94

Ястреб Османлията ®

преди 8 години

Това, че българинът изчезва от само себе си от земното кълбо, е чудесна новина за света. Лошата новина е, че барабар с тях ще изчезнат и българките!

93

Гацо Бацо

преди 8 години

А спомня ли си някой началото ? Не Костовото ! То не бяха вертолети ,къщи -палати ,закани ,че ще се търсят доходите на всички тези с Поршетата и Мазератита ... Гледам новините за Гърция хората си имат Държава и си имат и Синдикати !

92

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега си плащайте осигуровките!

91

От ложата

преди 8 години

Гответе се за екстремен мултикултуризъм, ***!

90

Анонимен

преди 8 години

Ето оправданието с което в България ще бъдат заселени милиони ,,бежанци'' ! Вече ни подготвят !

89

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯА ти как си оцелял? Направо чудо!

88

Анонимен

преди 8 години

на крив Петко - крива му лопатата

87

Анонимен

преди 8 години

Ще работят Рада Дълбоката и Исо Петроff.

86

Анонимен

преди 8 години

Na zyl narod - zyl pryt. Ima drugi narodi po-stoka ot nas. Po-zaslujili da oceleiat.

85

Анонимен

преди 8 години

Бягайте братя Българи от тая прокълната държава докато е време .Ше като се фанат ромите и бежанците помежду си има да се за една година нараждат на милиони катрамунги кои ше са по-зли,крадливи,по-грозни и по-опасни од самия дявол.

84

Ха ха

преди 8 години

До Западноевропеец"Така е като има комунисти в парламента!"------------------------------Проблемът е в простаците, а за комунистите вече не става да се говори, защото така наричат всеки, който не е симпатичен...Не може да задържиш способните хора да работят на *** с максимум гимназиално образование. А изискванията им са обратно пропорционални на багажа - секретарка с 2-3 езика, ама и млада, ама и с 5-10 години стаж *в какво? БГ бизнесмена не знае откъде са му парите, но затова има охрана

83

До 90-ти

преди 8 години

България ще пребъде знаеш ли кога? Когато цъфнат налъмите. България я няма вече. УМРЯ. С такъв *** народ, нищо друго неможе да се получи. Народ - овце.

82

Анонимен

преди 8 години

Спокойно!Тепърва Светът ще се подпали от Исляма в Африка,Индия,ЕС,САЩ.Първопричината за връщането на верското противопоставяне е империализмът,т.е. 99% срещу 1% от световнното население.Ленин човекът е прав за революционната ситуация ,когато господарите не могат да управляват по старому ,а угнетените не искат да се подчинят.Лошото е,че за разлика от работническата класа днес двигател са варварите и май паралелът е по-точен с Древен Рим.

81

Скитник

преди 8 години

А на кой му пука?

80

baba turk

преди 8 години

Ti ot dolo mi.... ti znaeshli che v bg ima nad 2 miliona i polovina samo turci aaaa....a romi te sa nad 1 miliyon i polovina

79

Пеци

преди 8 години

До 91 - Анонимен"за да има поколения от работещи и изплащащи външния дълг" - ами как мислиш, ако правителството тегли по 5млрд заеми всяка година, и сумата нараства всяка година, има ли смисъл тези поробени овце да продължават да търпят и да работят, за да плащат за другите етноси и за рахатлъка на управляващите? Или има и друг начин - да играе гегата до посиняване?

78

igra

преди 8 години

Emi samo ot moeto molko selo sa izbiagali polovinata.... nad 100 choveka... ostana ha tam samo dirti hora hahaaa

77

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Няма да е към 2050-та !Ще е много по-рано ! Някъде към 2030-та година вече ще сме ромска държава, а ислямът ще е основно вероизповедание в България и Европа.НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД и неговите идеолози така са планирали нещата, а ние като народ не успяхме да се противопоставим по никакъв начин. Факт !

76

baba turk

преди 8 години

Begaite vsichki bre.... ostavetegi te tam gore da sa sami v bg.... to ne che ne begat horata no.. poveche trebva... ot 18 godishni do 45 trebva vsichki da izleznat ot Bg... vishte kvo stava togava

75

Анонимен

преди 8 години

92,не питай какво ще направи страната за теб,а какво ти можеш да направиш за нея.Аре бегай в Германия и се пази да не паднеш на релсите в Метрото.