40

анонимен

преди 8 години

бсп се изложи с този кадър публично се разграничете от него и не залагайте натакива типове

39

Чоката

преди 8 години

Да го пратят при Ценко Чоков.Бой и е*ане на площада

38

Анонимен

преди 8 години

Ето така на един рожден ден едно момиче и приятеля и се заделят в друга стая, вдигнали повече шум, в това време минават двама непоканени, чули я да пищи, вдигат гюрултия и олелия.... След това да не я считат за лека обяви на техните, че била изнасилена.....

37

Анонимен

преди 8 години

Чудя се, когато ром *** 15 годишна или по-малка, дали полицията го арестува. Не че оневинявам този мерзавец.

36

Анонимен

преди 8 години

Кой не иска агнешко ...

35

Членска карта №7

преди 8 години

до 36Нали аз това казвам! Див евроазиатец! Поне да беше си я назначил за стажантка...

34

Некъф луд

преди 8 години

Нормално за тоя брикет. Нали оправдават сношението дори и със 6 годишнигодишни защото на мохамед жена му била 6 годишна. Нещастници и педофили ни управляват какво се чудим.

33

Анонимен

преди 8 години

Възмутените тук,обяснете какво прави в хотел "невинно дете" с мъж,който може да и е дядо.И за който е известно,че и преди си е поръчвал непълнолетни.

32

??

преди 8 години

Какви са преките и/или косвените доказателства, че е сипал алкохол в чашата? Защо се е съгласила да отиде и остане сама с него ?

31

Анонимен

преди 8 години

Не може да се отрече, че има патриархален вкус към младо, крехко, красиво и невинно! Ако бе някой националист или гербераст, щеще да се показва без притеснение по заведенията с нейна връстничка, която отдавна е привикнала на пиене, наркотици и секс, и се гордее от познанството си с важния човек.

30

Анонимен

преди 8 години

това ли са социалистите?? още ли не е изклю4ен от партията?

29

Анонимен

преди 8 години

Че този е животно,животно е. Но да видим и "детето".Първо твърди,че е упоена.От експертизите не са установени упойващи в-ва.А само алкохол.Дори 10 годишно дете може да усети алкохола.Тя е знаела какво пие.И отива в хотел с изглеждащ по този начин много по-възрастен мъж.Най-вероятно "детето" си е заработвало и друг път при него.Той е известен със склонността към малки момичета.Решили са да му свалят още малко пари.Грозната истина : малко ку.. .ве и педофил.Невинни няма.

28

е

преди 8 години

Абе то па и ученичките едни ученички,та нема що!А като е ученичка къде е тръгнала по тъмна доба по барове,а и да кърка водка!

27

гого

преди 8 години

Този не е невинен, но Герб пак започват предизборна кампания в техен с тил.

26

до teo

преди 8 години

Намирисва работата, брат, не е толкова просто. "пияната" , като я нарече девойка, е тествана за алкохол и наркотици и резултатът е отрицателен. И аз имам дъщеря, но не мога и да си помислп да и разрешавам да ходи по хотелски стаи, дори и на познати.Все пак, както каза преждепостващ поведението на бившия кмет е абсолютно неприемливо дори и само заради разликата във възрастта!

25

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7Това животно е русофил и комунист и изповядва евроазиатски ценности. Какъв евроатлантизъм бълнуваш?

24

Моля???

преди 8 години

За гавра и изнасилване на малолетна от 3 до 10?!!!

23

хх

преди 8 години

Основния проблем е ,че в България нямаме съд.Имаме една безконтролна и корумпирана банда мафиоти, облечени за маскировка в тоги.По закон е забранен сексът с малолетни и в нормална държава момичето дори и само да ти скочи, пак е наказуемо.А престъпен *** като този дърт ***-развратник би търкал затворническия нар поне 10 г.Така че, и този престъпник ще бъде пуснат под домашен арест,после под гаранция, после следват 10 г. шменти капели и накрая нищо.Освен ако бащата не вземе да го гръмне

22

Анонимен

преди 8 години

Този е истински комунистлъже, краде, изнасилва деца и членува в БСПУраааааа Другари!!!

21

Анонимен

преди 8 години

Този русофилски *** наеррмрто беше хванат, че с общински пари осигурява *** за скъпи другари от руска делегация. Именно.за това е вечния кандидат на БСП за кметски постове.