31

Анонимен

преди 8 години

до 40 ахаааа, той затова Волен има 4% , а Тиквата 30 %. И България билка пълна с русофили подкрепящи Волен? Въх не знаех! Добре че ми кажа.

30

Западноевропеец

преди 8 години

Ами нищо друго не може да се очаква от държава пълна с русофили, подкрепящи Болен!

29

Анонимен

преди 8 години

Само Сидеров може да реши проблемите на България.ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ !БЪЛГАРИЯ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !

28

Варненец

преди 8 години

Селянчетата от Пловдив не са особено умни!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

27

Анонимен

преди 8 години

Просто и двамата са били в сатурновата дупка - тя е 30 дни преди рождената дата. Ралица е била родена на 14 февруари. Боян е бил роден на 18 февруари. И двамата са били в сатурновата дупка: Ралица от 14 януари, а Боян от 18 януари. Щастливият период е 30 дни след рождената дата и следващите 30 дни пак са сатурнова дупка. Трябва да сме много предпазливи когато сме в сатурновата дупка и да не предприемаме нищо ново и рисково.

26

Sasho

преди 8 години

Виновни са всички. Родителите, училището, държавата и всички ние които корумпираме пътните полицаи. Няма възпитание, няма култура на пътя, няма уважение!!! Простотията е навсякъде. След 70 години комунизъм и комунистическо-капиталистически "преход" следва тотална деградация на народа.

25

Анонимен

преди 8 години

На времето имаше лаф ,че хубавите ябълки ги изяждат прасетата ....Днес тези прасета минаха на ..."кифли" хубави ,но ...кухи ,като ....кроасани !!! Доброто от цялата трагедия е ,че не са затрили невинни хора ! А потрошената спирка да я заплати таткото дето му дал мерджана ! Против съм това да става от разните му "гаранциони " и не знам си какви фондове ,където плащам наравно с такива тиквеници ! Персонална ГО за всеки водач ,а не на автомобил !

24

шофьорите

преди 8 години

Хора, пуснете си един краш тест на автомобил, с 50 километра се удря и то само 1/4 от предницата закача бетонния блок, сблъсъкът е шокиращ. Толкова е силен ударът за автомобила, стъкла, ламарини, телата как реагират... На мен ми подейства много отрезвяващо, защото е лесно да натискаме газта

23

Алов

преди 8 години

Прекрасни снимки! Бас държа , че ще ги видим разлепени и по дереците )

22

Хиени

преди 8 години

След един час пуснете статия за Тодор от Враца,а след три часа за изнасилването в Стрелча.

21

Алов

преди 8 години

Къде са тръгнали тези като свещите им се подавали от джоба? Новината ме изненада приятно. От друга страна ,обаче момата си спести разходите за Рожден ден. Ще им изядем кроасаните и житото и да си почиват )

20

Ицо

преди 8 години

зимно време в града ( особено след такъв снеговалеж и такъв студ ) и аз не смея да карам бързо, ламарини се правят ама за съжаление другото не.. лека им пръст

19

Анонимен

преди 8 години

Бог да прости момичето, че се е влюбило в такъв варварин, но понякога любовта е сляпа

18

до 17

преди 8 години

Имаш право.

17

Discovery

преди 8 години

Кофти... всеки е бил млад, всеки е правил тъпотии. Просто някои хора теглят къста клечка... Да почиват в мир. А за тея дето само плюват, все едно не сте правили тъпотии, на тяхната възраст...

16

Анонимен

преди 8 години

selqni, kirlivite evrei okradoha Balgariq kato sazdadoha borcheski grupirovki a sega lajat sas vi omaivat sad islqm dokato oshte kradat

15

Анонимен

преди 8 години

до 19 Карал е с около 120 км/ч

14

ivan

преди 8 години

Момичето е щяло да има рожден ден след 3 седмици! Пишете вярно, ако обичате!

13

Анонимен

преди 8 години

Малоумния *** за да се направи на мъж затрил толкова хубаво момиче. Егати простотията! Трябва ли да го жалим тоя *** - със 100 км/час е карал в града!!!

12

АТАКИСТ

преди 8 години

до 16 Жалко за момичето! Тоя с веждите изобщо не го съжалявам, защото ако беше жив, следващият път щеше да се вреже в спирка пълна с хора.