицетворява държавата,той коли,той беси!Разбира се че има собствени сметки,в долари и евро.Голямата пустош е негова...повече от 15 години.Милионерите в Русия са повече от 2400,та нали другаря Путин ги държи там.А мужиците ....те са свикнали на лишения и нямане.Важно е водка да има и затъмнение.

144

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в ДневникНАТО да се готви за ядрена война от устата на Солтенберг означава, че НАТО е готово за ядрена война. Това означава че американската ПРО е в такъв стадий, че повече Русия не е в положение да заплашва запада по никакъв начин.

143

Анонимен

преди 8 години

Нищо общо с великия президент Джордж Фашингтон - раздавал безплатно ваксини на индианците. При това скъпи, с много живак.

142

Анонимен

преди 8 години

До Трагедия!Наистина в Русия откак започнаха санкциите всички деликатеси се изяждат от клошарите. То не бяха френски сирена, екзотични плодове, испански и италиански деликатеси и всичко това на сметищата на Русия. Виждате че това е най-богатата страна в света, която си позволява да храни клошарите с изтънчени лакомства.

141

подозрителен

преди 8 години

яааа!Западните служби са активирали медиите!нещо голямо предстои, щом е толкова голямо наглото плюене срещу Путин!

140

Анонимен

преди 8 години

Казват, че имал и ядрени бомби. Дали е вярно?

139

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До Анонимен 218Наивнико, само преди 10 дни Солтенберг заяви че НАТО трябва да се готви за ядрена война.--------------------Амчи гответе се бе, кво ме занимаваш с мокрите сънища и напикавания на Солтенбург.Започвайте я тая ядрена война, виждам че нямаш търпение.После дъщерия ти ще има 4 ци-ци и 2 члена но важното е че ще смачкаш Русия

138

Грешка!

преди 8 години

Путин не е крал, той е цар. За по младите неграмотни в Булхаристан, нещо като генерален секретар на КПСС.

137

Анонимен

преди 8 години

Мужичето милиционер от бившето КГБ с обикновена заплата стана милиардер само за 10 години! Е как ще стане ако не корумпиран и в червата!

136

Трагедия!

преди 8 години

Русия е спряла износът на хайвер, сьомга, кожи от собол, зърно за ЕС. Какво ли ще ги правят сега? Естествено, ще ги изхвърлят. Там няма глоби за клошар, че е ял хайвер и пил водка от кофите за ***.

135

Василев

преди 8 години

Още по лошото е , че кремълската дипломация и тайни служби корумпират такива държави , като България, цяла пета колона от журналисти,медии,политици,анализатори,дипломати, защоте не е обяснимо България да бъде единствената държава зависима от руските енергийни суровини и горива!А от всичко най лошо е, че българите не плащат реалните пазарни цени на суровината и горивата, защото не е нормално сега Украйна да купува газ от запад на цени малко над 200 долара, а ние???Агент Люк Донован!ЦРУ!!!

134

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости,вече никой не вярва на такива твърдения.Краля на СА *** в златна тоалетна и спонсорира тероризма но Кери каза че са най добри приятели....между другото Ердоган също.... откриите 10-те разлики.

133

Анонимен

преди 8 години

Путин може и да е крал, но го е правил за Народа на Великата Россия!!!

132

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в ДневникНаивнико, само преди 10 дни Солтенберг заяви че НАТО трябва да се готви за ядрена война. Това беше ясен сигнал че Путин не може повече да шантажира света с ядрени заплахи, защото са решени да му счупят вмирисаните зъбки окончателно. След това заваляха обвиненията в убийства, тероризъм, педофилия, отровителство, бандитизъм, наркотрафик, покровителство на мафията, абсолютна корупция и крадене в гигантски мащаби. Нека се опита да прави ядрена война, това ще краят на Русия.

131

Инфо за грантоедите

преди 8 години

Рублата от 25 за $ наближава 100 за $. Кой печели? Печатарите в централната московска банка! Работят от сутрин до мрак.

130

Анонимен

преди 8 години

До Рунцайсза тях е важно че могат с 1000 рубли да си купят това което са купували и преди 5 години...а то откъде и как ще стигне до магазините им? Путин ще каже заклинание ли?

129

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До АнонименДругарю, и как да стане това сплотяване на гладен стомах?---------------------------------Как ще стане - те си знаят. Аз не съм в Русия и не знам как ще се развият нещата.Ще ти кажа едно - когато избереш хляба пред свободата губиш и двете.Сигурно не можеш да разбереш и защо хората в обсадения Ленинград не са се предали на фашистите?Умирали са от глад, но не са се предали.Това е трудно да се възприеме от българи, ние първи ще се предадем, но все пак помисли

128

до 210

преди 8 години

Левски също мразеше русофилите!

127

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в Дневник Чекай,че не разбрах.Велия Путин,копира запада?За такива приказки в Русия,вече щеше да пиеш чай в милицията.

126

Василев

преди 8 години

Разбира се , че е корумпиран!Само колекцията му от часовници е за няколко дестки милиони долара!Вижте и нашият бивш президент Гоце Триперо, ами той си беше корумпиран до мозъка на костите!Падат всички маски и героите и идолите стават едни алчни егоистични отмъстителни същества!Агент Галк Девъроу!ЦРУ!!!