22

Анонимен

преди 8 години

Откакто Обама е в Белия дом колосалните 8,16 трилиона щ.д. са добавени към националния дълг. Почти е сигурно, че преди да изтече неговото президентство, американците ще платят още един трилион.

21

Анонимен

преди 8 години

Русия е империята на злото и трябва да бъде унищожена в този си вид. Сибир е достояние на целия свят и богатсвата му трябва да се експлорват от всички на планетата а не само от една страна!

20

Анонимен

преди 8 години

по важен е въпросът,какво ще остане след разпада на русия.колко от сибир ще иска да вземе китай,на колко части ще се раздели останалата територия. за нас е важно ще има ли независима втора България на река волга

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОбразованието в руските университети винаги е било по-качествено от западните топ 100, затова Путин никога не е поставял такива задачи нито е давал пари. А Русия винаги е отделяла много повече за образование.

18

Анонимен

преди 8 години

Ако САЩ престанат да притискат Русия по всички фронтове, престанат да причиняват конфликти по света не само е възможен рестарт с Русия, но и направо нов свят. Световното зло трябва да се опомни.

17

Анонимен

преди 8 години

Леле-ееее! От вълнуващия факт и признанието на Амед Доган, че харесва и иска да изтрещи Галена, вижте каква геополитика стана и пострада Местана! А Килъри Клинтан просто иска да ползва оралния кабинет и си го върне на оня красавец с Мониката Л.

16

Анонимен

преди 8 години

На всеки му се наложи да разбере, че Биг Бос вече седи в Кремъл, а не в Белия дом!

15

Анонимен

преди 8 години

"Тя бе американски държавен секретар по време на т. нар. рестарт между Вашингтон и Москва по време на първия президентски мандат на Обама."__________________Тогава Килъри много се изложи. Беше написала на бутона "перегрузка" вместо "перезагрузка", но пък позна, тъй като отношенията между двете държави вместо да се обновят, се сринаха. Обикновено при "перегрузка" гори бушона.

14

Анонимен

преди 8 години

"Нов рестарт на отношенията с Русия е възможно в зависимост от това какво ще донесе той на Съединените щати". А такааа... Да си дойдем на думата. Значи не ставало въпрос за свободата на украинския народ да решава суверенно, за демокрация, ценности и т.н. Нищо общо и с отношенията Украйна-ЕС. Цялата работа била (както си знаехме) заради интересите на САЩ. И ако те изкомандват на ЕС "вече се сдобряваме с руснаците", европейчетата ще козируват и заразправят как Русия била изпълнила споразуменията.

13

Анонимен

преди 8 години

И нека татарите да не се оплакват, че нашият Иван Грозни им разрушил Казан. Той е Рюрикович, а всички Рюриковичи са българи. - Владимир Колесников

12

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че е време отново да изпълним старославянската си мисия, изкривена последните няколко века. Най-напред, обаче трябва да българизираме украинците и там да забранят водката и да минат на ракия и чак тогава да се заемем с оскотелите братушки. Тогава няма да им текат мозъците.

11

Апо

преди 8 години

Кой му пречи на сноудьн да се разкара, е там на юг в Украина или Каде иска да си ебаввп майеата

10

до 54

преди 8 години

Ако някой започне да прави добро за своя народ и страна, бързо ще бъде елиминиран! Помниш ли как един ядрен ирански физик набързо бе убит? Впрочем, защо едни имат право да правят някакви разработки, а други - не и получават санкции, бомби и всичко, което ще ги съсипе?

9

Анонимен

преди 8 години

Всичко е възможно. Седя и си мисля, ако Путин се прекръсти на Курин, дали ще се вдигне цената на петрола и курсът на рублата. Щото едно "Путин" в края на краищата, може да дига само чуждите активи.

8

Анонимен

преди 8 години

Ако разменим президентите на САЩ и Русия няма да има никаква разлика!

7

до 34

преди 8 години

СПОРЕД МНЕНИЕТО ВИ С ИЗВИНЕНИЕ ,ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ДУПКИ И ТРЪБИ,КОИТО СА ПРАЗНИ,ПО ПРИНЦИП,ЩОТО НЕ ВИЖДАШ ИСТИНАТА, И РЕАЛНОСТТА.44 ГОД.РУСИЯ БЕШЕ СРИНАТА ДО ОСНОВИ 1ОООО СЕЛА,2ООО ГРАДА,А САЩ КРАДАТ ОТ ЦЯЛСВЯТ ВЕЧЕ 100 ГОДИНИ РАБОТНИЦИ И ТЕХНОЛОГИИ,ОТ НАС СА ВЗЕЛИ САМО 200000 ХИЛЯДИ ИЗУЧЕНИ ОТ МЕН И ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ.ГЛЕДАЙ ПОВЕЧЕ РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ КАКВА ДЪРЖАВА СА,ДА ТЕ ПРАТЯТ НА РУСКА РАКЕТА ДА ВИДИШ ЗЕМЯТА ОТ ВИСОКО ЗА ДА ПРЕЦЕНИШ ИСТИНАТА.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен..37...ти наистина ли вярваш в това???Ако вярваш,значи тотално си опЛЛел жиците пич.....

5

до 13

преди 8 години

Не пиши глупости тук.Русия от 1991 до 2000 година беше разграден двор-без силна армия и не заплашваше никой.Даже вътрешните проблеми неможеше да си ги оправи.А през това време НАТО прилапа всички държави в Източна Европа....така че стига с този популизъм--нужна е и конкретика...

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен...10...Студената война никога не е приключвала.Тези приказки са само за баламурниците.Ако беше приключила-нямаше НАТО да се разширява на Изток,нямаше да има цветни революции и арабски пролети...Ейййй *** сте наивни бе.....

3

до 5

преди 8 години

До 5 може Русия да се чуди--а в САЩ вече доста нефтодобиващи фирми фалираха......