94

Боби

преди 8 години

До Анонимен 146Химическите оръжия са цветчета в сравнение с някои други гадости.

93

циника

преди 8 години

този човек е бил под специалната протекция на британските служби. В същото време брит. разследване твърди, че убийството е извършено от аматьори. Значи руските служби изпращат двама аматьори да се справят с някой, който е защитен от брит. служби и после същите двама аматьори се справят толкова добре, че 9 години по-късно "общественото" разследване стига само до "допускане" за участието на руска държава:)

92

Анонимен

преди 8 години

До циникаруснаците са свикнали навсякъде да ги мразят и унижават, за това и това не е изненада за тях.Прав сте, наистина никой не го интресува за тях и жалкия им хленч!

91

Боби

преди 8 години

До Анонимен 138Анонимни Алфа, Бета или Гама разпад в тялото няма значение все е смъртоносно.1. ВИНАГИ ИМА ГАМА РАЗПАД което и позволява да се засече радиационно отравяне2. Алфа и Бета разпад имат толкова голяма енергетика в сравнение с ГАМА че РАК и изобщо радиоактивно отравяне на тялото става за броени часове. "Доктора е забелязал при един от прегледите че има крепко ръкостискане" По това време косата му е била опадала и има рани навсякъде тоя крепко ръкостискане Тъпоо тъпооо

90

циника

преди 8 години

Типичен случай на използване на един криминален случай за политическа разправа. Така се прави - в точния момент огласяваш резултата от "обществено" разследване, в което съдията "допуска" участие на руската държава и това се превръща в удобнен инструмент за раздухване на русофобия. Кой го интересува?

89

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИли просто фсб са на посредственото ниво на останалата руска държава и са проявили типичната руска небрежност и липса на хигиена. Понеже се мислят за най-умните в крайна сметка излизат най-простите. Какво да се прави, промития мозък си е промит.

88

Анонимен

преди 8 години

Литвиненко - света вода ненапита, Коалицията начело със САЩ убила 22 хиляди джихадисти, а един мармот завива шоколадите в станиол...Стига ми за днес, в бг :)

87

до одисей

преди 8 години

Нали и Литвиенко е подписвал такъв договор. Значи според теб Ноудън е предател, а руския шпионин не е.

86

Анонимен

преди 8 години

ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС КАК ШПИОНИН ЩЕ ПОЗВОЛИ ДА МУ СИПЯТ ОТ СПЕЦ ОПАКОВКА ПОЛОНИЙ В ЧАЯ??? Много просто. Е, здрасти Литвиненко? Е, позна ме - Петров от шести отдел. Каква памет имаш. Минавам случайно в Лондон и кого да видя -стар познат от службите. Какво правиш друже, чай пиеш. Чакай, ще ти сипя малко билки - виагра знаеш. А така, отпий - а сега на екс. Е, аз си тръгвам, а бе знаеш ли, нямам друбни, защо не ми платиш сметката? Чао...

85

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusПубликациите не се броят за разгаласяване а за клевета ли?

84

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДаа и ти потвърждаваш вече наложилото се мнение, че руснаците са варвари за които човешкия живот е без значение. Поздравления!

83

ВТ

преди 8 години

платените пак чупят клавиатурите...

82

Боби

преди 8 години

До Odysseus 123Не се затормозявам ЗНАМ - ОФИЦЕР ОТ ЗАПАСА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ - ПРОФИЛ РАЗУЗНАВАЧ ХИМИЧЕСКИ ВОЙСКИ. Една година учих за алтернативни на Калашника гадости които учените по света са измислили за да убиват хора.

81

Анонимен

преди 8 години

Луди ли листе бе ?10-27 милиона за полоний за един предател - те руснаците с камък щяха да го свитнат тогава - щеше да мине за метеорит. За 10 000 долара на килограм дигат всичко в околоземна орбита!

80

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАми тогава какво да правят с предателя потен в русия = затри им икономиката, избива невинни хора в чужбина и вкъщи, скара се с всички съседи?Пожелавам му поне в Хага да го пратят, че обикновено руската любов в крайна сметка избива точно както ти си го обяснил.. хлъц и край. В Хага поне ще живее още някой и друга седмица, преди да му пратят специален руски чай с добавка полоний. Как ще го вкарат в Хага? Питай буби, той всичко знае, разбира се кгб имат план и вече са му го казали

79

Анонимен

преди 8 години

Какво би се случило на Сноудън, ако не се криеше на сигурно в Русия. Нали щатите щяха да го вземат като вързоп и опържат на електрическия стол. Дори и мъртъв щяха да го поставят там, само да се види че са демократична държава.

78

Боби

преди 8 години

До Анонимен 119Май Анонимни само ти не разбра. Датчаните посочиха данни в отчета за ИКАО различаващи се от Руските на Алмаз Антей с 5-6%. Но официално не назоваха виновника. Алмаз Антей с натурални експерименти ФИЗИЧЕСКИ ДОКАЗА че тезата на УКРАИНЦИТЕ е невалидна. А Датчаните дадоха физически параметри с 5% различаващи се от тезата на Руснаците.Или законите на физиката работят или измислиците на политиката избери си за себе сиМН17 е свален от Украинска Ракета Бук М1

77

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСлед месец ще има нов съдебен иск срещу УКРАИНСКИТЕ терористи за свалянето на МН17..Абе що не искат да публикуват радарните планове и записите твоите приятели?

76

Анонимен

преди 8 години

СЪДБАТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ ВИНАГИ Е ЕДНА И СЪЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СМЪЪЪЪЪЪРТ!

75

Анонимен

преди 8 години

До БобиТой беше голям въпроса как ще се разтури ссср, апък виж какво стана!?Така че буби не си напъвай мозъчето с въпроси, които явно нито ти изнася, нито имаш възможност да получиш отговор.